phase Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='yunona']Ja po prostu nie wylogowuję się, system pamięta i mam spokój. Nie muszę się logować.:loveu:[/QUOTE] Brat zrobił formata, no i teraz za każdym razem muszę się logować. :mad: Dziń dobry. :grins: Quote
Isadora7 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Szerokasnej drogi życzę Sarunia i super pogody Quote
Sarunia-Niunia Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Isadora7']Szerokasnej drogi życzę Sarunia i super pogody[/QUOTE] Bardzo dziękuję Isadorko, mam nadzieję, że dotrzemy bezpiecznie!!! Kochana, dziękuję Ci bardzo za to, co napisałaś dla Bonia... piękne, wzruszyłam się do łez (zresztą, nie tylko ja)... Quote
Isadora7 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Bardzo dziękuję Isadorko, mam nadzieję, że dotrzemy bezpiecznie!!! Kochana, dziękuję Ci bardzo za to, co napisałaś dla Bonia... piękne, wzruszyłam się do łez (zresztą, nie tylko ja)...[/QUOTE] Ja po prostu Ciebie bardzo rozumiem, bardzo , bardzo. Wiem co czujesz. Saruniu czy bee mogła któregos wieczoru zdzwonić się z Tobą pogadać? Quote
Sarunia-Niunia Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Isadora7']Ja po prostu Ciebie bardzo rozumiem, bardzo , bardzo. Wiem co czujesz. Saruniu czy bee mogła któregos wieczoru zdzwonić się z Tobą pogadać? Oczywiście, że TAK!!! Będę czekać! Quote
Sarunia-Niunia Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Kochane Ciocie - bardzo dziękuję Wam za życzenia urlopowe:) Mam nadzieję, że jak dojedziemy szczęśliwie - będzie fajnie:) A chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że dzisiaj mijają dwa lata, od kiedy zamieszkała z nami Korunia:) Przyjechało do nas takie bidne, zastraszone i zagubione jamnicze dziewczątko... Teraz po dwóch latach wyzwoliła się już z wielu traum, jednak wciąż jest w Niej takie poddaństwo, i może nie boi się już "własnego cienia", jednak wciąż zachowuje się tak, żeby tylko się nie narazić, żeby niczym sobie nie zaszkodzić... Próbujemy Ją odbudować, ale to wcale nie jest łatwe... Musiało minąć półtorej roku, żeby weszła bidna do łazienki... bała się tego panicznie!!! A dopiero miesiąc temu, po raz pierwszy pobiegła za piłeczką tenisową i chwile się nią pobawiła... wcześniej, jak się Jej rzucało coś do zabawy, to aż się kuliła.... Korunia jest bardzo grzeczną i poukładaną dziewczynką i wszyscy bardzo, ale to bardzo Ją kochamy - Nercio i Killerek oczywiście TEŻ!!! Wkleję kilka fotek z pierwszych dni pobytu u nas:) To jest pierwsza fotka, jaką Korci pstryknęłam - myślę, że najpóźniej w 3 minucie pobytu w domu:) jak widać od razu zaliczyła sypialnię i łóżko:) - bo też to było pierwsze, co jej pokazaliśmy... i powiedzieliśmy: Skarbie tu będziemy razem spać:) Pierwsze "przytulaski" z Arturem pierwszego dnia:) Sama na tarasie:) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 I ciąg dalszy:) Nieśmiało, najpierw na dywanie... i już powoli coraz śmielej - na sofie:) w łóżeczku:) Na pierwszym wspólnym spacerku z Bonusiem(*)... Wtulona w tatusia, i zakochana w Nim bezgranicznie.... nawet w czasie jazdy muszą być blisko siebie... to była nasza pierwsza, wspólna długa podróż, po ok miesiącu wspólnego życia... No, i tych zdjęć mogłabym wklejać dziesiątki, właściwie, to pamiętam, jak były pstrykane i o każdym mogłabym gadać.... hehehe... Kochane, żegnam się z wami do końca m-ca, mam nadzieję, że szczęśliwie wrócimy z urlopu i będziemy dalej razem:) Zaglądajcie czasem do moich Skarbeczków:) Buziaczki dla wszystkich!!! Quote
Krysia Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Pięknej pogody i miłego wypoczynku:) Buziaczki:):):) Quote
phase Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Najważniejsze, że Korunia już bezpieczna, ma domek, ludzi którzy ją kochają, ma swój eden... Miłego, udanego wypoczynku! :) Quote
Isadora7 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Jaka to wielka satysfakcja widząc psiaka jak się zmienia. Saruniu jeszcze raz UDANEGO WYPOCZYNKU. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Jeszcze raz Wam bardzo, bardzo dziękuję!!! Całuski dla Was Kochane Ciotunie:):):) Quote
Celina12 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ....no tak ja wróciłam a Berni sobie wyjechała :mad::mad:....no ale Ktos wraca-by wyjechać mógł KTOŚ...:diabloti: Zdjęcia BOSKIE-Nercio śpiący na PANU....l\całujący stópki Amelci-jak nasz Gniewcio naszej Amelce....Killer jak kulka do góry kołami....a zdjęcia Korci rozczuliły mnie na maxa.... Quote
anica Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Isadora7']Jaka to wielka satysfakcja widząc psiaka jak się zmienia. Saruniu jeszcze raz UDANEGO WYPOCZYNKU. Bezcenne Isadoro :) BEZCENNE!!!! po miesiącu?... już ufała!... czuła się bezpieczna!...to widać :) Berni mam nadzieję ,że wrócisz zrelaksowana i wypoczęta 8), opowiesz jak było ?... jutro my jedziemy na ukochane Mazury :loveu: a ja powracamy już z wyjazdów to foty!... koniecznie :lol: Quote
yunona Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 i ja zerkam, nikogo nie ma.... , słychać tylko odgłos smażonej ludzkiej skóry na słońcu he, he.... Quote
Celina12 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Wszystkiego co najlepsze z okazji URODZINEK-nasza kochana Bernadetko...zdrowia,pomyślności,spełnienia wszystkich marzeń i pragnień...Celina z Rodzinką i JAmnikami :tort::BIG: :new-bday::bday: :cunao::laola: Quote
phase Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ooo, no to wszystkiego , wszystkiego naj, naj, najlepsiejszego!!!! Quote
Recommended Posts