Matusz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='WATACHA']Ale wariat :) http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_7832.jpg A co Wy robicie, że macie wiecznie zjeb... humor? Ja rzadko mam np mój tz doprowadza mnie do szału, o to np i wystarczy :p:p Quote
WATACHA Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Matusz']np mój tz doprowadza mnie do szału, o to np i wystarczy :p:p[/QUOTE] To zmień ;) Quote
Matusz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='WATACHA']To zmień ;)[/QUOTE] tiaaa... każdy tak mówi, żeby to było jeszcze takie proste, jak się jest z kimś 2 lata Quote
WATACHA Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Matusz']tiaaa... każdy tak mówi, żeby to było jeszcze takie proste, jak się jest z kimś 2 lata[/QUOTE] No to mu przywal Quote
Matusz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='WATACHA']No to mu przywal[/QUOTE] hahah nie raz juz dostawał :diabloti: Quote
WATACHA Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Matusz']hahah nie raz juz dostawał :diabloti:[/QUOTE] Może za lekko?A wyzywałeś go przy tym ;)? Quote
Matusz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='WATACHA']Może za lekko?A wyzywałeś go przy tym ;)?[/QUOTE] kurw*a i to jak! w centrum Warszawy w dodatku :cool1: Quote
WATACHA Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Matusz']kurw*a i to jak! w centrum Warszawy w dodatku :cool1:[/QUOTE] I co nie zadziałało? To może spróbuj w odwrotną stronę, prośbą i głaskaniem :) Quote
WATACHA Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Matusz']kurw*a i to jak! w centrum Warszawy w dodatku :cool1:[/QUOTE] Och kurde szkoda, że w centrum :(, bo bym sobie popatrzyła ;) Quote
Matusz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='WATACHA']Och kurde szkoda, że w centrum :(, bo bym sobie popatrzyła ;)[/QUOTE] na co ? xD Quote
WATACHA Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Matusz']na co ? xD[/QUOTE] Na to jak go lejesz i wyzywasz, zawsze to coś innego ;).U mnie na Bielanach taki spokój ;) Quote
Matusz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='WATACHA']Na to jak go lejesz i wyzywasz, zawsze to coś innego ;).U mnie na Bielanach taki spokój ;)[/QUOTE] hahaha, też mi atrakcja :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Amber']kąplementa :grins: '86. Stara dupa ;)[/QUOTE] siusiara :diabloti: [quote name='WATACHA'] A co Wy robicie, że macie wiecznie zjeb... humor? Ja rzadko mam[/QUOTE] optymistyczne podejście do życia , powtarzaj sobie co dzień rano - życie jest piękne ;) Quote
WATACHA Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Matusz']hahaha, też mi atrakcja :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam oj tam tu się nikt nie leje, jak mieszkałam na Pradze to tam były codziennie jakieś atrakcje ;), trochę człowiekowi brakuje :) [quote name='Vectra']siusiara :diabloti: optymistyczne podejście do życia , powtarzaj sobie co dzień rano - życie jest piękne ;)[/QUOTE] no bo jest :), trzeba się cieszyć z tego co się ma Quote
Amber Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Ja ogólnie jestem pesymistką. Chociaż może po prostu realistką :diabloti: Stąd to zje..... na wszystko. Nie widać? :eviltong: Jari śpi i nie bączy... Ale wiem, że jutro po śniadaniu się zacznie... Niech ktoś mi pomoże zrozumieć jego żołądek... :roll: Quote
Vectra Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 ja jestem i realistką i optymistką :) Quote
WATACHA Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Matusz']ale to żadna atrakcja, uwierz !![/QUOTE] Przecież sobie troszkę żartowałam ;) Quote
Amber Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Nikt nie komentuje fotek, ale to nic... I tak będę je wrzucać :eviltong: Kolejne dni na Kobersie i cały czas tak samo, może bąków trochę mniej. Niestety kupy duże i na każdym spacerze. Pies schudł... Tak więc przyswajanie leży. Oczywiście wiem, że trzeba poczekać i 2 miesiące czasem na wyniki, ale sama nie wiem... :roll: Quote
kalyna Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_8075.jpg oni sobie leżakują, a tuz obok.... (zdjęcie pewnie z dedykacją dla Olka) http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_8089.jpg ..... biega szaleniec.... chyba jest święty, bo ma jakby aureolę nad głową :lol: Quote
Amber Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Bynajmniej nie z dedykacją dla Aleksa :eviltong: To nie aureola, tylko samolocik zdalnie sterowany - akurat wszedł w kadr. Ludzie przyjeżdżają na to pole je tam puszczać. Niezbyt je lubię bo bzyczą nad uchem jak wściekłe osy. Już nie mówiąc o paralotniarzach ;). Quote
Recommended Posts