monika083 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 edit: piesek zostal odebrany przez wlascicieli:) Do wroclawskiego schroniska trafil jamniczek. Jest juz starszym panem , bardzo chudy i bardzo potrzebujacy pomocy... Jacuś Chociaż jestem starszym panem, który w życiu przeszedł wiele, chociaż byłem często głodny, to ja w sercu mam nadzieję. Choć trafiłem do schroniska W izolatce cicho leżę, Przyjdzie wkrótce po mnie człowiek Ja w to sercem całym wierzę. Quote
Anette Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 masakra, jakaś istna plaga z tymi zabiedzonymi jamniorami :-( Quote
danka1234 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 do wstawienia na 1 strone watku jamnikow i strone SOS-dla Jamników potrzeba wiecej informacji i kontakt; Prosze uzupełnic informacje wegług wzoru. [SIZE=2]Imię- Płeć-samiec Wiek- Miejsce-schronisko/Wrocław [SIZE=2]Kontakt- [SIZE=2]Sterylizacja- Quote
NikaEla Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jacuś Chociaż jestem starszym panem, który w życiu przeszedł wiele, chociaż byłem często głodny, to ja w sercu mam nadzieję. Choć trafiłem do schroniska W izolatce cicho leżę, Przyjdzie wkrótce po mnie człowiek Ja w to sercem całym wierzę. Quote
conceited Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 o matko... czy on je? widzę pełną michę, nietkniętą, a mogłoby się zdawać, że umiera z głodu... czy on był badany? Quote
GoniaP Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jestem i od razu mam uwagę. Suche jedzenie dla staruszka tak zagłodzonego się nie nadaje.... Quote
Sarunia-Niunia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Boziu! Kto Mu to zrobił??? Biedactwo...:-(:-(:-(... Quote
GoniaP Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Nie chcę się wymądrzać, jednak pomna historii z naszym Brunem uważam, że powinien mieć zbadane serduszko.... Quote
magda222 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 GoniaP napisał(a):jestem i od razu mam uwagę. Suche jedzenie dla staruszka tak zagłodzonego się nie nadaje.... Też zwróciłam od razu uwagę na michę... Ale jak się przyjrzałam to wydaje mi się, że tam jest karma z puszki... Quote
conceited Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 kurcze, mam wrazenie, że on jest w krytycznym stanie. On powienien być w klinice pod kroplówką... Boję się, żeby nie było za pozno (pamiętając przypadek Bruna, o którym pisała Gonia) :( Quote
magda222 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Bardzo mało informacji o nim i w sumie to nie wiadomo jak pomóc... Quote
Sarunia-Niunia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pamiętam Bruna, to było wstrząsające... Żeby tylko tego biedactwa nie spotkał taki los.... Quote
Mika31 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 niestety pamiętam Bruna mam tylko nadzieje że uda się go uratować Quote
Recommended Posts