MaDi Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Masza jest właśnie w odwiedzinach u Perełki, mam nadzieję,że przekaże jakieś pozytywne wieści. Niestety nadal bez zmian. Quote
funia Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 IVV napisał(a):....czekamy...z nadzieja Z wielką nadzieją ..... Quote
muzzy Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Melduję się na wątku. Nie z pustymi rękami, żeby nie było ;) Więcej na www.PsiFotograf.com, zapraszam :) Quote
funia Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Sławciu pieknie dziękujemy za sliczne foty naszej łysolinki. Quote
muzzy Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 funia napisał(a):Sławciu pieknie dziękujemy za sliczne foty naszej łysolinki. Jak zwykle polecam się na przyszłość :) Quote
MaDi Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 muzzy napisał(a):Jak zwykle polecam się na przyszłość :) Dzięki wielkie. Quote
Vicky62 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Perełeczko, trzymaj sie kochana ściskam cie mocno maleńka Quote
MaDi Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Perełka bardzo potrzebuje wsparcia finansowego:( Quote
wieso Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 wyglada jakby troche zarosla....i te wielkie szeleczki....serdeczne dzieki za przepiekne zdjecia.... Quote
inga.mm Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 MaDi napisał(a):Perełka bardzo potrzebuje wsparcia finansowego:( Będzie numerem 2 w Aksonkowym Sklepiku, tylko niech sie trzyma, bo jeszcze z tydzień zanim ruszy, a pieniądze będą za miesiąc. Quote
kazik132 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Perełka jest piękna! I wyglada trochę jak farbowana surykatka;)Ma ogromnie sympatyczną i kochana mordeczkę! Quote
IVV Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 bossze ...to pewnie jeden z pierwszych prawdziwych spacerkow ... Quote
delfy2000 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Super zdjęcia - Perełko wąchaj trawkę i nabieraj siły... Ten jej brzuszek nie wygląda na zdjęciach bardzo źle...ale oczywiście skoro nie mamy informacji od wetów, możemy tylko gdybać... Dlatego zapytam wprost - jaka jest diagnoza, perspektywy, kosztorysy? Jak możemy (tak, prosimy również na FB) prosić ludzi o pomoc, jeżeli nie ma tutaj ŻADNYCH KONKRETÓW? Naprawdę trudno mi uwierzyć, że szanujący się lekarze nie mają pojęcia co robią, albo że nie wiedzą jakie będą orientacyjne koszty procedur, których się podejmują... Szczerze mówię, że sama chciałam wysłać trochę grosza dla Perełki, ale jeżeli nie będzie tutaj jakichkolwiek konkretnych informacji będę zmuszona poczekać... Niestety, nie jestem odsobniona, bo mam sygnały od osób z FB, które zastanawiają się dlaczego nie ma żadnych konkretnych informacji na temat badań/diagnostyki Perełki... a są tylko prośby o pieniądze... Quote
MaDi Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 inga.mm napisał(a):Będzie numerem 2 w Aksonkowym Sklepiku, tylko niech sie trzyma, bo jeszcze z tydzień zanim ruszy, a pieniądze będą za miesiąc. Będziemy działać na kreskę;) w sumie już działamy... Quote
MaDi Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 delfy2000 napisał(a):Super zdjęcia - Perełko wąchaj trawkę i nabieraj siły... Ten jej brzuszek nie wygląda na zdjęciach bardzo źle...ale oczywiście skoro nie mamy informacji od wetów, możemy tylko gdybać... Dlatego zapytam wprost - jaka jest diagnoza, perspektywy, kosztorysy? Jak możemy (tak, prosimy również na FB) prosić ludzi o pomoc, jeżeli nie ma tutaj ŻADNYCH KONKRETÓW? Naprawdę trudno mi uwierzyć, że szanujący się lekarze nie mają pojęcia co robią, albo że nie wiedzą jakie będą orientacyjne koszty procedur, których się podejmują... Szczerze mówię, że sama chciałam wysłać trochę grosza dla Perełki, ale jeżeli nie będzie tutaj jakichkolwiek konkretnych informacji będę zmuszona poczekać... Niestety, nie jestem odsobniona, bo mam sygnały od osób z FB, które zastanawiają się dlaczego nie ma żadnych konkretnych informacji na temat badań/diagnostyki Perełki... a są tylko prośby o pieniądze... Brzuch wygląda ok bo mała jest cewnikowana i dostaje leki. Przecież było napisane o tym,że ma problemy z pęcherzem moczowym:( Jeśli będzie taka możliwość to zostanie poddana operacji, wszyscy mieli nadzieję,że sama zacznie sikać. Bez funduszy nie będzie diagnozowana dalej( a jest ona jednym chodzącym problemem zdrowotnym) to przykre ale prawdziwe. Quote
funia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 MaDi zaraz kończy sie mój bazarek bedzie z niego coś ponad 200 zł . 100 zł prześlę koło 15 maja więc juz bedzie 300 zł .Na coś tam wystarczy aby zapłacic .Dalej trzeba prosic ludzi zwłaszcza na FB Quote
MaDi Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 funia napisał(a):MaDi zaraz kończy sie mój bazarek bedzie z niego coś ponad 200 zł . 100 zł prześlę koło 15 maja więc juz bedzie 300 zł .Na coś tam wystarczy aby zapłacic .Dalej trzeba prosic ludzi zwłaszcza na FB Prawdopodobnie będzie miała operację właśnie aby oczyścić pęcherz, jutro porozmawiam z lekarzem. Dzięki wielkie za wsparcie. Quote
inga.mm Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 MaDi napisał(a):Będziemy działać na kreskę;) w sumie już działamy... Tylko będe prosiła Cioteczki i Wujków o pomoc w ogłaszaniu. W Tulinkowym Sklepiku mógł być większy zarobek... Quote
Szyna13222 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Perełka jaka wystraszona na tych fotkach :( Ale nie ma sie co dziwić. Wydaje mi się czy ma więcej sierści? dziękujemy za zdjęcia:loveu: Quote
MaDi Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 IVV napisał(a):bossze ...to pewnie jeden z pierwszych prawdziwych spacerkow ... Jaki to spacer jak trzeba ją wynosić i podnosi się tylko po to aby wykopać dołek:( Co do sierści to raczej bez zmian przynajmniej ja ich nie widzę bo mam z nią częsty kontakt. Quote
MaDi Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 IVV napisał(a):jaka jest cena takiej operacji ? Dowiem się jutro wszystkiego. Quote
IVV Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 dziekuje Olenko ! chce wstawic jakies konkretne cyfry na FB Quote
Recommended Posts