Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

IVV napisał(a):
o ktorej wyjazd ? jak Perelka sie czuje ?

Przed 8 mam być na dworcu, wyjazd 8.30.
Czuje się dobrze, poza krostkami.Podjechała do mnie na chwilę Teresz10 i była bardzo pozytywnie zaskoczona Perełką.

Posted

rozumiem że plany sa realizowane i sunia będzie w Gliwicach o 14,40 postaram sie tam być przy kiosku obok wejścia na dworzec punktualnie, choć możliwy mały poślizg bo mam ekipę TVN w domu wcześniej, mam nadzieje że się uporamy podaję na wszelki wypadek tel 502526010, to może KASI poda ktoś kto jest z nią w kontakcie/

Posted

Przelałam 14 zł z pierwszego bazarku .Po niedzieli zrobie przeklew na kwote 34 zł jaka uzyskałam z drugiego bazarku .
POzostanie do wpłaty 52 zł z obiecanej stówki .

Posted

Wczoraj padłam totalnie, za dużo obowiązków jak na jeden dzień, Już nie rozróżniałam gdzie ja , gdzie drzwi a gdzie okno, dziś ok więc zdaję relację / sunia dojechała szczęśliwie i z Kasią była bardzo grzeczna i spokojna, Ja przejęłam ją w największy żar, ale podróżowała świetnie wyposażona w Dropsikowa torbę podróżną z super legowiskiem i wszystkim co w drodze niezbędne, jechałyśmy jeszcze autobusem ok 25 minut, i tu już nie była zbyt cierpliwa i muszę przyznać jej rację ,to za duzo jak na jeden dzień, było duszno, parno a psinka rozgrzana bardzo, jakoś dojechałyśmy z tym dyndajacym jęzorkiem, też szczęśliwie , w domu dostała chłodnawe legowisko otoczone przywiezionymi jej przedmiotami dla złagodzzenia szoku w nowym miejscu/ Była zaniepokojona i nie chciała, mimo pragnienia napić się wody, napiła się dopiero jak zostawiona została sama, potem zjadła miseczkę grysiku na rosole z warzywami i mięskiem i na dodatek parę chrupek suchej karmy, patrzyła już potem spokojniej, nie chce się narazie ruszać ze swojego azylku, ale to normalne, będzie nas przez jakis czas obserwować a potem dołączy do sforki Dzisiaj już pojadła sporo ale dalej się przygląda, ale jest już niewielka różnica, nie uchyla łebka przed głaskaniem/ Co chwilę do niej zaglądam i podpieszczam delikatnie dając jakieś drobne przysmaki, wypróbowuję co jej najbardziej odpowiada/ Główną rolę zagrała dla PEREŁKI wiejska luksusowa, mocno wędzona kiełbaska!? Dopiero dziś wieczorem zacznę coś odpowiedniego stosować, by nie powiększać jeszcze teraz stresu/Narazie szykuję wszystko do zabiegów dzisiejszych, będzie kąpiel ozonowa, nacieranie oliwkowo laurowym mydełkiem rozmoczonym w naparze z koszyczków nagietka, propolisy i wzmacniający skórę podwieczorek z żółtka + omegan+ sufrin , Trochę muszę z nię pobyć aby zbytnio nie protestowała przy zabiegach podobne początki były z DROPSEM, ale on zamiast stresować się i bać, pogryzał ze złością, teraz przysypia rozkosznie przy zabiegach , odpowiadają mu , oby i PEREŁKA zaakceptowała to swoje spa, no cóż czego nie trzeba zrobić dla urody!!!

Posted

inga.mm napisał(a):
o rany, ja też chcę na tymczas do Teresy!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:j DOKLADNIE TEZ TAK POMYSLALAM CZYTAJAC RELACJE TERESKI

Posted

Rozmawiałam z TERESĄ BORCZ wczoraj wieczorem ale nie miałam nawet kiedy napisać bo przywiozłam z okolic Lublina dwa kilkutygodniowe ledwo żywe kociaki:(
Jestem bardzo szczęśliwa,że Perełka tak trafiła.
Wszystkie nowe wpłaty proszę kierować bezposrednio do DT.

Posted

Nie przeczytałam całego wątku bo nie mam czasu, ale zdjęcia na pierwszej stronie powalają. Perełka była na początku w strasznym stanie.
Co u niej zdiagnozowano? Nużycę czy coś innego?
Cieszę się że miała szczęście i trafiła do DT.
Niestety u mnie w schronisku jest chory na nużycę Maurycy. Psiak ma 10 lat, z czego 4 lata spędził w schronisku. Trafił do schroniska z wyłysieniami, które okazały się być nużycą. Od tamtej pory jest leczony tylko jakimiś tabletkami w schronisku. Jego skóra wygląda strasznie, jest zgrubiała, okropna. Dodatkowo chłopak ma alergie.
W tym stanie nie ma szans na DT/ DS. Szczerze powiedziawszy jestem załamana tym faktem.
wątek Maurycego: http://www.dogomania.pl/threads/2062...sku-SZUKA-DOMU