Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Okamia']Amber nie słyszałaś, że żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek :diabloti:[/QUOTE]
Całe szczęście moja orientacja pozwala mi żyć pełnią życia bez śledzi :lol:

[quote name='omry']A tak serio serio, to facet samym wyglądem mnie nie zainteresuje :megagrin:
Aaaale jeszcze młoda jestem, życia nie znam :lol:[/QUOTE]
To wiadomo, raczej nikt tu z obecnych o romansie z ww panami w realu nie myśli na serio :eviltong:

Posted

Ja tam się mogę z laską przelizać i mnie to nawet jara ,ale nic więcej.Od sexu i miłości facet ma faceta ,a śledzie są od rodzenia dzieci tak było od dawien dawna i powinno tak pozostać.

Posted

[quote name='evel']Tak, tak, koleś z Maroon jest całkiem niezły :razz: Oczywiście wszyscy znani mi faceci warczą na taką uwagę coś o wytatuowanych pedałach :evil_lol: Ale cóż poradzić...
.[/QUOTE]
pierwsze słysze żeby tatuaże były pedalskie :lol:
wręcz na odwrót są własnie męskie.
ale ja się nie znam :lol:

Posted

No właśnie chodzi o to ,że facet może kryć śledzia tylko w celu zrobienia bachora ,a potem wraca do faceta:evil_lol:A śledź wychowuje samodzielnie potomka jak amazonka jakaś:diabloti:

Posted

[quote name='gops']pierwsze słysze żeby tatuaże były pedalskie :lol:
wręcz na odwrót są własnie męskie.
ale ja się nie znam :lol:[/QUOTE]

A wiesz gops kto mówi ,że są pedalskie?:cool3:Takie ciućmy co by się bały bólu ,a jak się czegoś boimi to to krytykujemy.:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']A wiesz gops kto mówi ,że są pedalskie?:cool3:Takie ciućmy co by się bały bólu ,a jak się czegoś boimi to to krytykujemy.:diabloti:[/QUOTE]

dobrze powiedziane :loveu:

Posted

[quote name='Amber']Skarsgard jest OK, w sumie widziałam go tylko w TB i Battle Ship czy coś takiego i nie powalił (w sumie nie miał jak :evil_lol:) [/QUOTE]
Skarsgard w TB był taki pocieszny tylko, natomiast mi się szalenie podobał w Generation Kill - mini serialu hbo o misji marines w Iraku.
Obnaża absurdy amerykańskie podczas tej interwencji, fajnie zrobiony, jednak jeśli się nie ma żadnego pojęcia o tej misji to może się wydać nudny, choć może wcale nie ;)

Posted

najlepszy jest przykład gdzie (w Ameryce) dwie kobiety czuły sie panami i zmieniły płec, po czym chcieli dziecko, i jeden z nich sie zapłodnił :loveu: i mają dziecko :loveu: :D

Ja tam akceptuje gejów o ile są logiczni, a nie jacys spedaleni. Nawet znam jednego normalnego :D Pogadać z nim można na poziomie. Ale też przychodzi do mnie do sklepu taki jeden kurde jak ciota-gada dziwnie, nie myje się, fuuj :/ widac na kilometr jaka orientacja :diabloti:

Posted

a były dwie mamo-taty w TV , dzieciak miał w środowisku trochę przegwizdane , ale super sobie dziewuszka dawała radę.

To nie jest problem by homo mieli dzieci, problemem jest życie tych dzieci w społeczeństwie.

Posted

[quote name='Aleks89']A wiesz gops kto mówi ,że są pedalskie?:cool3:Takie ciućmy co by się bały bólu ,a jak się czegoś boimi to to krytykujemy.:diabloti:[/QUOTE]
Czasem nawet nie o ból chodzi, tylko o estetykę, ale to można powiedzieć, że się nie podobają czy coś, natomiast, że pedalskie, to argument z dupy kompletnie ;)

[quote name='skrzeli']Skarsgard w TB był taki pocieszny tylko, natomiast mi się szalenie podobał w Generation Kill - mini serialu hbo o misji marines w Iraku.
Obnaża absurdy amerykańskie podczas tej interwencji, fajnie zrobiony, jednak jeśli się nie ma żadnego pojęcia o tej misji to może się wydać nudny, choć może wcale nie ;)[/QUOTE]
Idę oglądać! Pojęcia o misji nie mam, ale uwielbiam wojenne klimaty tak więc na pewno mnie nie znudzi ;)

[quote name='Aleks89']No właśnie chodzi o to ,że facet może kryć śledzia tylko w celu zrobienia bachora ,a potem wraca do faceta:evil_lol:A śledź wychowuje samodzielnie potomka jak amazonka jakaś:diabloti:[/QUOTE]
Jak ty byś się za te dzieci miał brać to by głodu na świece nie było :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']najlepszy jest przykład gdzie (w Ameryce) dwie kobiety czuły sie panami i zmieniły płec, po czym chcieli dziecko, i jeden z nich sie zapłodnił :loveu: i mają dziecko :loveu: :D

Ja tam akceptuje gejów o ile są logiczni, a nie jacys spedaleni. Nawet znam jednego normalnego :D Pogadać z nim można na poziomie. Ale też przychodzi do mnie do sklepu taki jeden kurde jak ciota-gada dziwnie, nie myje się, fuuj :/ widac na kilometr jaka orientacja :diabloti:

Powiem na początek delikatnie.Wystawiłaś sobie świetną opinię.
Co to znaczy LOGICZNY gej?

Posted

[quote name='Vectra']a były dwie mamo-taty w TV , dzieciak miał w środowisku trochę przegwizdane , ale super sobie dziewuszka dawała radę.

To nie jest problem by homo mieli dzieci, problemem jest życie tych dzieci w społeczeństwie.

Oglądałem to.Dziewczynka była świetna.1000razy lepiej wychowana i empatyczna niż większość dzieci hetero.

Posted

a dzisiaj w tesco widziałam tak spedalonego kasjera że aż miło :loveu::eviltong: mój brat był z tyłu w kolejce i jak ja juz byłam "skasowana" to mowie do Tż-ta idziemy , nie przyznajemy sie do niego na co Tż " masz rację zostawmy ich samych " :evil_lol: ale to była zemsta za tekst mojego brata , miałam do zapłaty 8 zł a on do mnie mówi " spytaj pana moze Ci na raty rozłoży" :evil_lol:

Posted

Doglov-musiałabyś zobaczyć mojego kolegę ze stacji bezn. z którym pracowałem:evil_lol:Chyba coś ala ten Twój kolega z pracy:diabloti:Uroczy był ,miał takiego nieziemskie teksty ,gestykulację ,że można się było tarzać po podłodze godzinami:evil_lol:

I jeszcze jedno zdanie do Betty-Idź Beatko do lusterka zobacz jak Ty wyglądasz ,a potem krytykuj innych ludzi jacy by oni nie byli homo/hetero/bi/trans :) Nienawidzę jak gówno mówi ,że kupa śmierdzi.:)

Posted

Myśmy wyhaczyli kelnera w jednej z kafejek do której czasami chodziliśmy... Raczej ciężko go było nie zauważyć. Jak szedł to bardziej już zarzucać biodrami się nie dało, do tego był bardzo ładny i miły ;) W sumie lepszej pracy dla niego nie dało się wymyślić, jak się obserwowało z jaką gracją lawirował z tacą pomiędzy stolikami... Niestety już nie ma tej kafejki no i naszego miłego pana :(

Posted

[quote name='Aleks89']Doglov-musiałabyś zobaczyć mojego kolegę ze stacji bezn. z którym pracowałem:evil_lol:Chyba coś ala ten Twój kolega z pracy:diabloti:Uroczy był ,miał takiego nieziemskie teksty ,gestykulację ,że można się było tarzać po podłodze godzinami:evil_lol:

I jeszcze jedno zdanie do Betty-Idź Beatko do lusterka zobacz jak Ty wyglądasz ,a potem krytykuj innych ludzi jacy by oni nie byli homo/hetero/bi/trans :) Nienawidzę jak gówno mówi ,że kupa śmierdzi.:)

Ten mój kolega z pracy moze i nie porusza sie jak gej ale jak zacznie mówić i robić te dziwne miny dziubki itd to też czasami pekam ze śmiechu :lol: a pozniej zadaje mi pytanie dlaczego ludzie widzą w nim geja :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Aleks89']Powiem na początek delikatnie.Wystawiłaś sobie świetną opinię.
Co to znaczy LOGICZNY gej?[/QUOTE]

a co Cie to tak ruszyło? Logiczny- moze zbyt ogolne słowo- mam na mysli normalna osobę, jaka jestes na pewno Ty, i ktos kogo znam i sie koleguje na żywo. Po prostu-jasno myślący, jak zwykły człowiek. A to że inna orientacja to co z tego ;)

Posted

Nie nie Twój wcześniej post był wieśniacki po prostu.Rusza mnie durnota ludzi to po 1. Po 2 to nie jesteś odpowiednią osobą do oceniania kogokolwiek z różnych powodów(jak chcesz to wymienię ,ale nie będzie ci miło).

Posted

[quote name='Aleks89']Nie nie Twój wcześniej post był wieśniacki po prostu.Rusza mnie durnota ludzi to po 1. Po 2 to nie jesteś odpowiednią osobą do oceniania kogokolwiek z różnych powodów(jak chcesz to wymienię ,ale nie będzie ci miło).[/QUOTE]

żle sie czujesz? nikogo nie oceniam. Zejdź ze mnie skoro mnie nie znasz, i nie moja wina ze interpretujesz po swojemu. NIC nie mialam zlego na myśli piszac to czy owo. Bo właśnie nie myślę źle o innych ludziach z odmiennościami, a wrecz przeciwnie- patrze na nich jak na normalnych ludzi. Inaczej nie zadawalabym sie z podobnymi ludzmi.

To ze napisalam jak napisalam nie oznacza tego co TY sobie ubzdurałeś :roll: To TY teraz wykazujez sie nietolerancja i mnie oceniasz po kilku słowach :shake: :roll:

Posted

Pogrążasz się Betty.Nie będę zaśmiecał już Amberuniusiusiuniusiuńce blożka ,bo szkoda miejsca na serwerze na te twoje żałosne próby wykaraskania się z tego co napisałaś.
Pozdrówki