Amber Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Te co mam ja sa opisywane jako jedne z lepszych z tych przenosnych. Niestety tez po dluzszym uzytkowaniu staja sie niewygodne i musze sobie robic przerwe. Te douszne sa wygodniejsze, ale jakosc dzwieku zupelnie nie ta... No i bardziej psuja sluch. Ja sie tak napalilam na ten lepszy dzwiek ze sobie kilka filmow wojennych na nich odswiezylam, zeby sie porozkoszowac wybuchami ;) Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Najlepsze jakie miałem to miały takie sylikonowe "haczyki" na uszy. No wygoda 100% i delikatne silikonowe te coś co sie wkłada do ucha. Wygodne ,ładne i nie gniotły uszy.Ale......zgubiłem:( i nie umiem już takich znaleźć. Quote
łamAga Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Mój wibrator siedzi przed komputerem i gra :eviltong: [quote name='Amber'] Ja sie tak napalilam na ten lepszy dzwiek ze sobie kilka filmow wojennych na nich odswiezylam, zeby sie porozkoszowac wybuchami ;) filmy wojenne :loveu: Quote
Amber Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 No niestety male sluchawki maja to do siebie, ze pewnego dnia znikaja i nigdy sie nie odnajduja ;) Podobna tendencje zauwazylam z kabelkami do iphona :lol: [quote name='dOgLoV']filmy wojenne Oj tak :diabloti: Banda zajebistych, spoconych, naładowanych testosteronem kolesi biegajacych przez kilka godzin po ekranie i zadnej niepotrzebnej baby. No i czolgi, helikoptery, lotniskowce, mysliwce... :loveu: Quote
Okamia Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Też mam takie duże (od perkusji bym nie ogłuchła :evil_lol:) i są mega... Tylko jak już nasza Pusia wspominała - na wyjście to nie są fajne... u mnie zawsze kable USB znikają w niewiadomych okolicznościach. A pro po wibratora - mój siedzi i gra w FIFE xD Quote
łamAga Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Amber napisał(a): Oj tak :diabloti: Banda zajebistych, spoconych, naładowanych testosteronem kolesi biegajacych przez kilka godzin po ekranie i zadnej niepotrzebnej baby. No i czolgi, helikoptery, lotniskowce, mysliwce... :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokładnie ale dawno nic fajnego nie oglądałam :shake: Okamia napisał(a):A pro po wibratora - mój siedzi i gra w FIFE xD ostatnio mówiłam do Igasia ( męża chrzesniaka ) ze za FIFE bym nawet złotówki nie dała , ale Medal Of Honor to co innego :evil_lol: Quote
Amber Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokładnie ale dawno nic fajnego nie oglądałam :shake: Ja w sumie tez... Ale zawsze zostaje niezawodna Kompania Braci :evil_lol: Quote
Okamia Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Amber napisał(a):Ja w sumie tez... Ale zawsze zostaje niezawodna Kompania Braci :evil_lol: Planuje maraton sobie zrobić ale nie mam kiedy :shake: Mój ulubiony serial wojenny. doglov - wole Uncharted lub RockBand (na dobrą imprezę po % :evil_lol:) Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 A ja nie oglądam filmów ,bo nie mam z kim a sam nienawidzę.:diabloti: Quote
Amber Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Ja z Kompanią mam tak, że mimo, że widziałam ja chyba z 7 czy 8 razy, to zawsze łapie doła kiedy zbliżam sie do koncowych odcinkow... ;) Z gier to ja jestem fanatyczka Tomb Raidera ;) No jeszcze Max Payne. Chetnie zagralabym w Uncarted albo Assassin's Creed ale niestety wiem, ze by sie to skonczylo zle dla moich obowiazkow wobec swiata :eviltong: A, ze jestem tez filmowa fanatyczka to lubie je ogladac, sama z kims, w kinie na kompie... Gdzie sie da i z kim sie da :) Quote
Okamia Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Amber napisał(a):Ja z Kompanią mam tak, że mimo, że widziałam ja chyba z 7 czy 8 razy, to zawsze łapie doła kiedy zbliżam sie do koncowych odcinkow... ;) Z gier to ja jestem fanatyczka Tomb Raidera ;) No jeszcze Max Payne. Chetnie zagralabym w Uncarted albo Assassin's Creed ale niestety wiem, ze by sie to skonczylo zle dla moich obowiazkow wobec swiata :eviltong: A, ze jestem tez filmowa fanatyczka to lubie je ogladac, sama z kims, w kinie na kompie... Gdzie sie da i z kim sie da :) Kompanie widziałam jak narazie 3 razy ;) ale co jakiś czas wracam. Uncharted bossski :loveu: Assasin's Creed też ... Nie zapomnę jak pszyssałam się do konsoli i sam TZ mój mnie wyzywał że tylko gram i gram (a on maniak konsolowy :evil_lol:). Ja za to seriale oglądam nałogowo, filmy mniej. Fajnie nasz wyjazd gdziekolwiek wygląda :evil_lol: Alex jeszcze znajdziesz takiego co z tobą będzie oglądał (albo i nie zdążycie :evil_lol:) Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 No mój obecny jak widać ma mnie w dupie ,bo ostatnio widzieliśmy się we wtorek.A i dziś zadzownił sie spytać czy mam co żreć i czy nie chce jechać do Auchana:roll: Quote
Amber Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Ja gram na PC ;) Tj mialam Playstation i spedzilam mnostwo czasu grajac w Crasha Bandicoota jako dzieciak, ale potem spalily mi sie porty do karty pamieci ;) Mam Plejaka 2 ale na dzialce... Ale jak tam jestesmy z bratem i TZ to katujemy Tekkena :evil_lol: Hehe za to z TZ gralismy sobie w NFS Underground online i haslo przewodnie brzmialo 'postukamy sie w samochodziki?" :lol: Taka dosc nietypowa randka ;) Ale tak to TZ nie jest fanem gier komputerowych. Ja wiecej, ale i tak nie przebijam brata :eviltong: Z seriali to ogladalam Housa, rzym, Spartakusa, Rodzine Tudorow i teraz Gre o Tron. Mam na oku Breaking Bad (brat i TZ uwielbiaja) ale niestety mam tez magisterke w toku :eviltong: Aleks, no z chlopami to juz tak jest... Zwijaj manatki i wbijaj do Wawy :lol: Quote
łamAga Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Aleks89']No mój obecny jak widać ma mnie w dupie ,bo ostatnio widzieliśmy się we wtorek.A i dziś zadzownił sie spytać czy mam co żreć i czy nie chce jechać do Auchana:roll: na przyjemnośc trzeba zasłużyć :eviltong: mój ulubiony to helikopter w ogniu chociaż w sumie łzy słońca też dobre ;) Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Amber-nie kuś tą wawą ,bo mnie korci :evil_lol:Wawa ,Gdynia i Monachium :diabloti: 24-student ,37-nadziany ,37-nadziany.Co wybrać?O nieszczęście najbardziej jara mnie studencina ASP ,no ale z tego to keszu nie będzie:lol: Quote
Okamia Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Aleks89 napisał(a):Amber-nie kuś tą wawą ,bo mnie korci :evil_lol:Wawa ,Gdynia i Monachium :diabloti: 24-student ,37-nadziany ,37-nadziany.Co wybrać?O nieszczęście najbardziej jara mnie studencina ASP ,no ale z tego to keszu nie będzie:lol: Kochany 37 dla kasy, studencik dla przyjemności :evil_lol: a że odległość spora to nie musi nikt o niczym wiedzieć xD Amber no ja trafiłam na maniaka gier, ja może maniaczką nie jestem ale lubie pograć. Sama mam holpa na pkt psów i tak sie zarażamy xD Co do seriali polecam Ci w takim razie jeszcze Borgiów ;) Sama oglądam Tudorów i Grę i jeszcze z jakieś 15 innych. Najczęściej po nocach a w dzień oczy jak 5 złotych :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Najlepszy serial : queer as folk a film : Boy Culture Quote
Unbelievable Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Aleks89 napisał(a):Najlepszy serial : queer as folk taaa pamiętam ten serial, poległam jak lezbijka urodziła dziecko geja :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Ale on jej dał tylko sperme...I urodziły obie :P tylko ,że jednak ze spermy Briana ,a druga ze spermy tego obrzydliwego co był z tym doktorem co miał hiv.Zresztą ten z Hiv i obrzyd też mieli dziecko tzn. adoptowali se takiego gostka co dawał za kase na ulicy i co śmieszne okazał się być hetero. Ale fajny serial troche śmieszny ,bardzo prawdziwy tylko ,że no w hamerykańskim stylu. A Boy Culture oglądałem z nasza siostrą Barbrą z 20razy chyba chciałem być jak ten główny bohater X ,ale mi cos nie wyszło:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Aleks89 napisał(a):Ale on jej dał tylko sperme...I urodziły obie :P tylko ,że jednak ze spermy Briana ,a druga ze spermy tego obrzydliwego co był z tym doktorem co miał hiv.Zresztą ten z Hiv i obrzyd też mieli dziecko tzn. adoptowali se takiego gostka co dawał za kase na ulicy i co śmieszne okazał się być hetero. Ale fajny serial troche śmieszny ,bardzo prawdziwy tylko ,że no w hamerykańskim stylu. A Boy Culture oglądałem z nasza siostrą Barbrą z 20razy chyba chciałem być jak ten główny bohater X ,ale mi cos nie wyszło:evil_lol: czemu ja z tobą jeszcze gadam :mdleje: Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Bo mnie kochasz mimo tego ,że jestem cifką? http://www.youtube.com/watch?v=BSLl0mjn2FI mała zachęta Quote
gops Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 najlepsze seriale to house, mentalista, kości i lie to me , niestety skończyły mi się i nie mam co oglądać więc wziełam się za dragon balla :lol: Quote
FredziaFredzia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 O nawet foty się znalazły!:diabloti: Ja z seriali lubię Big Bang Theory - Sheldon jest mistrzem. :lol: Quote
catie Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 jak już tak o serialach to ja polecam "American horror story" Quote
Izabela124. Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 catie napisał(a):jak już tak o serialach to ja polecam "American horror story"Też to oglądałam, świetny jest! Quote
Recommended Posts