Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś miejscowy jest w stanie dowiedzieć się w schronisku czegoś konkretnego o jamniczku?! Czy i jak jest leczony?

Może udałby się nam chociaż na weterynarza uzbierać?!

Bez koordynatora na miejscu niewiele zdziałamy :-(

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka1234']do wstawienia na 1 strone watku jamnikow i strone SOS-dla Jamników potrzeba wiecej informacji i kontakt;
Prosze uzupełnic informacje wegług wzoru.
[SIZE=2]Imię-
Płeć-samiec
Wiek-
Miejsce-schronisko/Wrocław
[SIZE=2]Kontakt-

Dopiero wróciłam i od razu taki cios, kurde co za menda mu to zrobiła. Czekam na więcej danych, zrobi się akcje na portalach

Posted

cioteczki dziekuje za przybycie, ja niestety nie mieszkam teraz we wrocku, zrobilam na szybko watek, zeby na cito szukac pomocy, jednak na wiecej info trzeba czekac od dziewczyn , ktore w schronie bywaja.
Jesli tylko bedzie wiadomo wiecej -uzupelnie 1post

Posted

monika083 napisał(a):
cioteczki dziekuje za przybycie, ja niestety nie mieszkam teraz we wrocku, zrobilam na szybko watek, zeby na cito szukac pomocy, jednak na wiecej info trzeba czekac od dziewczyn , ktore w schronie bywaja.
Jesli tylko bedzie wiadomo wiecej -uzupelnie 1post

jeśli chcesz, możesz przekleić rymowankę z 14postu, może się nada..

Posted

Ja ju z rozmawiałam z iwa77 po południu będzie więcej informacji. No i... to prawdziwy jamnik na dodatek krótkowłosy merlak. Byłam w szoku ale AMISKA widząc zdjęcia potwierdziła swoim fachowym (jamniczo a merlaczkowo szczególnie) okiem.

Jamniś ma 15 lat i porażenie tylnych nóżek. Więcej Iwonka nam doniesie i może się uda trochę lepszych fotek.

Posted

[quote name='Nikaragua']Jacuś
Chociaż jestem starszym panem,
który w życiu przeszedł wiele,
chociaż byłem często głodny,
to ja w sercu mam nadzieję.

Choć trafiłem do schroniska
W izolatce cicho leżę,
Przyjdzie wkrótce po mnie człowiek
Ja w to sercem całym wierzę.

Czy to Twojego autorstwa? I czy mogę umiescić to tutaj:
http://jamniki.eadopcje.org/newsy
i tutaj gdzie też wrzuciłam info o jamnisiu:
http://jamniki.feen.pl/viewtopic.php?p=61652#61652

:cool1:

Posted

świetnie dziewczyny ze sie zajełyście oglaszaniem i rozprowadzaniem wątku, niestety dziś do schroniska nie jadę , jutro tez nie , od 10-tej probuję sie dodzwonić, ale jeślli Iwa ma Wam przekazać wiadomości to na pewno to zrobi, poczekajmy. W wekend na pewno będzie w schronie Djuna_wro

Posted

kochani Jamniś odebrany przez właściciela !!!!!!!

państwo wpadli jak burza do schroniska, w wielkim szoku, ktoś drapnął im psa z ogródka, całą zimę siedział bidulek w domku, więc na wiosnne słoneczko troszkę z nim wyszli, jakaś nadgorliwa osoba, zwinęła psa, zawiozła psa do schronu, pies w domu leczony intensywnie, ma kłopoty z dyskiem, zresztą leczony na wiele innych schorzeń ale kochany i noszony na rękach, starusieńki. tak że temat można zamknąć.

Posted

[quote name='bros']kochani Jamniś odebrany przez właściciela !!!!!!!

państwo wpadli jak burza do schroniska, w wielkim szoku, ktoś drapnął im psa z ogródka, całą zimę siedział bidulek w domku, więc na wiosnne słoneczko troszkę z nim wyszli, jakaś nadgorliwa osoba, zwinęła psa, zawiozła psa do schronu, pies w domu leczony intensywnie, ma kłopoty z dyskiem, zresztą leczony na wiele innych schorzeń ale kochany i noszony na rękach, starusieńki. tak że temat można zamknąć.

O Boże! Naprawdę? Kamień z serca... Tylko dlaczego On taki biedniutki, chudzieńki:shake:, pewnie to skutek tych choróbsk, z którymi walczy...
Ale skoro ma właścicieli i Go kochają, to dobrze, że wrócił do domeczku:lol:
"Choć trafiłem do schroniska
W izolatce cicho leżę,
Przyjdzie wkrótce po mnie człowiek
Ja w to sercem całym wierzę."
...i sprawdziło się, na szczęście...