Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Ja też uwielbiam takie fotki.....sama to stosuję na moim wątku....kiedyś moje Wnuczęta będą miały pamiątkę-zgrywam za radą Cioteczki YUN na płytki.....:diabloti:

Berni Kochanie ciesz nas widokiem Amelci,jamników, Killerka....

Posted

[FONT=comic sans ms]Bonusiu(*) nasz kochany -
dzisiaj mija już pół roku, od kiedy nas opuściłeś...
I właśnie dzisiaj są Psie Zaduszki...
[/FONT]

[FONT=comic sans ms]Zapalam Ci światełko naszej pamięci
Pamiętaj, w naszych sercach wciąż żyjesz!!!
[/FONT]

Posted

Bonulek szczęsliwie biega po łąkach TM , a tu złota jesień .
Bąbelek ma teraz Maxio na imię?,a jak tam jego samopoczucie? Mam nadzieję, że wszystko w porządeczku. :)
Amelcia rośnie jak na drożdżach :multi: śliczna dziewuszka :loveu:. To w sumie tak niedawno a czas szybko leci i już pół roku przeleciało :-o:mad:, chyba trochę za szybko.:evil_lol: Głaski i szczypanka dla szesnastki łapinek:eviltong::p

Posted

[FONT=comic sans ms]W Dniu Psich Zaduszek pamiętam o Was moje Najukochańsze Skarby
(*)Bonusiu(*)+2012
(*)Saruniu(*)+2010
(*)Timusiu(*)+1995
(*)Bambuniu(*)+1989
(*)Czarusiu(*)+1980[/FONT]

[FONT=comic sans ms]...A kiedy się pożegnać trzeba
I Psu czas iść do Psiego Nieba
To niedaleko Pies wyrusza
Przecież przy Tobie jest Psie Niebo
Z Tobą zostaje Jego Dusza...
[/FONT]

Posted

... a wracając do obróżek :)... to muszę kupić Jasieńce naprawdę są śliczne! :))))))
jesień już....w tym biegu ,chyba dopiero dzisiaj poczułam....

Posted

[quote name='anica']... a wracając do obróżek :)... to muszę kupić Jasieńce naprawdę są śliczne! :))))))
jesień już....w tym biegu ,chyba dopiero dzisiaj poczułam....

Te Jasieńce ....to jakieś kwiatki są?

Posted

b-b

Te Jasieńce ....to jakieś kwiatki są?

...te Jasieńce :) to Jasia Jamniczka... w sensie ,że Berni i Yunona kupiły ładne obróżki i ja też ,powinnam dla Jasieńki!...taki skrót myślowy :)
Berni obiecana fota z kurteczką i dowód rzeczowy ,że wróciła ze mną a raczej na mnie do domciu :D

Bardzo dziękuję Saruniu ,myślę ciepło :))))))

Posted

Wow, Aniu jaaaka kurteczka!!!!
No naprawdę jest jak na Ciebie, idealna - cieszę się ogromnie, że jesteś zadowolona:) Cudnie Ci w niej:)
Ale jak zresztą widać na załączonym obrazku Ładnemu:loveu: we wszystkim ładnie:multi:!!!
I Jasieńka:loveu: cudna dziewczynka, choć odwróciła się do nas frontem;) - Buziaczki dla Was Kochane:buzi::buzi::buzi:!!!

Posted

Dziękuję Berni! hihihihi... wierz mi ,że jeśli się Tobie podobam to tylko zasługa kurteczki :loveu:
ale.. już jest milutko przy porannej kawusi :) to będzie dobry dzień!..Całuję :calus::calus::calus::calus: