Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
To myślę, że nie ma się nad czym zatanawiać.
Za te 400 PLN to Perełka ma full wypas badania i jeszcze sterylkę...

Też tak sądzę ale czekam również na decyzje pozostałych osób.
Zastanówcie się też co z nią będzie po leczeniu tak aby była już zupełna jasność.

Posted

Już wieczór więc umawiam Kasię na wtorek rano. Będzie na miejscu około 16. Poproszę o potwierdzenie miejsca docelowego aby nam dziewczyny nie zaginęły.

Posted

Znów zaczynają się pojawiać ropne krostki na jej ciele:( plus w tym wszystkim jest taki,że to oznaka iż coś się dzieje z włoskami. Wieczorem ją wykąpie co troszkę zmiękczy jej skórę.
Proszę o potwierdzenie miejsca docelowego, dzisiaj już sobota a wyjazd przecież planujemy na wtorek.

Posted

no to się coś dzieje, u mnie ok, jakoś ją z tych GLIWIC odbiorę, i zobaczymy co damy radę zrobić z chrostkami,, czy jest jakas konkretna ,ostateczna diagnoza, czy leczenie podjete na zasadzie prób ?

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
no to się coś dzieje, u mnie ok, jakoś ją z tych GLIWIC odbiorę, i zobaczymy co damy radę zrobić z chrostkami,, czy jest jakas konkretna ,ostateczna diagnoza, czy leczenie podjete na zasadzie prób ?

czy to nie nurzyca?

Posted

nużycę ćwiczyłam z Toską
Zaczęło się od łysienia plackowatego, którego oczywiście nie było, tylko nie połapałam się.
Mimo, że ratlerek ma króciuteńką sierść, wyjmowałam kępy.
Krostki pojawiły się dopiero po jakimś miesiącu. I też jeszcze nie pokumałam.
Walka z tym cholerstwem trwała ponad pół roku.
Przede wszystkim stymulatory immunologiczne sa niezbędne, no i wyleczenie przyczyny osłabienia organizmu.

Posted

tak, to wiem, ale teraz problem nużycy pojawił się.
Więc napisałam o tych immunostymulatorach, bo to ważne.
Oczywiście Teresa może wymyślić lepsze rzeczy. Sama skorzystam na jej radach.

Posted

inga.mm napisał(a):
tak, to wiem, ale teraz problem nużycy pojawił się.
Więc napisałam o tych immunostymulatorach, bo to ważne.
Oczywiście Teresa może wymyślić lepsze rzeczy. Sama skorzystam na jej radach.

Też czekam z niecierpliwością na wspaniałą metamorfozę.

Posted

Właśnie dzwoniła do mnie Kasia być może będzie musiała być we wtorek na uczelni, jutro będzie wiedziała na 100%. W razie konieczności Perełka pojedzie najpóźniej w środę.
Edit:
Wyjazd w środę na 100% Kasia będzie na miejscu 14.40.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Psiaki zazwyczaj są zaciekawione tym co się dzieje dookoła, wiec mam nadzieje że wszystko pójdzie dobrze, może lepiej nic jej nie dawać?

Też jestem tego zdania, znając ją zwinie się w kłębuszek pod kocem i będzie udawała,że jej nie ma.