Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za udostępnianie :)

Fado jutro pojedzie do Ingi (potrzebny transport z Konstancina na Mokotów!), na hotel domowy. Koszt 200 zł - a ja po prostu błagam o wsparcie finansowe, bo mam już 5 psów w hotelach, miesięcznie muszę ubierać prawie 1500 zł, nie mam pracy i znaleźć nie mogę...
Potem może pojedzie do innego hotelu. Niestety DT nie udało się znaleźć :(

Posted

Właśnie wróciłam i sobie pomyślałam ,że może w ostateczności do Ingi go dac a tu proszę już wyjaśnione
Ja koosiek nawet złotówką nie pomogę, zwolniłam się w poniedziałek z pracy i doopa z kasą,
A Inga nie mogłaby go odebraćm z Konstancina?
Wiem,że ona "ruchliwa" jest

Posted

Byłam z nim na spacerze. Juz ładnie sobie radzi na smyczy. Kazda mijana osobę idzie powąchac, a jak ktos okaze mu troche zainteresowanie to chce z ta osoba isc. Madry chłopak szuka sobie pana ;)
Było spotkanie z kotka rezydentką. Kotka sie wygiela i nastroszyła, fado podszedł, powąchał i nic. Dopóki na zaczeła uciekać, wtedy chciał za nia biec.
i kilka fotek:

Na drugim zdjeciu widac te łatki na języku.

Posted

Inga nie może, gdyby mogła, nie pisałabym, że potrzebny transport :p W domu będzie dopiero po 20, 21, nie da rady pojechać jeszcze do Konstancina (lecznica jest czynna do 22).

Posted

koosiek napisał(a):
Nie no, takie rzeczy się tam nie dzieją. To znaczy nie dzieją się, zanim pies nie pójdzie do adopcji, bo co z nim będzie potem, tego nie wie nikt :(

u nas też takie rzeczy się nie działy, aż do tamtej niedzieli... a nawet wet potwierdził, że to husky, suczka ogłaszanam telefony kipią, ale nic konkretnego, bo jak słyszą o umowie, wizycie itp. to od razu "to będziemy jeszcze w kontakcie, do widzienia" :diabloti:

Posted

To moje ulubione:)

Z niebieskim jezyczkiem :)

Kloeżanka wysłała mi 50 zł na najbardziej potrzebujacego z moich psów.
Przeleje to na Fado. Basiu dziekuje :)
I od siebie też 50 i karme dla chłopaka.

Posted

[quote name='faith35']telefony kipią, ale nic konkretnego, bo jak słyszą o umowie, wizycie itp. to od razu "to będziemy jeszcze w kontakcie, do widzienia" :diabloti:

Skąd ja to znam... Tak samo mam z Benkiem: http://www.dogomania.pl/threads/202476 :shake:

Cleo, dzięki! Tylko zmień proszę kontakt, skoro młody opuszcza przytulisko: tel.: 660 116 551, mail: [email protected]
Zaraz zmienię w pierwszym poście.

Posted

Atomowka, przerobiłam Twój tekst i można go tak już normalnie ogłaszać - zaraz zrobię allegro. Oby jak najszybciej znalazł dom...

Fado to ok. 3 msc, ładny, wesoły szczeniak. Uwielbia kontakt z ludźmi, tuli się i nadstawia na głaski. Nadaje się do domu z dziećmi. Jest pozytywnie nastawiony do innych psów, nie wykazuje agresji wobec kotów. Potrafi chodzić na smyczy. Jest grzeczny, ale jak to szczeniak potrzebuje zainteresowania człowieka i zabawy. Docelowo będzie sporym psiakiem, mniej więcej wielkości owczarka niemieckiego. Przed adopcją zostanie zaszczepiony i odrobaczony.
Fado przebywa w hoteliku w Warszawie.

[FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji:
tel.: 660 116 551
mail: [email protected]
[/FONT]

[FONT=Verdana] UWAGA: Szukamy dla Fado także domu tymczasowego! Możliwa pomoc w transporcie do nowego domu za zwrotem kosztów. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej zawierającej warunek wykastrowania psa po ukończeniu przez niego roku. [/FONT]

Posted

wiesz, ja mam sunię w typie Husky, piękna, "rasowa" no i rozmnażacze aż kipią jak widzą "rasowce" za darmo... :shake: Szkoda słów.
Wracając do szczeniaka :lol: Wszystkich z dogo proszę o udostępnianie na FB :diabloti: Zamęczę kiedyś tymi wiadomościami tych naszych dogomaniaków :evil_lol: ale ja zawsze chętna do pomocy, do rozsyłania zawsze pierwsza :oops::cool3:

Posted

Hej dziewczyny jeśli nie znajdziecie nikogo kto mógłby przewieść psiaka, mogę pomóc. Tylko nie wiem w którym miejscu jest ta lecznica (nie znam tych okolic wogóle), sama mieszkam na Służewiu. W którym miejscu Mokotowa mieszka Inga? Jutro mam czas tak jakoś po 18, 19, wcześniej będę na Bródnie, jeśli ktoś kto zna lecznicę chciałby się zabrać i pomóc dojechać byłoby miło :)