Amber Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Ja gram na PC ;) Tj mialam Playstation i spedzilam mnostwo czasu grajac w Crasha Bandicoota jako dzieciak, ale potem spalily mi sie porty do karty pamieci ;) Mam Plejaka 2 ale na dzialce... Ale jak tam jestesmy z bratem i TZ to katujemy Tekkena :evil_lol: Hehe za to z TZ gralismy sobie w NFS Underground online i haslo przewodnie brzmialo 'postukamy sie w samochodziki?" :lol: Taka dosc nietypowa randka ;) Ale tak to TZ nie jest fanem gier komputerowych. Ja wiecej, ale i tak nie przebijam brata :eviltong: Z seriali to ogladalam Housa, rzym, Spartakusa, Rodzine Tudorow i teraz Gre o Tron. Mam na oku Breaking Bad (brat i TZ uwielbiaja) ale niestety mam tez magisterke w toku :eviltong: Aleks, no z chlopami to juz tak jest... Zwijaj manatki i wbijaj do Wawy :lol: Quote
łamAga Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Aleks89']No mój obecny jak widać [B]ma mnie w dupie[/B] ,bo ostatnio widzieliśmy się we wtorek.A i dziś zadzownił sie spytać czy mam co żreć i czy nie chce jechać do Auchana:roll:[/QUOTE] na przyjemnośc trzeba zasłużyć :eviltong: mój ulubiony to helikopter w ogniu chociaż w sumie łzy słońca też dobre ;) Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Amber-nie kuś tą wawą ,bo mnie korci :evil_lol:Wawa ,Gdynia i Monachium :diabloti: 24-student ,37-nadziany ,37-nadziany.Co wybrać?O nieszczęście najbardziej jara mnie studencina ASP ,no ale z tego to keszu nie będzie:lol: Quote
Okamia Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Aleks89']Amber-nie kuś tą wawą ,bo mnie korci :evil_lol:Wawa ,Gdynia i Monachium :diabloti: 24-student ,37-nadziany ,37-nadziany.Co wybrać?O nieszczęście najbardziej jara mnie studencina ASP ,no ale z tego to keszu nie będzie:lol:[/QUOTE] Kochany 37 dla kasy, studencik dla przyjemności :evil_lol: a że odległość spora to nie musi nikt o niczym wiedzieć xD Amber no ja trafiłam na maniaka gier, ja może maniaczką nie jestem ale lubie pograć. Sama mam holpa na pkt psów i tak sie zarażamy xD Co do seriali polecam Ci w takim razie jeszcze Borgiów ;) Sama oglądam Tudorów i Grę i jeszcze z jakieś 15 innych. Najczęściej po nocach a w dzień oczy jak 5 złotych :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Najlepszy serial : queer as folk a film : Boy Culture Quote
Unbelievable Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Aleks89']Najlepszy serial : queer as folk [/QUOTE] taaa pamiętam ten serial, poległam jak lezbijka urodziła dziecko geja :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Ale on jej dał tylko sperme...I urodziły obie :P tylko ,że jednak ze spermy Briana ,a druga ze spermy tego obrzydliwego co był z tym doktorem co miał hiv.Zresztą ten z Hiv i obrzyd też mieli dziecko tzn. adoptowali se takiego gostka co dawał za kase na ulicy i co śmieszne okazał się być hetero. Ale fajny serial troche śmieszny ,bardzo prawdziwy tylko ,że no w hamerykańskim stylu. A Boy Culture oglądałem z nasza siostrą Barbrą z 20razy chyba chciałem być jak ten główny bohater X ,ale mi cos nie wyszło:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Aleks89']Ale on jej dał tylko sperme...I urodziły obie :P tylko ,że jednak ze spermy Briana ,a druga ze spermy tego obrzydliwego co był z tym doktorem co miał hiv.Zresztą ten z Hiv i obrzyd też mieli dziecko tzn. adoptowali se takiego gostka co dawał za kase na ulicy i co śmieszne okazał się być hetero. Ale fajny serial troche śmieszny ,bardzo prawdziwy tylko ,że no w hamerykańskim stylu. A Boy Culture oglądałem z nasza siostrą Barbrą z 20razy chyba chciałem być jak ten główny bohater X ,ale mi cos nie wyszło:evil_lol:[/QUOTE] czemu ja z tobą jeszcze gadam :mdleje: Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Bo mnie kochasz mimo tego ,że jestem cifką? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=BSLl0mjn2FI[/URL] mała zachęta Quote
gops Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 najlepsze seriale to house, mentalista, kości i lie to me , niestety skończyły mi się i nie mam co oglądać więc wziełam się za dragon balla :lol: Quote
FredziaFredzia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 O nawet foty się znalazły!:diabloti: Ja z seriali lubię Big Bang Theory - Sheldon jest mistrzem. :lol: Quote
catie Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 jak już tak o serialach to ja polecam "American horror story" Quote
Izabela124. Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='catie']jak już tak o serialach to ja polecam "American horror story"[/QUOTE]Też to oglądałam, świetny jest! Quote
łamAga Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Aleks89']Najlepszy serial : queer as folk [/QUOTE] mój kolega gej specjalnie kupował dekoder HBO czy Canal+ czy cos tam dla tego serialu bo tylko tam leciał :eviltong: Quote
Aleks89 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 No leciał leciał.Ale w necie też sie da znaleźć Quote
łamAga Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Aleks89']No leciał leciał.Ale w necie też sie da znaleźć[/QUOTE] ale on sie nie zna na necie a nie chciał zostawic sladów ze to oglądał :eviltong: wiesz taka ciotka 31 lat ale bał sie powiedzieć rodzicom ze kocha inaczej ;) Quote
Aleks89 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 31lat i sie nie zna na necie?Matko boska :P No cóż u mnie też prawie nikt nie wie. Quote
łamAga Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Aleks89']31lat i sie nie zna na necie?Matko boska :P No cóż u mnie też prawie nikt nie wie.[/QUOTE] Nooo on mało w necie siedzi , jak tylko ma chwile wolna to jedzie do wrocławia do klubu gejowskiego , pamietałam nazwe ale juz mi z glowy wyleciała :P nawet miałam jej subskrypcje na e-mailu bo sprawdzalam mu zawsze jakie sa imprezy i czy warto jechac :eviltong: ale juz nie mam tego e-maila ;) u niego juz podobno rodzice wiedzą , chociaz on z daleka jak ciota wyglada wiec podejrzewają go wszyscy :eviltong: kiedys gadalismy i w pewnym momencie powiedział : zadam Ci szczere pytanie , na co ja mówie oki dajesz "Twoim zdaniem wole kobiety czy facetów" na co odpowiedziałam "facetów" i wtedy w tajemnicy przyznał mi sie ze jest gejem :eviltong: Quote
Aleks89 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Spytaj się go czy ma profil na fellow :P Może nawet go znam z profilu :P Quote
łamAga Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Aleks89']Spytaj się go czy ma profil na fellow :P Może nawet go znam z profilu :P[/QUOTE] z tego co wiem to ma tam konto ale spytam go :P jak wroce do pracy po L4 bo przez telefon to ryzykowne dla jego osoby gdyż jego znajomi (nasi wspólni) nie wiedza "kim" jest a na pewno z nimi teraz siedzi ;) Quote
Amber Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='dOgLoV']na przyjemnośc trzeba zasłużyć :eviltong: mój ulubiony to helikopter w ogniu chociaż w sumie łzy słońca też dobre ;)[/QUOTE] Ulubionych to mam wiele choćby taki Szeregowiec Ryan, Jarhead (nomen omen ;) ), Helikopter owszem, Stop Loss, Hurt Locker... Choć wiele też mnie rozczarowało choćby Wróg u Bram, Pearl Harbor (masakra), Byliśmy Żołnierzami czy ostatnio totalna nadęta klapa Czas Wojny. W ogóle preferuje II wojnę światową, albo czasy współczesne, Azja mniej mnie kręci (choć filmy opowiadające o niej np. Pluton czy Czas Apokalipsy są uważane za jedne z najlepszych), stąd też cały czas odwlekam Pacyfik, bo raz, że opinie są skrajnie różne (mój brat powiedział, że Kompani do pięt do dorasta), a dwa, że no wojna mniej ciekawa :eviltong: Są też takie filmy wojenne ale nie skupiające się na samej wojnie, które uwielbiam np. Bękarty Wojny czy Jaja w Tropikach ;). [quote name='Aleks89']Amber-nie kuś tą wawą ,bo mnie korci :evil_lol:Wawa ,Gdynia i Monachium :diabloti: 24-student ,37-nadziany ,37-nadziany.Co wybrać?O nieszczęście najbardziej jara mnie studencina ASP ,no ale z tego to keszu nie będzie:lol:[/QUOTE] Pieniądze to nie wszystko ;) [quote name='Okamia']Kochany 37 dla kasy, studencik dla przyjemności :evil_lol: a że odległość spora to nie musi nikt o niczym wiedzieć xD Amber no ja trafiłam na maniaka gier, ja może maniaczką nie jestem ale lubie pograć. Sama mam holpa na pkt psów i tak sie zarażamy xD Co do seriali polecam Ci w takim razie jeszcze Borgiów ;) Sama oglądam Tudorów i Grę i jeszcze z jakieś 15 innych. Najczęściej po nocach a w dzień oczy jak 5 złotych :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='gops']najlepsze seriale to house, mentalista, kości i lie to me , niestety skończyły mi się i nie mam co oglądać więc wziełam się za dragon balla :lol:[/QUOTE] No właśnie zaczęłam oglądać Borgiów i jakoś mnie nie wciągnęło to, ale może byłam już zmęczona maratonem serialowym ;) Brat ogląda i mówi, że fajne. Lie to me za to ogladał TŻ i trochę mentalistę. Dragon Ball to już nie moja epoka ;) [quote name='FredziaFredzia']O nawet foty się znalazły!:diabloti: Ja z seriali lubię Big Bang Theory - Sheldon jest mistrzem. :lol:[/QUOTE] Kolejny ukochany serial brata... Mi jeszcze po głowie łazi Homeland, ale jak na to wszystko znaleźć czas? :-( Quote
Amber Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 I co, nikt nas już nie kocha? :-( Jestem wam tylko potrzebna do gadania o zbereźnościach, a potem już nie? :-( :evil_lol: Czas na ogłoszenia parafialne ;) Durnej dwójce, double trouble, bezmózgiemy duetowi.. Eeee Jariemu i Cortinie ;) kurczak chyba już definitywnie nie zagraża, co bardzo mnie cieszy ;). Więcej teraz spędzam czasu z nimi, wychodzę na raz na spacery i pomału się przyzwyczajam do żywiołu na końcach smyczy. Przy tej okazji stwierdziłam, że nauczę Cortiny komendy... siad :lol: Bo się przydaje np. przy przejściu dla pieszych. Jari siada ładnie, a parówa nie wie o co chodzi i mi się plącze, więc nauka jest wskazana. Przynajmniej z tym psem mogę pracować na smaki :p Z Finką jest lepiej o tyle, że wkurza się już tym siedzeniem w budce i jako, że są upały to za bardzo się grzała, więc zdjęłam pokrywkę, no i skubana sama wychodzi z posłania i się załatwia obok. Tylko chyba to nie jest wskazane ortopedycznie. Z drugiej strony się jej nie dziwię, że nie chce robić pod siebie. Od wypadku minął trochę ponad tydzień... Muszę się zapytać weta co z tym fantem zrobić. Fotek nie mam, bo mi się nie chce robić... :eviltong: Mam tylko taką ) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/20/img0337mo.jpg/][IMG]http://img20.imageshack.us/img20/489/img0337mo.jpg[/IMG][/URL] A i jeszcze filmik poglądowy z BH (nowe PT przy przystąpieniu do IPO) jakby ktoś był ciekawy jak to wygląda u nas :) [video=youtube;b4PDAK-0mCE]http://www.youtube.com/watch?v=b4PDAK-0mCE[/video] Quote
Martens Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 A prosze pani, to małe brązowe to synek tej dużeeej? Sorry, nie mogłam :evil_lol: Quote
Amber Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Haha całe szczęście dzieci zazwyczaj najpierw milkną w przerażeniu na widok kagańca Jariego (i pewnie jego samego), a potem na komentarz już nie starcza czasu :lol: A na serio to jak na razie słyszałam go 1 raz tylko ;) Quote
kalyna Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 oo taki filmik to jest to ;) ostatnio czytałam opis jak to na tym egzaminie było, ale właśnie filmiku nikt nie miał.... planujesz z Jarim? Quote
Recommended Posts