Nadja23 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Podnosze Jage..choc wolalabym wlasnymi rekoma:( Quote
Nadja23 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ps.zagralam w totka.Jaga do gory!!Wysoko!! Jaga szuka domu. Prawdziwego! Quote
Nadja23 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ludzie!! Gdybym tylko mieszkala sama (kurde no!) ... Ja tego nie rozumiem!!?? Mielismy psa 13 lat i teraz nagle NIE,Nie mozna!! Bezsensu Ale tego sie juz nie da naprawic. Bezsilnosc jest najgorsza,jak jestes od kogos tak uzalezniony! Jaga do gory! Moze ktos pomoze...Poki nie bedzie za pozno... Quote
Nadja23 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nic ,,,,nawet glupiej trojki w totka nie mam:/ Jaga do gory! Ty moja nadziejo! Quote
Masza4 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Chciałabym wierzyć, że Jaga umrze w godziwych warunkach, ale to chyba mało pawdopodobne :placz: Quote
Masza4 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Nadjo ona jest stara, nie oszukujmy się nie pożyje już długo...Tzn nie jest bardzo stara i niedołężna, na pewno ma mniej jak 10 lat, ale wiesz jak to jest z psami schroniskowymi. Żyjąc kilka lat w takich warunkach, na obrzydliwej diecie, w zimnie i bez właściwej opieki weterynaryjnej psiny są wyniszczone od środka... Quote
Nadja23 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :(Dlaczego:( Nic nie kapuje juz w tym zyciu... Jaga do gory! Prosze!Niech ktos ja stamtad zabierze!! Quote
Tiger Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Jagna nasza się nie poddaje, to dogomania jej nadzieję daje... Za każdym razem ,gdy jestem w schronisku, to zawsze długo ją głaszczę po pyszczku I szepcę jej do uszka skrycie, że jeszcze odmieni się jej smutne życie Że już niedługo, że prawie tuż, tuż... Bo wciąż nad nią czuwa jej Anioł Stróż Więc domku Jagusi, ja bardzo cię proszę Znajdź się końcu, bo nie zniosę ! Quote
Nadja23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 wow...Tiger co za piekna poezja:) I ja sie dolaczam... Jaga do gory:) Quote
Masza4 Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Jestem pod wrażeniem Tiger! Bardzo zależy nam na domku dla Staruszki... Quote
Czarodziejka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Tiger napisał(a):Jagna nasza się nie poddaje, to dogomania jej nadzieję daje... Za każdym razem ,gdy jestem w schronisku, to zawsze długo ją głaszczę po pyszczku I szepcę jej do uszka skrycie, że jeszcze odmieni się jej smutne życie Że już niedługo, że prawie tuż, tuż... Bo wciąż nad nią czuwa jej Anioł Stróż Więc domku Jagusi, ja bardzo cię proszę Znajdź się końcu, bo nie zniosę ! Tiger :placz: :placz: :placz: Jaguś musi znaleźć domek!!! Quote
Nadja23 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Podnosze Jagusie.Niech to bedzie magiczna noc i niech cos sie zmieni !! Jagus musisz trafic do domku!! Nie masz innego wyjscia!! Quote
pidzej Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 masza, czy na plakacie podawać Twój numer i mejla czy każdy swój w swoim mieście i ewentualnie potem namiary na Ciebie? Quote
Masza4 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Możesz podawać mój, zawsze to mnie pośredników. Masz mój nr z mapy dogo, czy trzeba Ci podać? Quote
Nadja23 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Kolejny dzien...i nikt sie nie odezwal...Ja wciaz mam nadzieje,ze jednak czyjes serduszko sie skruszy na jej widok:loveu: Jaga do gory! Quote
Nadja23 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ...tymczasowy...lub na stałe... Musi sie znalezc, wiec Jaga do gory... Niech Cie ktos odnajdzie!! Quote
Nadja23 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :)Czeka piekna ... Jagusia!! Czeka na domek...i czeka... i mam nadzieje,ze sie doczeka! Jagunia do gory! Quote
Masza4 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Jaguniu nie trać nadziei, bo gdy ją stracisz, nie przeżyjesz w tej umieralni, wytrzmaj! Quote
Recommended Posts