Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlaczego w sam raz ja bd miał 43 lata a on 23 idealna różnica wieku.Dam mu kase to zrobi wszystko:diabloti:A ty bedziesz miała uroczego zięcia.
motyleqqq-Ty byś w sumie na lesbe pasowała :evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):

motyleqqq-Ty byś w sumie na lesbe pasowała :evil_lol:

ahahaha to się dowiedziałam, tylko jak mam to rozumieć wobec tego, że napisałeś, że lesby są głupie? :razz:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Dlaczego w sam raz ja bd miał 43 lata a on 23 idealna różnica wieku.Dam mu kase to zrobi wszystko:diabloti:A ty bedziesz miała uroczego zięcia.

geja jeszcze mogła bym Ci urodzić :eviltong: ale nie materialiste :shake:

Posted

[quote name='anetta']To powinna być nowa dyscyplina olimpijska
"Podnoszenie klocka"
http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_6542.jpg
:diabloti:
Spacer z dobermanem ;)

[quote name='Rinuś']Na jakie szkło zmieniłaś? Boskie są te foty!
Na swoje stare, które schowałam do szafy i mi się nie chciało go wyjąć :evil_lol: Nikkor 70-200. Najlepsze jest to, że ten Tamron 18-270 jest droższy 3x a zdjęcia z Nikkora są przynajmniej moim skromnym zdaniem nieporównywalnie lepsze. Tj wiadomo zakres ogniskowych jest uboższy, ale gdybym miała zostawić sobie tylko 1 obiektyw to i tak postawiłabym na Nikkora, mimo, że Tamron jest bardziej uniwersalny. Cały czas mu daje "ostatnie" szanse ;) i tym razem dam mu kolejną o wezmę go na to samo pole, w ładną pogodę i zobaczę różnicę. Ale i tak wiem, że jest 2x wolniejszy niż Nikkor ;).

[quote name='motyleqq']ja urodzę dużo dzieci, żeby nie zabrakło Polaków :evil_lol:
Ja chcę tylko chłopców bo z nimi mniej problemów :lol:

Motyleq-z wyglądu to taka lesba z ciebie :P

A z ciebie heteryk :lol:

Posted

Amber-mmmm jaki komplement przed snem:diabloti:Ale tak jak mówiłem jestem męski i heterolowaty póki nie otworze mordy i nie wydobędzie się ze mnie mój piękny głos:diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Amber-mmmm jaki komplement przed snem:diabloti:Ale tak jak mówiłem jestem męski i heterolowaty póki nie otworze mordy i nie wydobędzie się ze mnie mój piękny głos:diabloti:

i poza machaniem witkami :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
kurde, ale Wy się dobrze znacie, czuję się taka odrzucona :placz:

Ja się z tobą zdecydowanie lepiej znam bo cię widziałam na oczy parę razy :evil_lol:

Z tego też powodu tworzymy lepsze kółeczko niż z tamtymi... takimi tam... :lol:

Posted

No komplement znaczy ,że jest męski czyli taki jak powinien być gej.
Ubnblebleblebalblerzygiblebiegłupiamałolatableblabe- nie macham witkami
Amber-z nas to srednie kółeczko adoracji ,bo sie nie zgadzamy we wszystkim.:(

Posted

Ja ostatnio oglądałam Chrisa Crockera (tego od Leave Britney Alone :evil_lol:) i on mówił, że przegiętusy są dyskryminowane w społeczności gejowskiej, a robią to męscy geje, bo mają kompleks na punkcie bycia hetero. Tj chcą pasować do obu światów jednocześnie, kiedy przegiętusy nie mogą.

Nie wiem na ile znasz angielski ale tutaj to jest: http://www.youtube.com/watch?v=HcJbEwwpIp8&feature=plcp W ogóle jego mimika i sposób wypowiedzi jest warta obejrzenia haha :evil_lol:

Posted

To nie chodzi o to ,żeby pasować do obu światów jednocześnie tylko o to ,ze pokazanie się z przegiętusem na ulicy skutkuje zwracaniem na siebie uwagi.Poza tym skoro jestem gejem to jarają mnie faceci/samce ,a nie imitacje kobiet.;)I to o to kaman.

Posted

Ale chyba innych gejów jarają przegiętusy bo inaczej by tego nie robili ;) A może nie umieją się inaczej wyrazić. Z drugiej strony jak patrzę na co potrafią polecić inne kobiety albo raczej siksy, to taki przegietus jest bardziej męski :eviltong: