Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pereleczka pięknie przyjmuje z jednej ręki przysmaki a z drugiej głaski, dziś chyba zdziwiona długą nieobecnością a może i steskniona głasków i przysmaków dała mi z własnej nieprzymuszonej woli łapunię, to cieszy bo nie chcę by zabieig dla niej okazywały sie niemiłą ingerencją w jej spokój ,

Dzis nareszcie udało mi się zrobić jej własne zakupy, już nie pożyczamy od gliwickiej SZARUNI nic więcej oprócz doświadczenia z jej przypadku/ Jutro napiszę całą listę co używam, jak i dlaczego może jeszcze ktos skorzysta,

dzisiejszych porannych smarowidełek nie zlizała, była jej skóra też jakby chłodniejsza, wychłodzona jest też pięknie po ozonku/

Na PEREŁCE wypróbujemy ulepszony, bardziej efektywny sposób aplikowania olejku z drzewa herbacianego, Farmaceutka dziś uznała pomysł za idealny, tym bardziej ze substancja nośna będzie zakupiony dziś olej kokosowy który sam w sobie jest przewspaniałym lekiem, więc działanie będzie spotęgowane/

Jestem pełna nadziei że terapia sie uda, musi się udać,a teraz pozna kolacja/

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ladySwallow']A u Teresy nie jest na DT do czasu wyleczenia? Może lepiej szukać jej DS?[/QUOTE]
Oczywiście,że najlepiej aby był to DS ale trzeba mieć zabezpieczenie.

Posted

[quote name='MaDi']Oczywiście,że najlepiej aby był to DS ale trzeba mieć zabezpieczenie.[/QUOTE]

Już myślałam, ze suka znów musi zmienić DT i o czymś nie wiem.. Jestem chyba za bardzo zakręcona.

Posted

bardzo byłam zapracowana i nareszcie znalazłam chwilkę czasu, pieniążki nadzwyczaj szybciutko wylądowały na koncie, i natychmiast zrobiłam z części użytek, zakupiłam wszelkie środki naturalne które uznałam za najodpowiedniejsze i najefektywniejsze dla jej stanu/ zostawiłam rezerwę na inne potrzeby gdyby takie wynikły, Sunia już nie ma taryfy ulgowej, jest w miarę przyzwyczajona do mnie i pozwala robić wszelkie konieczne zabiegi, narazie jest ich kilka dziennie, niektóre powtarzane 2 razy, pierwsze rezultaty już są widoczne, mimo że czasu jak dotąd było mało/ Nie ma juz żadnych śladów po krostach, skóra już jest przyjemna, nie lepiąca się do dłoni ,temperatura skóry jest stabilna, nie ma momentów z mocno podniesioną temperaturą,
zapach jest już zupełnie neutralny, na całej powierzchni skóry pojawil się bardzo delikatny meszek, nawet na napiętej skórze łepetynki, meszek w rożnych miejscach ma różne natężenie, w jednych jest gęściejszy i silniejszy, w innych dardzo jeszcze delikatny, narazie jestem pełna optymizmu i powtarzam zabiegi aż do skutku wyrazistego na tyle by wyrażnie rozpoznać te zmiany będzie można na zdjęciu/ ponieważ dziś jeszcze czekają na zabiegi ostatnie Dropsik i Perełka, napiszę w wolnej chwili dokładnie co kupiłam i jak stosuję, narazie jestem pełna zapału zachęcona pierwszymi zmianami/

Posted

Teresko, wpływ pieniążków bazarkowych powinien być potwierdzony również na wątku obdarowanego pieska.
Dziękuję za potwierdzenie w Aksonkowym Sklepiku. Będę mogła go zamknąć.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']bardzo byłam zapracowana i nareszcie znalazłam chwilkę czasu, pieniążki nadzwyczaj szybciutko wylądowały na koncie, i natychmiast zrobiłam z części użytek, zakupiłam wszelkie środki naturalne które uznałam za najodpowiedniejsze i najefektywniejsze dla jej stanu/ zostawiłam rezerwę na inne potrzeby gdyby takie wynikły, Sunia już nie ma taryfy ulgowej, jest w miarę przyzwyczajona do mnie i pozwala robić wszelkie konieczne zabiegi, narazie jest ich kilka dziennie, niektóre powtarzane 2 razy, pierwsze rezultaty już są widoczne, mimo że czasu jak dotąd było mało/ Nie ma juz żadnych śladów po krostach, skóra już jest przyjemna, nie lepiąca się do dłoni ,temperatura skóry jest stabilna, nie ma momentów z mocno podniesioną temperaturą,
zapach jest już zupełnie neutralny, na całej powierzchni skóry pojawil się bardzo delikatny meszek, nawet na napiętej skórze łepetynki, meszek w rożnych miejscach ma różne natężenie, w jednych jest gęściejszy i silniejszy, w innych dardzo jeszcze delikatny, narazie jestem pełna optymizmu i powtarzam zabiegi aż do skutku wyrazistego na tyle by wyrażnie rozpoznać te zmiany będzie można na zdjęciu/ ponieważ dziś jeszcze czekają na zabiegi ostatnie Dropsik i Perełka, napiszę w wolnej chwili dokładnie co kupiłam i jak stosuję, narazie jestem pełna zapału zachęcona pierwszymi zmianami/[/QUOTE]
Dziękuję za tak wspaniałe wieści.

Posted

[quote name='IVV']:):):):):)
a jak dokladnie finanse ?[/QUOTE]
Ja muszę dokładnie posprawdzać konto ale nie mam do niego teraz dostępu bo jeszcze jestem w Norwegii, ale z tego co pamiętam to raczej niewiele zostało lub nic.

Posted

czy ktos z tutaj obecnych ma osobisty kontakt z Tereska i moglby moze zrobic zdjecia Perelki.
Do ogloszen to strasznie potrzebne ,a Tereska nie ma czasu
bardzo prosze o pomoc !!!!

Posted

[quote name='MaDi']Perełka wiele się pewnie nie zmieniła a Muzzy zrobił przecież piękne zdjęcia.[/QUOTE]
dziewczyny na FB prosily ;)