Ajula Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 eloonia napisał(a):Szkoda, że pauli27 nie napisała do kogo konkretnie zwróciła się do pomoc - ja osobiście chętnie bym się dowiedziała jakich to kompletnych ignorantów spotkała na swojej drodze, chociażby po to żeby ich dokładnie unikać w przyszłości... racja, co jakiś czas szukamy szkoleniowców, behawiorystów dla naszych podopiecznych, dobrze by było wiedzieć, kto nie ma pojęcia o szkoleniu psów i kogo trzeba unikać :roll: dlatego prosiłam, żeby Pauli podała, do kogo dzwoniła, z kim rozmawiała Quote
kropka77 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 kropka77 napisał(a):... ale czy nie ma opcji aby został jednak w swoim domu? Może wystarczy nakierować jego Panią , pomóc w szkoleniu i chłopak nie będzie musiał przeżywać niewątpliwej traumy? Jak juz ktos napisał, dzieciątko można odczulić. Pytałam... Ale ponoć nie było takiej opcji ze strony właścicielki. Quote
What May NN Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Edek ma super dom :-) a w nim kolegę też bulwę ;-) Quote
Boogie Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Adoptowany, dom bardzo dobry, doświadczony, z terenami na spacerki no i z towarzyszem buldożkiem. Więcej napiszę po tym jak dojdę do siebie. Quote
aniao Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 woooow :D ale super? a gdzie ten domek? w Poznaniu? może czasem gdzieś spotkamy Edzia :) Quote
supergoga Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Domek w Poznaniu - psio zakręcony. Będzie miał mam nadzieję dobrze - choc po róznych sytuacjach Edkowych - poczekam do jutra. Quote
pauli27 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 witam ponownie.... dziekuję bardzo wszystkim z Fundacji za to, że dla Edka znalazły NOWY DOMEK- przepraszam za zamieszanie...( juz wiem kto je spowodował!!!) uszanowania dla WAS Panie za wszystko co zrobiłyscie dla EDKA- Mam Nadzieję,. że Edziulek jest szczesliwy zreszta na pewno skoro ma kompana!!!!- Dzięki jeszcze raz za to, ze byłyscie tak wyrozumiałe i zrobiłysie to wszystko...:))) Quote
What May NN Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 ja też uwielbiam - w szczególności, że Edka szczerze pokochałam :-) dom super - rzadko spotyka się ludzi podobnie mocno wkręconych w psy co my!! ;-) serdeczne podziękowania dla Boogie za wspaniały DT :-) Quote
Marylin Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Miałam nadzieję na jakieś nowe wieści, fotki a tu cichosza ;-) Quote
monia&nero Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Świetne wieści a kompan bulwa to juz wogole podwojnie dobre wiadomości! Jak domek w Poznaniu to super mamy blisko więc może kiedyś spotkamy Edzia na jakimś buldożkowym spotkaniu :) Quote
Recommended Posts