gazzy Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Sorry Sarunia :) Hej. Bardzo proszę, wejdźcie na wątek Aresa - mix owczarka. z góry dzięki. Aga http://www.dogomania.pl/forum/threads/233243-Ares-starszy-pies-w-typie-owczarka-potrzebuje-pomocy-Problemy-z-%C5%82apami Quote
Celina12 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 :mad:-a kiedyś się ze mnie śmiałaś,że mówię na Wikunię córeczka babci...:diabloti:....prawda,że tak się czuje??? Quote
b-b Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Zostawiam buziole dla wszystkich dzieciaczków :D Chociaż one pewnie wolą czochranka ;) Quote
Mika31 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Amelka kochany aniołek a zwierzaki :loveu: uwielbiam takie rodzinne foty Quote
Celina12 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ja też uwielbiam takie fotki.....sama to stosuję na moim wątku....kiedyś moje Wnuczęta będą miały pamiątkę-zgrywam za radą Cioteczki YUN na płytki.....:diabloti: Berni Kochanie ciesz nas widokiem Amelci,jamników, Killerka.... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [FONT=comic sans ms]Bonusiu(*) nasz kochany - dzisiaj mija już pół roku, od kiedy nas opuściłeś... I właśnie dzisiaj są Psie Zaduszki...[/FONT] [FONT=comic sans ms]Zapalam Ci światełko naszej pamięci Pamiętaj, w naszych sercach wciąż żyjesz!!![/FONT] Quote
yunona Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Bonulek szczęsliwie biega po łąkach TM , a tu złota jesień . Bąbelek ma teraz Maxio na imię?,a jak tam jego samopoczucie? Mam nadzieję, że wszystko w porządeczku. :) Amelcia rośnie jak na drożdżach :multi: śliczna dziewuszka :loveu:. To w sumie tak niedawno a czas szybko leci i już pół roku przeleciało :-o:mad:, chyba trochę za szybko.:evil_lol: Głaski i szczypanka dla szesnastki łapinek:eviltong::p Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [FONT=comic sans ms]Saruniu(*)[/FONT] [FONT=comic sans ms]W Dzień Psich Zaduszek z pamięcią o Tobie na zawsze!!![/FONT] Quote
Celina12 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Śliczna Saruniu-pamiętamy.....mam nadzieję,że bawisz się TAM z moimi jamnikami????:-( Quote
Isadora7 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Saruniu na zawsze w sercu, do zobaczenia ['] Quote
anica Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zawsze będą w naszych sercach... nasi najbliżsi ...Ci... co odeszli... kochamy... tęsknimy...pamiętamy... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [FONT=comic sans ms]W Dniu Psich Zaduszek pamiętam o Was moje Najukochańsze Skarby (*)Bonusiu(*)+2012 (*)Saruniu(*)+2010 (*)Timusiu(*)+1995 (*)Bambuniu(*)+1989 (*)Czarusiu(*)+1980[/FONT] [FONT=comic sans ms]...A kiedy się pożegnać trzeba I Psu czas iść do Psiego Nieba To niedaleko Pies wyrusza Przecież przy Tobie jest Psie Niebo Z Tobą zostaje Jego Dusza...[/FONT] Quote
Gruba Berta Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Bonusiu ['], Saruniu ['] i inne Bernardkowe kochane Duszyczki ['] na zawsze zostaniecie w pamieci ['] biegajcie razem radosnie ... Quote
anica Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Witam i życzę Tobie Berni i całej Rodzince Wspaniałego tygodnia :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Dziękuję Aneczko. Tobie i wszystkim Ciociom, które do nas zaglądają również: Quote
anica Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 ... a wracając do obróżek :)... to muszę kupić Jasieńce naprawdę są śliczne! :)))))) jesień już....w tym biegu ,chyba dopiero dzisiaj poczułam.... Quote
b-b Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='anica']... a wracając do obróżek :)... to muszę kupić Jasieńce naprawdę są śliczne! :)))))) jesień już....w tym biegu ,chyba dopiero dzisiaj poczułam.... Te Jasieńce ....to jakieś kwiatki są? Quote
anica Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 b-b Te Jasieńce ....to jakieś kwiatki są? ...te Jasieńce :) to Jasia Jamniczka... w sensie ,że Berni i Yunona kupiły ładne obróżki i ja też ,powinnam dla Jasieńki!...taki skrót myślowy :) Berni obiecana fota z kurteczką i dowód rzeczowy ,że wróciła ze mną a raczej na mnie do domciu :D Bardzo dziękuję Saruniu ,myślę ciepło :)))))) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Wow, Aniu jaaaka kurteczka!!!! No naprawdę jest jak na Ciebie, idealna - cieszę się ogromnie, że jesteś zadowolona:) Cudnie Ci w niej:) Ale jak zresztą widać na załączonym obrazku Ładnemu:loveu: we wszystkim ładnie:multi:!!! I Jasieńka:loveu: cudna dziewczynka, choć odwróciła się do nas frontem;) - Buziaczki dla Was Kochane:buzi::buzi::buzi:!!! Quote
b-b Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 No i wszystko się wyjaśniło :D Ja już znikam.Kolorowych snów :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='b-b']No i wszystko się wyjaśniło :D Ja już znikam.Kolorowych snów :) I my życzymy kolorowych snów:) Jakie cudne motyle... Quote
anica Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Dziękuję Berni! hihihihi... wierz mi ,że jeśli się Tobie podobam to tylko zasługa kurteczki :loveu: ale.. już jest milutko przy porannej kawusi :) to będzie dobry dzień!..Całuję :calus::calus::calus::calus: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 A nasz kochany Nercio:iloveyou: ma dziś drugie urodzinki:BIG::new-bday: - zaraz coś fajnego wkleimy:cool2: Data urodzinek (oczywiście umowna i szacowana) - 10. 10 .2010 :):):) Quote
Recommended Posts