koosiek Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 A teraz, wracając wreszcie do psa: Niagara, on do kotów wydaje się spoko, traktuje jak psy, chce się bawić. Zaraz poszukam kogoś do p/a na Mazurach. Quote
koosiek Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Te dwa zdjęcia są do niczego, ale widać na nich, jaki Fado jest kochany i jak się we mnie wtulał :) Quote
Plicha Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Fado z kotami chciał się bawić, nie każdemu kotu się to spodoba :) Zależy od kota czy nie da sobie wejść na głowę i prychnie porządnie czy będzie się bał i uciekał. To jest rozbrykany szczeniak i chce się bawić ze wszystkimi. Quote
koosiek Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Zdjęcia słabe, ale on na nich wygląda ja mały wilk, nie? Cudny jest :) Quote
tripti Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 język ma fantastyczny :) jakby najadł się atramentu :) taki radosny dzieciaczek psi. Quote
Plicha Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 koosiek napisał(a):Zdjęcia słabe, ale on na nich wygląda ja mały wilk, nie? Cudny jest :) Zdjęcia absolutnie nie oddają jego urody :) Podoba mi się nowy tytuł, ja też obstawiam wilczaka. Quote
Niagara Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jest superaśny i faktycznie blisko mu do wilka:) Pytalam o koty, bo jesli mialby do mnie przyjechac to mam w domu dwa, ktore w sumie przez swoje zycie nie mialy do czynienia z psami. Kotka ucieka a kocur wychodzi z ciekawosci i sie bawi. NO wiecie pytalam, bo nie chcialam ganiać zwierzaków po meblach... ;) Ale w takim razie myślę że parę dni i powinni sobie ustawić hierarchie:) Quote
beka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Nie ma co go przezucac tam i z powrotem. Zostanie u mnie az znajdzie dom. Quote
Plicha Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 A znalazł się ktoś na wizytę p/a tego domku na mazurach? Quote
koosiek Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Przed chwilą rozmawiałam z córką tej kobiety i poznałam ich cudowną filozofię - "pies umie o siebie zadbać", polegającą na otwieraniu bramy i wypuszczaniu psa, żeby sobie cały dzień polatał po lesie.... Więc to by było na tyle, jeśli chodzi o dom na mazurach. Beka, bardzo się cieszę :) W takim razie może zmienimy kontakt w ogłoszeniach na Ciebie? Niagara, odezwę się do Ciebie na maila, może miałabym dla Ciebie kandydata na DT - jeśli zechcesz :) Quote
Niagara Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 koosiek napisał(a):Przed chwilą rozmawiałam z córką tej kobiety i poznałam ich cudowną filozofię - "pies umie o siebie zadbać", polegającą na otwieraniu bramy i wypuszczaniu psa, żeby sobie cały dzień polatał po lesie.... Więc to by było na tyle, jeśli chodzi o dom na mazurach. no to faktycznie nie zaciekawie... znajac "zwyczaje" naszych mysliwych... :( Niagara, odezwę się do Ciebie na maila, może miałabym dla Ciebie kandydata na DT - jeśli zechcesz :) ok. Bo ja myslalam caly czas o Fado, ale jesli masz jeszcze cos innego to dawaj. W kazdym bądz razie nie mogę wiecej niż jednego psiaka - za male mieszkanie:( Quote
maja602 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 koosiek napisał(a):Przed chwilą rozmawiałam z córką tej kobiety i poznałam ich cudowną filozofię - "pies umie o siebie zadbać", polegającą na otwieraniu bramy i wypuszczaniu psa, żeby sobie cały dzień polatał po lesie.... Więc to by było na tyle, jeśli chodzi o dom na mazurach. Beka, bardzo się cieszę :) W takim razie może zmienimy kontakt w ogłoszeniach na Ciebie? Niagara, odezwę się do Ciebie na maila, może miałabym dla Ciebie kandydata na DT - jeśli zechcesz :) A co to w ogóle jest za dom??? Czy ta osoba prowadzi DT ??? Dziewczyny trzeba zrobić mu piękne zdjęcia i szybko ogłaszać. Chłopak jest atrakcyjny i powinien szybko znależć dom. Zróbcie mu ładne zdjęcia i wstawcie na wątek, to zrobię kilka ogłoszeń. Jeśli nie macie możliwości to wybiorę kilka z tych co są. To jest najlepszy wiek żeby trafifił do dobrych ludzi. Quote
maja602 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Niagara napisał(a):To na Mazurach miał być dom stały... Nie skomentuję, bo słów mi brak. Quote
kajetanka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Niagara napisał(a):To na Mazurach miał być dom stały... Nigdy w życiu! Tak do lasu i może żeby jeszcze zapolował na zwierzynę leśną,prędzej myśliwi zapolują na niego. Quote
koosiek Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='maja602']Dziewczyny trzeba zrobić mu piękne zdjęcia i szybko ogłaszać. Chłopak jest atrakcyjny i powinien szybko znależć dom. Zróbcie mu ładne zdjęcia i wstawcie na wątek, to zrobię kilka ogłoszeń. Jeśli nie macie możliwości to wybiorę kilka z tych co są. To jest najlepszy wiek żeby trafifił do dobrych ludzi. Dzięki wielkie :) Beka miała zrobić lepsze zdjęcia, także poczekaj jeszcze chwilkę :) Tekst: Uroczy, sympatyczny szczeniak szuka domu! Fado to ok. 3 msc, ładny, wesoły szczeniak przypominający małego wilczka. Jest niesamowicie spragniony kontaktu z ludźmi, uwielbia się tulić i po prostu być blisko człowieka. To pies do towarzystwa, nie nadaje się do budy, nigdy nie będzie stróżem podwórka - za bardzo kocha ludzi. Świetnie dogaduje się z dziećmi. Jest pozytywnie nastawiony do innych psów, nie wykazuje agresji wobec kotów. Jest wesoły i energiczny, nie nadaje się na kanapowca - potrzebuje aktywnego właściciela. Jest grzeczny i karny, potrafi chodzić na smyczy. Fado docelowo będzie sporym psiakiem, mniej więcej wielkości owczarka niemieckiego. Przed adopcją zostanie zaszczepiony i odrobaczony. Obecnie przebywa w domu tymczasowym pod Warszawą. Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 513 490 780 mail: [email protected] UWAGA: warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej zawierającej zobowiązanie do wykastrowania psa. Możliwa pomoc w transporcie do nowego domu za zwrotem kosztów. Quote
koosiek Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 A ja właśnie miałam je wstawić :) On coraz bardziej przypomina wilka :) Quote
Plicha Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Hehe komuś buta zaraz zje :) Fajne ma towarzystwo do zabawy :) i uszko mu stanęło :) Quote
koosiek Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Ma, właśnie wstawiam nowe zdjęcia i zmieniam kontakt. Quote
koosiek Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Nie potrafię zmienić zdjęć, ale zmieniłam tekst i miniaturkę: http://allegro.pl/sympatyczny-szczeniak-mix-wilczak-szuka-domu-i1541670958.html Za dwa dni się kończy, to nową wystawię z nowymi zdjęciami. Quote
Niagara Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 on się robi coraz piękniejszy, żałuje że nie mogę mu dać DS:( Quote
maja602 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Zrobiłam Fado ogłoszenia na trzech stronach http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Fado,37213 Jeżeli podoba się tekst to wykorzystujcie i umieszczajcie gdzie się da. Quote
Recommended Posts