soboz4 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Nie, to objaw żołądkowo jelitowy, bo po podaniu leku p.wymiotnego ma trochę lepszy apetyt, no i wymioty i biegunka, poza tym silna leukocytoza. Quote
Sarunia-Niunia Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 No, to dziś już trochę lepsze wieści... Może to początek końca zmartwień? A to, że Oluni jakieś tam amorki w główce:iloveyou:? Może to właśnie pierwsze objawy "dochodzenia do siebie?... No i dziewczynka odnosi też pierwsze sukcesy... trzy dni bez siku w domku!!! Czuję, że będzie już tylko LEPIEJ!!! Quote
szafra Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Bardzo przepraszam za wtargnięcie na wątek Oluni, ale potrzebujemy pomocy dla jamnisi Nuki. Zajrzyjcie na wątek - BARDZO PROSZĘ ( nie wiemy już co robić)... http://www.dogomania.pl/threads/204879-Jamniczka-Nuka-po-operacji-pomoc-w-trasporcie-do-BDT-i-na-transport.-B%C5%82agam. Quote
soboz4 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 u Oli bez zmian, właśnie zwróciła śniadanie, parę kawałeczków indyka, jeszcze jest jedna opcja kandydoza układu pokarmowego nabyta wtórnie po antybiotykach Quote
Sarunia-Niunia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Bożenko! Dobrych Świąt!!! (mimo wszystko)... Biedniutka ta Oleńka... Tak bardzo mi Jej żal:-(... Już brakuje jakichkolwiek słów... Quote
Rubi18 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 a ja jeszcze pomyślałam moze zle,ale moze warto pogadac z wetem zeby dal jej leki wyciszajace one chyba sa tez lekko jakby "poprawiajace" humor bo moze jak jej brak apetytu to mimo wszystko depresja a zawsze mozna sprubowac.ten lek to taki syrop dla psow i kotow wiem bo moja szynszyla to brała.i trzymam kciuki za Ole:) Quote
Isadora7 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Z radochą kopiuję sms-a od Bożeny, radocha, radocha i radocha nic dodać, nic ująć - to tylko potwierdza że warto walczyć. Część czy możesz napisać na forum że Ola w cudowny sposób ozdrowiała w Paroślach. Je biega szczeka nie ma biegunki i wymiotów zachowuje się jak normalny szczęśliwy pies nawet mordka jej się śmieje napisz na dogo i jamniczym bardzo cię proszę :grins::grins::grins::grins: Quote
Hmmm Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Nareszcie:multi::sweetCyb: Na takie wieści warto poczekać :lol: Quote
saphira18 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 wspaniałe wieści!:) Pozdrawiamy Olę i Bożenę:) Quote
Sarunia-Niunia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 SUPER!!! SUPER!!! SUPER!!! Ja tak bardzo mocno wierzyłam w CUD i ozdrowienie Oluni!!! Właśnie na takie wieści czekałam!!! Brawo Bożenka i brawo Olunia!!! Buziaki dla dziewczyn:):):)!!! Quote
Isadora7 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Na działce będa 2 tygodnie, przez ten czas Ola mam nadzieję zupełnie dojdzie do siebie. W miarę jak będę dostawac informacje - będę informowac. Miejsce jest takie że nawet z zasięgiem komórki jest problem. Quote
maciaszek Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 To ja jeszcze dodam (też z smsa od soboz), że Ola zrobiła kupę na 6! I je :)! Od 3 dni dostaje leki na grzybicę układu pokarmowego, więc może wreszcie trafiona diagnoza? Oby! Quote
Isadora7 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 maciaszek napisał(a):To ja jeszcze dodam (też z smsa od soboz), że Ola zrobiła kupę na 6! I je :)! Od 3 dni dostaje leki na grzybicę układu pokarmowego, więc może wreszcie trafiona diagnoza? Oby! I kupa radość może sprawić :):):):):) Quote
Mika31 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:cudownie Quote
M&M&O&I Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 super! podczytywałam ten wątek i bardzo się cieszę że się polepszyło w końcu! :) Quote
maciaszek Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Myślę, że możemy odetchnąć z ulgą :). Oto dzisiejsze wieści: "[I]Jest super, wszystkie psy wspaniale jedzą, biegają i są szczęśliwe. Ola trochę się boi Gai, ale zaczepia Roksię do zabawy i całkiem sporo je[/I]". :) Quote
Sarunia-Niunia Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Cześć! Co tam u naszej Oluni? Mam nadzieję, że wszystko dobrze, a Olunia nabiera sił!!!??? Quote
Sarunia-Niunia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Oluniu! Ty masz dzisiaj 7 urodzinki ... :new-bday: :BIG: :tort: ... Bożenko! Mam nadzieję, że u Olci wszystko dobrze i fajnie odpoczywacie na działce...:beerchug:... Quote
maciaszek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Dostałam dziś zdjęcie od soboz4. Ale na telefon, a nie mam kabelka, żeby zrzucić, więc nie zobaczycie ;). Na zdjęciu w każdym razie są 3 zadowolone, wypoczywające jamniory. Na kocyku, na zielonej trawce. Sielanka :). Oleńko, dużo zdrówka i siły! I szczęścia w znalezieniu nowego, wspaniałego domku! Quote
saphira18 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Zdrowia przede wszystkim zdrowia;) i jeszcze kochających właścicieli:) Quote
Isadora7 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 rozmawiałąm z Bożenką. Ola coraz lepiej, dzisiaj już nawet sama jadła i nie trzeba było jej karmić. Wesoła, bawi się no nie ten pies. Bożenka już ma zagwozdkę jak sie z nią rozstanie. Quote
Recommended Posts