Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sator_k_']http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead/DSC03056.jpg
Nie wiesz, że agresja rodzi agresję:evil_lol:
Widzę, że Jari lubi sobie robić posłania z innyc psów :D
Bardzo ;). Zresztą Julek też, to chyba dobermania przypadłość... Nic dziwnego, że mało psów chce się z nimi bawić :eviltong:

[quote name='Talucha']Dobki są cudne! Normalnie jestem zakochana w panach ze zdjęć :D
A będzie ich więcej i więcej ;)

[quote name='kalyna']łaaaa znowu 2 dobki :loveu:
ale czemu kolega Jariego me plastry na uszach? nie chcą mu jeszcze stanąć?
Niektórym psom trzeba stawiać uszy i do 1,5 roku. Jari akurat miał szczęście bo w wieku 7 miesięcy miał już totalnie postawione.

[quote name='dOgLoV']Piekne dobki :loveu::loveu::loveu::loveu:
Zgadzam się :D

Coś chyba za dużo fotek daje, ale i tak nie zamierzam przestać :eviltong: Dziś był taki upał, że żal było nie skorzystać z dobrodziejstw zatoczki, "znalazłam" też lepsze miejsce do ganiania za patykami (5 m dalej ;) ) bo mimo, że "plaża" brzydsza, to jednak dno ma tam łagodny spadek i Jari, który przecież nie umie pływać, może chociaż pobiegać ;).

Możecie zgadnąć co się stało sekundę po tym ujęciu? :diabloti: Tak, Jari przywalił mi tym badylem w obiektyw... Całe szczęście Minolta ma metalową obudowę i nic się nie stało :siara:

Posted

[quote name='motyleqq']piękny :loveu:
Oj tam, oj tam ;)

[quote name='sator_k_']Spotkanie z tym konarem musiało być na pewno niezapomnianym przeżyciem :diabloti:
[quote name='kalyna']:lol: no to i tak dobrze, że obiektyw przeżył takie spotkanie :D
Ja też się cieszę :evil_lol: Potem jak poszłam drugi raz to już bardziej uważałam. W ogóle to rzucanie mu patyków do wody jest ekstremalne, bo on się bardzo nakręca i wtedy na nic nie patrzy, skacze po mnie "czystymi" łapkami, szczeka, biega, otrzepuje się... No zabawa na 102... Tylko ja się trochę gorzej bawię :evil_lol:

[quote name='FredziaFredzia']http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead/DSC03077.jpg o matko - wygląda jakby nie miał głowy w ogóle. :D
Dobrze, że to tylko zdjęcie ;)

[quote name='Kajusza']ale fajne dobeczki :-) oby jak najdłużej kumplowali się :-) A ten czarny to nieźle uszole ma zwichrowane :crazyeye:
No niestety, to stawianie uszu trochę trwa, ale później jest efekt ;)

A oto łowy z wieczornego spaceru... Oczywiście zapomniałam ustawić ISO na sztywno i czasami wariuje :eviltong:

Posted

Może kiedyś pójdziemy popływać razem z Julkiem :)

A jutro... będzie wielki dzień, gdyż to oto cudeńko zamieszkało razem ze mną... :multi: Już się nie mogę doczekać co potrafi :cool3:

Posted

nicnasile napisał(a):
Jak patrzę na te kąpiele Jariego, to już nie mogę się doczekać kąpieli w jeziorku :-P
Nikosia gratuluję, jakie szkiełka będą? :)

No, w jeziorku fajnie, tam gdzie się Jari pluska to nie wiem czy bym się sama zdecydowała. Nawet nie chodzi o czystość samej wody, ale o dno, na którym nie wiadomo co jest... bleee :evil_lol:

A do Nikona szkiełko jedno kupiliśmy z aparatem takie: AF-S 18-105 mm f/3.5-5.6 ED do tego mam jeszcze 2 stare z D60: AF-S DX 55-200 mm f/4-5.6G ED i AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G VR. Na razie myślę, że starczy w zupełności. Osobiście marzę o szkle do macro :)