Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Okamia']Siorka wstaje o 5 to mnie obudzi :loveu: Zresztą zawsze możesz mnie obudzić telefonicznie :eviltong::diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol: napisze ci smska jak bede wstawać TZ robić kanapki, o 4.30 :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']jessso teraz 3 dni będziemy czytać jak to się poznałyście, obgadałyście dogo i pitu pitu sritu!:diabloti:[/QUOTE]

jakie 3 dni? myślę, że z tydzień :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']nie zajrzę ani [B]tutaj[/B], nia do kasi ani do Ciebie :diabloti:[/QUOTE]
Ja się z NIMI nie zadaję :eviltong:

[QUOTE][COLOR=#000000]Tak, robienie reportażu z imprezy u starych dziadków [/COLOR]:evil_lol:[/QUOTE]
No i co? Że stary to już od razu nie może? :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']No i co? Że stary to już od razu nie może? :evil_lol:[/QUOTE]

Oj byś ich posłuchała :evil_lol: Takie zboczuchy, że wyrobić nie mogę czasami :roll::diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']aaa bo to u Ciebie :evil_lol: myślałam, że u Olka :diabloti:[/QUOTE]

zazdrościsz i tyle :eviltong: pewnie sama byś chciała do naszego zacnego grona dołączyć :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']zazdrościsz i tyle :eviltong: pewnie sama byś chciała do naszego zacnego grona dołączyć :cool3:[/QUOTE]

nieee eeee i Amberowa też nie bo:
[QUOTE]Ja się z NIMI nie zadaję :eviltong:[/QUOTE]

:diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']pfffff... :obrazic:
w takim układzie was obgadamy na dzień dobry :diabloti:[/QUOTE]

Chciałam to już wczoraj zaproponować ale wmawiam sobie, że powinnam być miła :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']pfffff... :obrazic:
w takim układzie was obgadamy na dzień dobry :diabloti:[/QUOTE]

czego uszy nie słyszą ,temu sercu nie żal :diabloti:
obyście opryszczki na językach dostały za to obgadywanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']czego uszy nie słyszą ,temu sercu nie żal :diabloti:
obyście opryszczki na językach dostały za to obgadywanie :evil_lol:[/QUOTE]

Pól biedy, że tylko na językach :diabloti:

Posted

[quote name='Okamia']Pól biedy, że tylko na językach :diabloti:[/QUOTE]

Nie sięgam dalej wyobraźnią :diabloti: wolę pozostać na językach :eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']MCO? Nie wiem co to... Ja chcę kiedyś, kiedyś mine coona... :loveu: Ale nie wiem czy po rudym mi się nie odechce bo to co on wywija to już ludzkie pojęcie przechodzi :roll: i najgorsze jest to, że już nie ma jaj a nadal wywija :shake:

[/QUOTE]

haha, MCO to właśnie main coon :lol: także dobrze się składa ;)

Posted

[quote name='motyleqq']haha, MCO to właśnie main coon :lol: także dobrze się składa ;)[/QUOTE]

Tyle wygrać :diabloti:

Ja też kochaniutkie uciekam :loveu: A wy dalej zazdroście mi i Kasiuni :loveu::evil_lol: