asiak_kasia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Okamia']Siorka wstaje o 5 to mnie obudzi :loveu: Zresztą zawsze możesz mnie obudzić telefonicznie :eviltong::diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: napisze ci smska jak bede wstawać TZ robić kanapki, o 4.30 :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 jessso teraz 3 dni będziemy czytać jak to się poznałyście, obgadałyście dogo i pitu pitu sritu!:diabloti: Quote
Okamia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Rinuś']jessso teraz 3 dni będziemy czytać jak to się poznałyście, obgadałyście dogo i pitu pitu sritu!:diabloti:[/QUOTE] jakie 3 dni? myślę, że z tydzień :loveu: Quote
Rinuś Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Okamia']jakie 3 dni? myślę, że z tydzień :loveu:[/QUOTE] nie zajrzę ani tutaj, nia do kasi ani do Ciebie :diabloti: Quote
Okamia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Rinuś']nie zajrzę ani tutaj, nia do kasi ani do Ciebie :diabloti:[/QUOTE] Zazdrość przez Ciebie przemawia :diabloti: Quote
Amber Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='Rinuś']nie zajrzę ani [B]tutaj[/B], nia do kasi ani do Ciebie :diabloti:[/QUOTE] Ja się z NIMI nie zadaję :eviltong: [QUOTE][COLOR=#000000]Tak, robienie reportażu z imprezy u starych dziadków [/COLOR]:evil_lol:[/QUOTE] No i co? Że stary to już od razu nie może? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Amber']Ja się z NIMI nie zadaję :eviltong: [/QUOTE] aaa bo to u Ciebie :evil_lol: myślałam, że u Olka :diabloti: Quote
Okamia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Amber']No i co? Że stary to już od razu nie może? :evil_lol:[/QUOTE] Oj byś ich posłuchała :evil_lol: Takie zboczuchy, że wyrobić nie mogę czasami :roll::diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Rinuś']aaa bo to u Ciebie :evil_lol: myślałam, że u Olka :diabloti:[/QUOTE] zazdrościsz i tyle :eviltong: pewnie sama byś chciała do naszego zacnego grona dołączyć :cool3: Quote
Rinuś Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='asiak_kasia']zazdrościsz i tyle :eviltong: pewnie sama byś chciała do naszego zacnego grona dołączyć :cool3:[/QUOTE] nieee eeee i Amberowa też nie bo: [QUOTE]Ja się z NIMI nie zadaję :eviltong:[/QUOTE] :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Rinuś']nieee eeee i Amberowa też nie bo: :diabloti:[/QUOTE] pfffff... :obrazic: w takim układzie was obgadamy na dzień dobry :diabloti: Quote
Okamia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='asiak_kasia']pfffff... :obrazic: w takim układzie was obgadamy na dzień dobry :diabloti:[/QUOTE] Chciałam to już wczoraj zaproponować ale wmawiam sobie, że powinnam być miła :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Okamia']Chciałam to już wczoraj zaproponować ale wmawiam sobie, że powinnam być miła :evil_lol:[/QUOTE] i sama widzisz-nie opłaca się :diabloti: Quote
Amber Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Możecie zacząć ode mnie, jako, że jestem z was wszystkich najciekawsza :loveu: :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Amber']Możecie zacząć ode mnie, jako, że jestem z was wszystkich najciekawsza :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Ty zostaniesz na sam koniec-wisienka na torciku :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='asiak_kasia']pfffff... :obrazic: w takim układzie was obgadamy na dzień dobry :diabloti:[/QUOTE] czego uszy nie słyszą ,temu sercu nie żal :diabloti: obyście opryszczki na językach dostały za to obgadywanie :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Rinuś']czego uszy nie słyszą ,temu sercu nie żal :diabloti: obyście opryszczki na językach dostały za to obgadywanie :evil_lol:[/QUOTE] Pól biedy, że tylko na językach :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Okamia']Pól biedy, że tylko na językach :diabloti:[/QUOTE] co to dla nas opryszczka, za takie rozrywki, phi! :eviltong: Quote
Okamia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='asiak_kasia']co to dla nas opryszczka, za takie rozrywki, phi! :eviltong:[/QUOTE] No ba :loveu: Tyle tematów a tak mało czasu :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Okamia']Pól biedy, że tylko na językach :diabloti:[/QUOTE] Nie sięgam dalej wyobraźnią :diabloti: wolę pozostać na językach :eviltong: Quote
motyleqq Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Okamia']MCO? Nie wiem co to... Ja chcę kiedyś, kiedyś mine coona... :loveu: Ale nie wiem czy po rudym mi się nie odechce bo to co on wywija to już ludzkie pojęcie przechodzi :roll: i najgorsze jest to, że już nie ma jaj a nadal wywija :shake: [/QUOTE] haha, MCO to właśnie main coon :lol: także dobrze się składa ;) Quote
asiak_kasia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 dziubaski ide do domku :loveu: miłego dzionka i jutro niech was czkawka trzyma i uszy pieką-znaczy się nie próżnujemy :loveu::evil_lol: Quote
Okamia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='motyleqq']haha, MCO to właśnie main coon :lol: także dobrze się składa ;)[/QUOTE] Tyle wygrać :diabloti: Ja też kochaniutkie uciekam :loveu: A wy dalej zazdroście mi i Kasiuni :loveu::evil_lol: Quote
Amber Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Ja też uciekam. Co za zgranie. Niedługo okresu będziemy w tym samym dniu dostawać :eviltong: Quote
Rinuś Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 a ja siedzę do 16 :placz: a potem muszę drałować na pocztę żeby Amberównie wysłać słit obróżke dla Jarusia :evil_lol: Quote
Recommended Posts