Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Divi']Myślę, że tak tylko tam strasznie dzieżko się dodzwonić, może też podaj linka na stronę doga jak asior wejdzie to zobaczy.[/QUOTE]

Z tego co wiem to asior nie wejdzie w tej chwili na dogo bo jest w terenie i rozwozi pieski !!!!! rozmawialam z nia chwile jakies 20min temu

Posted

[quote name='fizia']No właśnie, to może podam też do Asior telefon - jak myślicie?[/QUOTE]
tak, ona tutaj podawała nr do siebie, to jak najbardziej

Posted

[quote name='B_p']Aniu B. [B]Mieszkam w Bieżanowie. Mogę przyjąć dwa nieduże psy. Nie mam transportu.[/B][/QUOTE]
b-p - ja bede w krakowie dopiero po 16.00, też bede chciała zabrac jakies pieski do siebie. Jaby co to moge zorganizować transport do Ciebie - podaj mi prosze telefon na pw. Po południu bede jeszcze dzwonić do P. Jaworskiej i dowiem sie jaka jest sytuacja. Z duzymi psami na pewno bedzie im trudniej wiec tak aoferta jest na wage złota..
Dziekuje!

Posted

[quote name='Faro']W chwili obecnej jest dojazd od str. ul. Księcia Józefa (informacja od zaprzyjażnionego policjanta )[/QUOTE]

pisałam o tym chwile temu - moi rodzice tamtędy jechali

jeszcze raz powtórze - jakby ktoś jechał od strony Ruczaju to można przez Wisłę przejechać przez Most Zwierzyniecki

Posted

[quote name='fizia']No właśnie, to może podam też do Asior telefon - jak myślicie?[/QUOTE]
asior podawała swój numer. pewnie ma "gorącą linię" i mnóstwo roboty więc chyba dobrze by było podac numer jeszcze do kogoś, gdyby do asior trudno było się dodzwonić. tylko trzeba się dowiedzieć kto jest na miejscu, zorientowany w sytuacji.

Posted

[B]WAZNE:[/B] [COLOR=blue]wszyscy, ktorzy chca przygarnac psiaki lub kociaki (750 zwierzat) a NIE maja transportu, i NIE moge pojechac do azylu, prosze wpisujecie[B] imie i nr tel kontaktowego na poscie[/B], bede przekazywac osobom, ktore moga psy przetransportowywac do was do domu.[/COLOR]
[COLOR=blue]Bedzie latwiej, niz szukac i pisac wiadomosci na PV. Dzieki.[/COLOR]

Posted

[quote name='krakowianka.fr'][B]WAZNE:[/B] [COLOR=blue]wszyscy, ktorzy chca przygarnac psiaki lub kociaki (750 zwierzat) a NIE maja transportu, i NIE moge pojechac do azylu, prosze wpisujecie[B] imie i nr tel kontaktowego na poscie[/B], bede przekazywac osobom, ktore moga psy przetransportowywac do was do domu.[/COLOR]
[COLOR=blue]Bedzie latwiej, niz szukac i pisac wiadomosci na PV. Dzieki.[/COLOR][/QUOTE]

Rozmawiałam z Evelką ona też może przywozic zwieżaki do DT to jej nr 509254933

Posted

witam. ja również mieszkam w bieżanowie. póki co ja mam miejsce dla jednego psa (nie dużego, gdyż do małego mieszkania) i moja koleżanka również dysponuje jednym miejscem w mieszkaniu...
podaję swój nr tel.: 513158156

Posted

[quote name='Divi']Myślę, że tak tylko tam strasznie dzieżko się dodzwonić, może też podaj linka na stronę doga jak asior wejdzie to zobaczy.[/QUOTE]nie wczytywałam się w wątek ale jak DT dla kotów potrzebne to do Chrzanowa by można przywieźć, ale transportu nie mam;( Może nawet jakieś psy by się awaryjnie gdzieś upchnęło na te kilka dni. Szoda, że mieszkam tak daleko;(

Jakby nieszczęść już było mało:placz:

Posted

[quote name='shaaka']witam. ja również mieszkam w bieżanowie. póki co ja mam miejsce dla jednego psa (nie dużego, gdyż do małego mieszkania) i moja koleżanka również dysponuje jednym miejscem w mieszkaniu...
podaję swój nr tel.: 513158156

[INDENT] dzwoń proszę pod ten nr 509254933 dziewczyny nie maja czasu oddzwaniać [/INDENT]

Posted

[quote name='shaaka'][B]witam. ja również mieszkam w bieżanowie. póki co ja mam miejsce dla jednego psa (nie dużego, gdyż do małego mieszkania) i moja koleżanka również dysponuje jednym miejscem w mieszkaniu...
podaję swój nr tel.: 513158156[/B][/QUOTE]
podniosę, żeby nie zginęło

Posted

najnowże info... wały nie wytrzymuję, ze względów bezpieczeństwa do schroniska juz nie można podjechac... ludzie na nóżkach dreptaja z głównej drogi...
połowa schroniska jeszcze pełna.
Za chwile na bieżanów jedzie transport ok 15 psiaków do domu z ogrodem(pani dzowniła do mnie po komunikacie w rmf maxx...dziękujemy:loveu:)

Aniu do Ciebie podjedzie Maciek - mój brat

Posted

[quote name='Anetka83']najnowże info... wały nie wytrzymuję, ze względów bezpieczeństwa do schroniska juz nie można podjechac... ludzie na nóżkach dreptaja z głównej drogi...
połowa schroniska jeszcze pełna.
Za chwile na bieżanów jedzie transport ok 15 psiaków do domu z ogrodem(pani dzowniła do mnie po komunikacie w rmf maxx...dziękujemy:loveu:)

Aniu do Ciebie podjedzie Maciek - mój brat[/QUOTE]

Oby więcej takich ludzi ...

Posted

[B]POTRZEBNE SĄ SMYCZE, OBROŻE I KONTENERY!![/B]

Na szczęście sporo ludzi się pojawiło, ale nie mają na co zabrać psów. Kilka psów uciekło, goniono je. Wolontariusze cieszyli się nawet z garści sznurków.

Jeżeli ktoś nie może wziąć psa, to może pomóc dostarczając w/w sprzęty.