Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']kurw*a i to jak! w centrum Warszawy w dodatku :cool1:[/QUOTE]

I co nie zadziałało?
To może spróbuj w odwrotną stronę, prośbą i głaskaniem :)

Posted

[quote name='Amber']kąplementa :grins: '86. Stara dupa ;)[/QUOTE]
siusiara :diabloti:
[quote name='WATACHA']
A co Wy robicie, że macie wiecznie zjeb... humor? Ja rzadko mam[/QUOTE]
optymistyczne podejście do życia , powtarzaj sobie co dzień rano - życie jest piękne ;)

Posted

[quote name='Matusz']hahaha, też mi atrakcja :evil_lol:[/QUOTE]

Oj tam oj tam tu się nikt nie leje, jak mieszkałam na Pradze to tam były codziennie jakieś atrakcje ;), trochę człowiekowi brakuje :)
[quote name='Vectra']siusiara :diabloti:

optymistyczne podejście do życia , powtarzaj sobie co dzień rano - życie jest piękne ;)[/QUOTE]

no bo jest :), trzeba się cieszyć z tego co się ma

Posted

Ja ogólnie jestem pesymistką. Chociaż może po prostu realistką :diabloti: Stąd to zje..... na wszystko. Nie widać? :eviltong:

Jari śpi i nie bączy... Ale wiem, że jutro po śniadaniu się zacznie... Niech ktoś mi pomoże zrozumieć jego żołądek... :roll:

Posted

Nikt nie komentuje fotek, ale to nic... I tak będę je wrzucać :eviltong:

Kolejne dni na Kobersie i cały czas tak samo, może bąków trochę mniej. Niestety kupy duże i na każdym spacerze. Pies schudł... Tak więc przyswajanie leży. Oczywiście wiem, że trzeba poczekać i 2 miesiące czasem na wyniki, ale sama nie wiem... :roll:

Posted

Bynajmniej nie z dedykacją dla Aleksa :eviltong:

To nie aureola, tylko samolocik zdalnie sterowany - akurat wszedł w kadr. Ludzie przyjeżdżają na to pole je tam puszczać. Niezbyt je lubię bo bzyczą nad uchem jak wściekłe osy. Już nie mówiąc o paralotniarzach ;).