Amber Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='Okamia']Amber nie słyszałaś, że żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek :diabloti:[/QUOTE] Całe szczęście moja orientacja pozwala mi żyć pełnią życia bez śledzi :lol: [quote name='omry']A tak serio serio, to facet samym wyglądem mnie nie zainteresuje :megagrin: Aaaale jeszcze młoda jestem, życia nie znam :lol:[/QUOTE] To wiadomo, raczej nikt tu z obecnych o romansie z ww panami w realu nie myśli na serio :eviltong: Quote
Aleks89 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Ja tam się mogę z laską przelizać i mnie to nawet jara ,ale nic więcej.Od sexu i miłości facet ma faceta ,a śledzie są od rodzenia dzieci tak było od dawien dawna i powinno tak pozostać. Quote
Amber Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Jakby miało tak pozostać to by się te dzieci nie miały od kogo rodzić :evil_lol: Quote
gops Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='evel']Tak, tak, koleś z Maroon jest całkiem niezły :razz: Oczywiście wszyscy znani mi faceci warczą na taką uwagę coś o wytatuowanych pedałach :evil_lol: Ale cóż poradzić... .[/QUOTE] pierwsze słysze żeby tatuaże były pedalskie :lol: wręcz na odwrót są własnie męskie. ale ja się nie znam :lol: Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 No właśnie chodzi o to ,że facet może kryć śledzia tylko w celu zrobienia bachora ,a potem wraca do faceta:evil_lol:A śledź wychowuje samodzielnie potomka jak amazonka jakaś:diabloti: Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='gops']pierwsze słysze żeby tatuaże były pedalskie :lol: wręcz na odwrót są własnie męskie. ale ja się nie znam :lol:[/QUOTE] A wiesz gops kto mówi ,że są pedalskie?:cool3:Takie ciućmy co by się bały bólu ,a jak się czegoś boimi to to krytykujemy.:diabloti: Quote
motyleqq Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Aleks89']A wiesz gops kto mówi ,że są pedalskie?:cool3:Takie ciućmy co by się bały bólu ,a jak się czegoś boimi to to krytykujemy.:diabloti:[/QUOTE] dobrze powiedziane :loveu: Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='motyleqq']dobrze powiedziane :loveu:[/QUOTE] Ja zawsze dobrze mówie:diabloti::loveu: Quote
skrzeli Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Amber']Skarsgard jest OK, w sumie widziałam go tylko w TB i Battle Ship czy coś takiego i nie powalił (w sumie nie miał jak :evil_lol:) [/QUOTE] Skarsgard w TB był taki pocieszny tylko, natomiast mi się szalenie podobał w Generation Kill - mini serialu hbo o misji marines w Iraku. Obnaża absurdy amerykańskie podczas tej interwencji, fajnie zrobiony, jednak jeśli się nie ma żadnego pojęcia o tej misji to może się wydać nudny, choć może wcale nie ;) Quote
betty_labrador Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 najlepszy jest przykład gdzie (w Ameryce) dwie kobiety czuły sie panami i zmieniły płec, po czym chcieli dziecko, i jeden z nich sie zapłodnił :loveu: i mają dziecko :loveu: :D Ja tam akceptuje gejów o ile są logiczni, a nie jacys spedaleni. Nawet znam jednego normalnego :D Pogadać z nim można na poziomie. Ale też przychodzi do mnie do sklepu taki jeden kurde jak ciota-gada dziwnie, nie myje się, fuuj :/ widac na kilometr jaka orientacja :diabloti: Quote
Vectra Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 a były dwie mamo-taty w TV , dzieciak miał w środowisku trochę przegwizdane , ale super sobie dziewuszka dawała radę. To nie jest problem by homo mieli dzieci, problemem jest życie tych dzieci w społeczeństwie. Quote
Amber Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='Aleks89']A wiesz gops kto mówi ,że są pedalskie?:cool3:Takie ciućmy co by się bały bólu ,a jak się czegoś boimi to to krytykujemy.:diabloti:[/QUOTE] Czasem nawet nie o ból chodzi, tylko o estetykę, ale to można powiedzieć, że się nie podobają czy coś, natomiast, że pedalskie, to argument z dupy kompletnie ;) [quote name='skrzeli']Skarsgard w TB był taki pocieszny tylko, natomiast mi się szalenie podobał w Generation Kill - mini serialu hbo o misji marines w Iraku. Obnaża absurdy amerykańskie podczas tej interwencji, fajnie zrobiony, jednak jeśli się nie ma żadnego pojęcia o tej misji to może się wydać nudny, choć może wcale nie ;)[/QUOTE] Idę oglądać! Pojęcia o misji nie mam, ale uwielbiam wojenne klimaty tak więc na pewno mnie nie znudzi ;) [quote name='Aleks89']No właśnie chodzi o to ,że facet może kryć śledzia tylko w celu zrobienia bachora ,a potem wraca do faceta:evil_lol:A śledź wychowuje samodzielnie potomka jak amazonka jakaś:diabloti:[/QUOTE] Jak ty byś się za te dzieci miał brać to by głodu na świece nie było :eviltong: Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='betty_labrador']najlepszy jest przykład gdzie (w Ameryce) dwie kobiety czuły sie panami i zmieniły płec, po czym chcieli dziecko, i jeden z nich sie zapłodnił :loveu: i mają dziecko :loveu: :D Ja tam akceptuje gejów o ile są logiczni, a nie jacys spedaleni. Nawet znam jednego normalnego :D Pogadać z nim można na poziomie. Ale też przychodzi do mnie do sklepu taki jeden kurde jak ciota-gada dziwnie, nie myje się, fuuj :/ widac na kilometr jaka orientacja :diabloti: Powiem na początek delikatnie.Wystawiłaś sobie świetną opinię. Co to znaczy LOGICZNY gej? Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Vectra']a były dwie mamo-taty w TV , dzieciak miał w środowisku trochę przegwizdane , ale super sobie dziewuszka dawała radę. To nie jest problem by homo mieli dzieci, problemem jest życie tych dzieci w społeczeństwie. Oglądałem to.Dziewczynka była świetna.1000razy lepiej wychowana i empatyczna niż większość dzieci hetero. Quote
łamAga Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 a dzisiaj w tesco widziałam tak spedalonego kasjera że aż miło :loveu::eviltong: mój brat był z tyłu w kolejce i jak ja juz byłam "skasowana" to mowie do Tż-ta idziemy , nie przyznajemy sie do niego na co Tż " masz rację zostawmy ich samych " :evil_lol: ale to była zemsta za tekst mojego brata , miałam do zapłaty 8 zł a on do mnie mówi " spytaj pana moze Ci na raty rozłoży" :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Doglov-musiałabyś zobaczyć mojego kolegę ze stacji bezn. z którym pracowałem:evil_lol:Chyba coś ala ten Twój kolega z pracy:diabloti:Uroczy był ,miał takiego nieziemskie teksty ,gestykulację ,że można się było tarzać po podłodze godzinami:evil_lol: I jeszcze jedno zdanie do Betty-Idź Beatko do lusterka zobacz jak Ty wyglądasz ,a potem krytykuj innych ludzi jacy by oni nie byli homo/hetero/bi/trans :) Nienawidzę jak gówno mówi ,że kupa śmierdzi.:) Quote
Amber Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Myśmy wyhaczyli kelnera w jednej z kafejek do której czasami chodziliśmy... Raczej ciężko go było nie zauważyć. Jak szedł to bardziej już zarzucać biodrami się nie dało, do tego był bardzo ładny i miły ;) W sumie lepszej pracy dla niego nie dało się wymyślić, jak się obserwowało z jaką gracją lawirował z tacą pomiędzy stolikami... Niestety już nie ma tej kafejki no i naszego miłego pana :( Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Ja mam tego mojego z pizza hut :loveu: Quote
łamAga Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Aleks89']Doglov-musiałabyś zobaczyć mojego kolegę ze stacji bezn. z którym pracowałem:evil_lol:Chyba coś ala ten Twój kolega z pracy:diabloti:Uroczy był ,miał takiego nieziemskie teksty ,gestykulację ,że można się było tarzać po podłodze godzinami:evil_lol: I jeszcze jedno zdanie do Betty-Idź Beatko do lusterka zobacz jak Ty wyglądasz ,a potem krytykuj innych ludzi jacy by oni nie byli homo/hetero/bi/trans :) Nienawidzę jak gówno mówi ,że kupa śmierdzi.:) Ten mój kolega z pracy moze i nie porusza sie jak gej ale jak zacznie mówić i robić te dziwne miny dziubki itd to też czasami pekam ze śmiechu :lol: a pozniej zadaje mi pytanie dlaczego ludzie widzą w nim geja :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 To Robercik zawsze mówił takim fajnym głosem i całym ciałem "eh my ludzie z branży musimy się trzymać razem ,chodź liczyć żarówki ledowe":evil_lol::lol: Quote
betty_labrador Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Aleks89']Powiem na początek delikatnie.Wystawiłaś sobie świetną opinię. Co to znaczy LOGICZNY gej?[/QUOTE] a co Cie to tak ruszyło? Logiczny- moze zbyt ogolne słowo- mam na mysli normalna osobę, jaka jestes na pewno Ty, i ktos kogo znam i sie koleguje na żywo. Po prostu-jasno myślący, jak zwykły człowiek. A to że inna orientacja to co z tego ;) Quote
Aleks89 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Nie nie Twój wcześniej post był wieśniacki po prostu.Rusza mnie durnota ludzi to po 1. Po 2 to nie jesteś odpowiednią osobą do oceniania kogokolwiek z różnych powodów(jak chcesz to wymienię ,ale nie będzie ci miło). Quote
betty_labrador Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Aleks89']Nie nie Twój wcześniej post był wieśniacki po prostu.Rusza mnie durnota ludzi to po 1. Po 2 to nie jesteś odpowiednią osobą do oceniania kogokolwiek z różnych powodów(jak chcesz to wymienię ,ale nie będzie ci miło).[/QUOTE] żle sie czujesz? nikogo nie oceniam. Zejdź ze mnie skoro mnie nie znasz, i nie moja wina ze interpretujesz po swojemu. NIC nie mialam zlego na myśli piszac to czy owo. Bo właśnie nie myślę źle o innych ludziach z odmiennościami, a wrecz przeciwnie- patrze na nich jak na normalnych ludzi. Inaczej nie zadawalabym sie z podobnymi ludzmi. To ze napisalam jak napisalam nie oznacza tego co TY sobie ubzdurałeś :roll: To TY teraz wykazujez sie nietolerancja i mnie oceniasz po kilku słowach :shake: :roll: Quote
Aleks89 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Pogrążasz się Betty.Nie będę zaśmiecał już Amberuniusiusiuniusiuńce blożka ,bo szkoda miejsca na serwerze na te twoje żałosne próby wykaraskania się z tego co napisałaś. Pozdrówki Quote
Amber Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [FONT=comic sans ms]Hej, dziubaski, nie kłócić mi się tu, nio! Czeba siem kochać, a nie żryć :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts