Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałyśmy z anielicą dziś Jagę .....

Ona gaśnie w oczach.......

Po tylu latach......chyba się poddała...............

Kiedyś zyła chyba tymi momentami - od spaceru - do spaceru.............a teraz .nawet tego nie ma........:placz:

Bardzo słabiutko merdała ogonkiem ......i podchodziła do kraty z niedowierzaniem.........

Nie wie dlaczego człowiek ją opuścił i nie wie dlaczego inny zły człowiek nie pozwolił jej nawet na tę namiastkę szczęścia jaką był cotygodniowy spacer....

Ona ma żal w oczach.......Żal do nas...że przychodzimy i odchodzimy........... i nie weźmiemy ją na piszczoty, czesanko i bieganie.....:placz:

Zeby to jasny szlag!

Cholerne kierowniczki w tym pieprzonym schronisku......:angryy:
Ta bezradnośc jest koszmarna............

Kto przygarnie Jagę ?
Kto?
Jest stara i brzydka .....-tyle o niej mogę powiedzieć .......ale ja wiem ,że ona jeszcze żyje tylko dlatego , że wciąż , gdzieś na dnie jej serca, tli się płomyk nadziei........

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero zobaczyłam ten wątek, ależ bidulka... :-(:-(:-(

Dlaczego mówicie, że ona jest brzydka? Moim zdaniem jest urocza, są dużo brzydsze psy. Szkoda, że nie mogę pomóc...

Posted

Prosimy,niech zdarzy sie cud i niech sie znajdzie dom dla Jagi!
Ona bardzo potrzebuje domu.Nie dajmy jej umrzec w schronisku.Niech znowu zaufa czlowiekowi. Ludzi jest coraz wiecej,a coraz mnie czlowieka"Niech tym razem bedzie inaczej!!
Tylko niech ktos ja stamtad wezmie !!:-(

Posted

W Jadze pozostał jeszcze cień nadziei...Jeszcze pali się mały płomyk świecy, bardzo boję się, że niedługo zgaśnie...Wtedy będzie już za późno na ratowanie suni :placz: