Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, to dziś już trochę lepsze wieści... Może to początek końca zmartwień?
A to, że Oluni jakieś tam amorki w główce:iloveyou:? Może to właśnie pierwsze objawy "dochodzenia do siebie?... No i dziewczynka odnosi też pierwsze sukcesy... trzy dni bez siku w domku!!! Czuję, że będzie już tylko LEPIEJ!!!

Posted

u Oli bez zmian, właśnie zwróciła śniadanie, parę kawałeczków indyka, jeszcze jest jedna opcja kandydoza układu pokarmowego nabyta wtórnie po antybiotykach

Posted

a ja jeszcze pomyślałam moze zle,ale moze warto pogadac z wetem zeby dal jej leki wyciszajace one chyba sa tez lekko jakby "poprawiajace" humor bo moze jak jej brak apetytu to mimo wszystko depresja a zawsze mozna sprubowac.ten lek to taki syrop dla psow i kotow wiem bo moja szynszyla to brała.i trzymam kciuki za Ole:)

Posted

Z radochą kopiuję sms-a od Bożeny, radocha, radocha i radocha nic dodać, nic ująć - to tylko potwierdza że warto walczyć.

Część czy możesz napisać na forum że Ola w cudowny sposób ozdrowiała w Paroślach. Je biega szczeka nie ma biegunki i wymiotów zachowuje się jak normalny szczęśliwy pies nawet mordka jej się śmieje napisz na dogo i jamniczym bardzo cię proszę

:grins::grins::grins::grins:

Posted

Na działce będa 2 tygodnie, przez ten czas Ola mam nadzieję zupełnie dojdzie do siebie. W miarę jak będę dostawac informacje - będę informowac. Miejsce jest takie że nawet z zasięgiem komórki jest problem.

Posted

maciaszek napisał(a):
To ja jeszcze dodam (też z smsa od soboz), że Ola zrobiła kupę na 6! I je :)!
Od 3 dni dostaje leki na grzybicę układu pokarmowego, więc może wreszcie trafiona diagnoza? Oby!

I kupa radość może sprawić :):):):):)

Posted

Myślę, że możemy odetchnąć z ulgą :).
Oto dzisiejsze wieści: "[I]Jest super, wszystkie psy wspaniale jedzą, biegają i są szczęśliwe. Ola trochę się boi Gai, ale zaczepia Roksię do zabawy i całkiem sporo je[/I]".
:)

Posted

Dostałam dziś zdjęcie od soboz4. Ale na telefon, a nie mam kabelka, żeby zrzucić, więc nie zobaczycie ;).
Na zdjęciu w każdym razie są 3 zadowolone, wypoczywające jamniory. Na kocyku, na zielonej trawce. Sielanka :).

Oleńko, dużo zdrówka i siły! I szczęścia w znalezieniu nowego, wspaniałego domku!

Posted

rozmawiałąm z Bożenką.
Ola coraz lepiej, dzisiaj już nawet sama jadła i nie trzeba było jej karmić. Wesoła, bawi się no nie ten pies. Bożenka już ma zagwozdkę jak sie z nią rozstanie.