Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga szuka domku!

Widzę, że bardzo się przejęłaś tą sytuacją, Nadiu23.
Chcesz się teraz Jadze w jakiś sposób przysłużyć, rozumiem to, ale pomyśl trochę perspektywicznie o tym hotelu. Tu Jagi nikt nie chce mimo naszego wkładu w promocję, że tak się wyrażę, a w hotelu dojdą dodatkowe koszty za transport i utrzymanie. Do kiedy? A co, kiedy już skończą się fundusze, albo powstanie dług?
A to się zdarza, wciąż zbieramy fundusze na pokrycie długów, a mamy ich ok 10 tys zł.
Gdzie ją wówczas umieścimy? Znów w schronie? Ona tego nie zniesie...
Myślę, że trzeba po prostu szukać i szukać domku na stałe, albo taniego tymczasu....

Posted

Rozumiem. Juz rozmawialam z Tiger i wszystko mi wyjasnila. Masz rację przejełam sie i to strasznie.
Jagus do gory.
Ujelas mnie za serducho. Od czasu Atosa nie czulam tego tak bardzo!!

Posted

Myślałam, żeby zrobić porządne i tkliwe ogłoszenie, na A4, kolorowe, chwytające za serce i rozklejać na osiedlach. Skserować kolorowo, w weekend będę miała kasę to kilka razy odbiję. Deszcz pada, to pewnie trzeba będzie powkładać w koszulki. Mam nadzieję, że szybko tego nie zerwą:shake:
Tylko nie wiem, czy w innych miastach (ja np. Warszawa) też podawać kontakt do Maszy?

Posted

Tak bardzo chciałabym jej pomóc, ale boję się, że już nie zdążę. Jaga czeka na pomoc 3 lata, a tu nadal nic. Nie mogę spojrzeć jej w oczy...nie mogę! :placz: Ona wie, że nadal zostaje w schronie, że znowu nie idzie na spacer, czuje, że jest sama. Sama wśród zimnych krat i śmierdzących bud. Ten pies tak bardzo kocha! Czemu nikt z przychodzących do schrona nie pokochał jej ?! To niesprawiedliwe!...

Posted

Masza4 napisał(a):
Tak bardzo chciałabym jej pomóc, ale boję się, że już nie zdążę. Jaga czeka na pomoc 3 lata, a tu nadal nic. Nie mogę spojrzeć jej w oczy...nie mogę! Ona wie, że nadal zostaje w schronie, że znowu nie idzie na spacer, czuje, że jest sama. Sama wśród zimnych krat i śmierdzących bud. Ten pies tak bardzo kocha! Czemu nikt z przychodzących do schrona nie pokochał jej ?! To niesprawiedliwe!...

Masza, ale ty potrafisz serce ranić :placz: