Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']To przez fejsa. Zaraz zacznę sobie robić foty z kaczym dzióbkiem, z rączki i w bieliźnie :evil_lol:[/QUOTE]

Dajesz! :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Pewnie sie dowiedziała, że teraz bedziesz opłaty przyjmować, za dodawanie Ciebie do znajomych sekcji VIP :evil_lol:[/QUOTE]

Kasia co jest na FB zostaje na FB :shake:

:evil_lol:

Posted

Jesli dobrze zrozumialam to jestes Sylwia teraz na fejsie , czuje sie pominieta calkiem . Do tego nie polubilas mojej strony , to juz calkiem grzech !

Posted

[quote name='asiak_kasia']:diabloti: Noł problem...a potem wypuścimi Jareczka i niech zrobi sobie "dzień dziecka" :evil_lol:[/QUOTE]
Jejku to i Kot chcialby tez taki dzien dziecka :):)

Posted

[quote name='RPG']Jesli dobrze zrozumialam to jestes Sylwia teraz na fejsie , czuje sie pominieta calkiem . Do tego nie polubilas mojej strony , to juz calkiem grzech ![/QUOTE]
Już naprawiłam błąd ;) A ty jesteś szybka jak błyskawica :lol:

Posted

[quote name='Amber']Już naprawiłam błąd ;) A ty jesteś szybka jak błyskawica :lol:[/QUOTE]
no bo ja juz taka jestem po prostu. Teraz musisz polubic moja strone , nie masz wyjscia , ALE NA ARABY SOBIE POPATRZYSZ i w ogole , moze sie i na sesje zapiszesz do mnie , w sumie to kto Ci ma zdjecia robic ?