Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekst fajny, tylko wykasowałabym ten fragment: "choć do miski nie pozwoli dojść", bo większość psów dostępu do miski trzeba nauczyć, ale w ogłoszeniu może zniechęcać. Zresztą nie wiem, jak z tym u niego, Beka? On broni miski? I raczej tego husky zamieniłabym na wilczaka, ew. akitę. A poza tym ok :)

Aha, i kontakt na Bekę:
tel.: 513 490 780
mail: [email protected]

Posted

W ogłoszeniu jest tak: "Dobrze dogaduje się z innymi psami, choć do miski nie pozwoli dojść." Zadam pytanie za 5 pkt. Kogo Fado nie dopuszcza do miski właściciela czy innych psów z którymi dobrze się dogaduje?

Posted

To Inga miała problem z jego karmieniem, ja poprostu karmie go odzielnie, bo jak wyskoczy do moich duzych psów to moze dostac baty.
A Pikuś 8 kilo zywej wagi przegania Fado od swojej miski.

Posted

W przytulisku kolejne szczeniaki... suczki :-( A jutro giełda! Jeśli pojadą do Słomczyna, czeka je zawiśnięcie na łańcuchach i szczeniaki co pół roku :-(
Na cito potrzebne dla nich tymczasy!

Posted

Jego ogłoszenia robią furorę, na allegro (niewyróżnionym) ma prawie 350 wyświetleń i trzech obserwatorów... Także mam nadzieję, że niedługo będzie i domek :)

Posted

Zawiozlam dziś Fado do nowego domu. Serce mam w kawałkach, to taki słodki, kochany psiak.
Już go kochaja i beda o niego dbali. Mieszka w Ożarowie.