Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eloonia napisał(a):
Szkoda, że pauli27 nie napisała do kogo konkretnie zwróciła się do pomoc - ja osobiście chętnie bym się dowiedziała jakich to kompletnych ignorantów spotkała na swojej drodze, chociażby po to żeby ich dokładnie unikać w przyszłości...

racja, co jakiś czas szukamy szkoleniowców, behawiorystów dla naszych podopiecznych, dobrze by było wiedzieć, kto nie ma pojęcia o szkoleniu psów i kogo trzeba unikać :roll:
dlatego prosiłam, żeby Pauli podała, do kogo dzwoniła, z kim rozmawiała

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kropka77 napisał(a):
... ale czy nie ma opcji aby został jednak w swoim domu?
Może wystarczy nakierować jego Panią , pomóc w szkoleniu i chłopak nie będzie musiał przeżywać niewątpliwej traumy?
Jak juz ktos napisał, dzieciątko można odczulić.

Pytałam...
Ale ponoć nie było takiej opcji ze strony właścicielki.

Posted

witam ponownie....

dziekuję bardzo wszystkim z Fundacji za to, że dla Edka znalazły NOWY DOMEK- przepraszam za zamieszanie...( juz wiem kto je spowodował!!!) uszanowania dla WAS Panie za wszystko co zrobiłyscie dla EDKA- Mam Nadzieję,. że Edziulek jest szczesliwy zreszta na pewno skoro ma kompana!!!!- Dzięki jeszcze raz za to, ze byłyscie tak wyrozumiałe i zrobiłysie to wszystko...:)))

Posted

ja też uwielbiam - w szczególności, że Edka szczerze pokochałam :-)
dom super - rzadko spotyka się ludzi podobnie mocno wkręconych w psy co my!! ;-)

serdeczne podziękowania dla Boogie za wspaniały DT :-)

Posted

Świetne wieści a kompan bulwa to juz wogole podwojnie dobre wiadomości! Jak domek w Poznaniu to super mamy blisko więc może kiedyś spotkamy Edzia na jakimś buldożkowym spotkaniu :)