Amber Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Kijem przez szmatę bym nie tknęła :diabloti: Serio, są brzydsi i ładniejsi, ale ten kolo jest mega irytujący :eviltong: Quote
nick_ Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Aleks89']Ale ja jestem idealny ,nie ma czego krytykować:diabloti:A niebawem będę w ogóle piękny.Zakupiłem dziś sztangę ,a jutro kupie sobie białeczko itp.:diabloti:Będę KOKSEM K...WA KOKSEM:lol: I zacznę biegać ,rzucę picie i palenie(to żart z tym piciem i paleniem :diabloti:) i zdrowo się będę odżywiać.OOoo[/QUOTE] az koksem? :diabloti: palenie i picie nie przeszkadza w budowaniu sylwetki, przynjamniej u mnie :diabloti: Quote
Aleks89 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='nick_']az koksem? :diabloti: palenie i picie nie przeszkadza w budowaniu sylwetki, przynjamniej u mnie :diabloti:[/QUOTE] Koffciam cię:loveu:Nie no aż koksem to nie ,ale chciałbym sobie zrobić taką troszke klaciurkę i łapki:lol: Quote
evel Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Amber']Kijem przez szmatę bym nie tknęła :diabloti: Serio, są brzydsi i ładniejsi, ale ten kolo jest mega irytujący :eviltong: Po raz pierwszy chyba widzę taką opinię, która nie wychodzi z ust faceta :evil_lol: Niemniej jednak, wydaje mi się, że spora większość kobiet uważa, że Somerhalder jest gorący :D Podobnie jak Skarsgard, Leto, Depp... No i rola badboja zwykle jeszcze wzmaga atrakcyjność danej partii :diabloti: Quote
Amber Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Skarsgard jest OK, w sumie widziałam go tylko w TB i Battle Ship czy coś takiego i nie powalił (w sumie nie miał jak :evil_lol:), natomiast reszta... o i Leto jeszcze - wielkie gały patrzały, wygląda jakby był wiecznie czymś zdziwiony :lol:. Ale głos ma ładny ;) Mam jeszcze kilku "przystojniaków" na widok, których mam wymioty, u mnie to nic dziwnego :diabloti: Ale spoko, jak kiedyś zdarzy się nam ich spotkać to wam ich oddam bez żalu, zawsze jakiś plus :lol: [quote name='Aleks89']Deep jest paskudny-powiedział pedał[/QUOTE] Ach pójdź w me ramiona :loveu: Jesteś milion razy ładniejszy od Deppa :evil_lol: Quote
evel Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Deep może i tak, natomiast Depp :diabloti: ma w sobie coś, w każdym razie totalnie go uwielbiam np. jako Jacka Sparrowa :loveu: Quote
Aleks89 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Amber']Skarsgard jest OK, w sumie widziałam go tylko w TB i Battle Ship czy coś takiego i nie powalił (w sumie nie miał jak :evil_lol:), natomiast reszta... o i Leto jeszcze - wielkie gały patrzały, wygląda jakby był wiecznie czymś zdziwiony :lol:. Ale głos ma ładny ;) Mam jeszcze kilku "przystojniaków" na widok, których mam wymioty, u mnie to nic dziwnego :diabloti: Ale spoko, jak kiedyś zdarzy się nam ich spotkać to wam ich oddam bez żalu, zawsze jakiś plus :lol: Ach pójdź w me ramiona :loveu: Jesteś milion razy ładniejszy od Deppa :evil_lol:[/QUOTE] Idę w twe żeńskie ramiona. Evel-cicho:diabloti:Nie chciało mi sie edytować:cool3::lol: Quote
Amber Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Ja lubię Jacka Sparrowa, to jest jedyna rola Deppa gdzie mogę się na niego patrzeć ;) No i jeszcze w Las Vegas Parano był dobry... bo cały film jest dobry (moje klimaty haha :evil_lol:). Nie neguje Deppa jako aktora, bo uważam, że jego maniera, która mnie osobiście doprowadza do szału w rolach w których nie pasuje, może się sprawdzać w innych ;). Ale i tak w rankingu moim ulubionych aktorów jest gdzieś hen hen za horyzontem :eviltong: Quote
gops Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 macie spaczone gusta :diabloti: mój nr jeden to http://24.media.tumblr.com/tumblr_mec8h8ckzo1ruvm23o1_500.jpg a jeśli chodzi o seriale to http://images2.fanpop.com/image/photos/8900000/Owain-owain-yeoman-8911610-577-768.jpg i nie ma ładniejszych :) Quote
Amber Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='gops']macie spaczone gusta :diabloti: mój nr jeden to http://24.media.tumblr.com/tumblr_mec8h8ckzo1ruvm23o1_500.jpg a jeśli chodzi o seriale to http://images2.fanpop.com/image/photos/8900000/Owain-owain-yeoman-8911610-577-768.jpg i nie ma ładniejszych :) To dla ciebie gops - ja też lubię czasem popatrzeć :evil_lol: [video=youtube;iEPTlhBmwRg]http://www.youtube.com/watch?v=iEPTlhBmwRg[/video] Chociaż Levine nie jest do końca przystojny... Coś mi w nim nie pasuje :eviltong: Quote
evel Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Tak, tak, koleś z Maroon jest całkiem niezły :razz: Oczywiście wszyscy znani mi faceci warczą na taką uwagę coś o wytatuowanych pedałach :evil_lol: Ale cóż poradzić... A wracając na chwilę do seriali, uważam, że odcinek TBBT z chorującą Amy był świetny i daaaawno tak dobrego nie było :D HIMYM za to się skiepścił i mógłby się już skończyć. Quote
Victoria Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 co ja czytam o.0 Depp to mój mąż :p a właściwie Jackuś Sparrow :loveu: Nie obrażać mi tu go!! A Somerhalder... :loveu: Ale dla mnie naj jest.. Patrick Dempsey.. matko kochana :loveu: jeszcze jak on tak paczy :loveu: :loveu: :loveu: no nie moge foty znaleźć noo. xd ale on tak ślicznie paczy :evil_lol: http://st.gdefon.ru/wallpapers_original/actors/51972_patrik-dempsi_or_patrick-dempsey_1600x1200_(www.GdeFon.ru).jpg Quote
WATACHA Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Aleks89']Ha Ha Ha trzeba się cenić kochana.Mieć się za bóstwo ,mówić sobie każdego ranka "Ah brałbym cie s*ko" i życie staje się piękniejsze:diabloti:[/QUOTE] ja sobie powtarzam tak parę razy dziennie i jest cudownie :) Quote
Unbelievable Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='evel']Tak, tak, koleś z Maroon jest całkiem niezły :razz: Oczywiście wszyscy znani mi faceci warczą na taką uwagę coś o wytatuowanych pedałach :evil_lol: Ale cóż poradzić... A wracając na chwilę do seriali, uważam, że odcinek TBBT z chorującą Amy był świetny i daaaawno tak dobrego nie było :D HIMYM za to się skiepścił i mógłby się już skończyć.[/QUOTE] jezu, a gdzież mu do pedała :grins: ja z facetami o takich rzeczach nie gadam, chyba że to oluś :diabloti: TBBT ostatnio w ogóle trzyma poziom, chociaż wczorajszy/dzisiejszy odcinek raczej słaby a how I met faktycznie już się przejadło :roll: Quote
Aleks89 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 O tak Maroon 5 jest super:loveu:Ale zasrany heterol oczywiście:angryy: Quote
Amber Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='evel']Tak, tak, koleś z Maroon jest całkiem niezły :razz: Oczywiście wszyscy znani mi faceci warczą na taką uwagę coś o wytatuowanych pedałach :evil_lol: Ale cóż poradzić... A wracając na chwilę do seriali, uważam, że odcinek TBBT z chorującą Amy był świetny i daaaawno tak dobrego nie było :D HIMYM za to się skiepścił i mógłby się już skończyć. Faceci co warczą takie uwagi są mało pewni siebie moim zdaniem ;). TBBT fakt, trzyma poziom, choć mnie osobiście wkurza Amy, chcieli zrobić żeńską wersję Sheldona ale z chcicą ;) i wyszło kiepsko, bo te dwie rzeczy się wzajemnie wykluczają i dlatego jest to takie śmieszne ;) [quote name='Victoria']co ja czytam o.0 Depp to mój mąż :p a właściwie Jackuś Sparrow :loveu: Nie obrażać mi tu go!! A Somerhalder... :loveu: Ale dla mnie naj jest.. Patrick Dempsey.. matko kochana :loveu: jeszcze jak on tak paczy :loveu: :loveu: :loveu: no nie moge foty znaleźć noo. xd ale on tak ślicznie paczy :evil_lol: http://st.gdefon.ru/wallpapers_original/actors/51972_patrik-dempsi_or_patrick-dempsey_1600x1200_(www.GdeFon.ru).jpg Nikt tu Deppa nie obraża. Tak to już jest na świecie, że jedni są ładniejsi, a drudzy brzydsi :evil_lol: A kolo z linka znany mi, ale nie powala również :lol: [quote name='Aleks89']O tak Maroon 5 jest super:loveu:Ale zasrany heterol oczywiście:angryy: Ach, Aleczku, zostaw przecie coś dla nas, śledzi :eviltong: Quote
omry Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 A ja rzygam na tych wszystkich pedałów, co tu wklejacie :diabloti: Quote
Aleks89 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Omry-MILCZ:diabloti: Amber-wy macie swoich to sie na nich napalajcie:evil_lol: Quote
Amber Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='omry']A ja rzygam na tych wszystkich pedałów, co tu wklejacie :diabloti:[/QUOTE] Każdy lepszy niż baba :diabloti: Quote
Aleks89 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Święta tuż tuż.Śledzik z cebulką i ŚMIETANKĄ:diabloti:Rozumiem ,że wasze "taśmy" produkcyjne idą pełną parą:lol: Quote
Okamia Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Amber nie słyszałaś, że żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek :diabloti: Quote
omry Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 A tak serio serio, to facet samym wyglądem mnie nie zainteresuje :megagrin: Aaaale jeszcze młoda jestem, życia nie znam :lol: Quote
Recommended Posts