Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops napisał(a):
a no po zlocie głos Alexa bardziej pamiętałam niż jak on wygląda :lol: zapadający w pamięć

czyli gos ma taki "spedalony" ?? że się tak wyrażę brzydko ?? :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
czyli gos ma taki "spedalony" ?? że się tak wyrażę brzydko ?? :evil_lol:

określiłabym to jak specyficzny :diabloti: Gdzieś na filmiku nawet z jednego zlotu jest Alex wypowiadający się :P

Posted

Okamia napisał(a):
określiłabym to jak specyficzny :diabloti: Gdzieś na filmiku nawet z jednego zlotu jest Alex wypowiadający się :P

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oooo to ja poproszę ten filmik jak ktoś go znajdzie :evil_lol:

Posted

Okamia znajdź ,a masz tak w ryło ,ze ci nawet prośka i keli nie pomogą:evil_lol:I każdy inny ,kto znajdzie i ujawni zostanie zniszczony :lol:

edit albo dobra poszukaj i wklej to sie pośmieje też:lol:

Posted

O ja na filmik bardzo chetna :eviltong:

Moze dla odmiany wkleje troche fotek ;) Musze w koncu zmienic obiektyw bo ten Tamron to jakas katastrofa. Fotki wygladaja jak z cyfrowki... Ale Nikkora wlozylam do szafy i podczepilam do D60 i caly czas nie chce mi sie go wyciagnac... Lenistwo poziom super high :eviltong:

Posted

[quote name='Aleks89']Okamia znajdź ,a masz tak w ryło ,ze ci nawet prośka i keli nie pomogą:evil_lol:I każdy inny ,kto znajdzie i ujawni zostanie zniszczony :lol:

edit albo dobra poszukaj i wklej to sie pośmieje też:lol:

Kurde... mam na płytce :evil_lol: i teraz pytanie - wstawić czy nie wstawić :evil_lol::cool3: albo chyba nawet Komarek na wątek zlotowy wrzucał z yt :razz:
Kochany - zdecyduj się, a nie jak baba :eviltong:

Edit: Amber nie narzekaj tylko wyciągaj ładny aparacik i ładne foteczki prosimy:loveu: Te też ładne i ostre i Jari taki mięśniaczek :evil_lol:
http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_6439.jpg

Posted

[quote name='Okamia']Kurde... mam na płytce :evil_lol: i teraz pytanie - wstawić czy nie wstawić :evil_lol::cool3: albo chyba nawet Komarek na wątek zlotowy wrzucał z yt :razz:
Kochany - zdecyduj się, a nie jak baba :eviltong:

Wklejaj wklejaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

proszę nie obrażać bab :eviltong:
[quote name='Aleks89']Amber-co mi zaśmiecasz moją dyskusje jakimiś fotami?:diabloti::lol:Twoja Galeria czy co?:mad:

:roflt::roflt::roflt::roflt:

fotki super !!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

U mnie jest dźwięk, ale nie słychac glosow tylko podklad muzyczny (druga melodia z bitwy z HoMM III ;)) wiec nie nadaje sie :eviltong:

Posted

A w zapowiedzi (też u Komarka :loveu:) Jest dużo Alexa i nawet scena z zjedzenia myszki przez Czarusia :evil_lol:
Cykl - Młodzi, piękni i przystojni :evil_lol:

Edit: widocznie muszę płytkę poszukać. Ale to później :diabloti:

Posted

Ło rany, piwo, opaska z motywem marihuany... Zło i szatani :eviltong: Poza tym takie zloty to raj dla facetow - same babki i... no i Aleks :lol: ale na dogo facetow jak na lekarstwo - nie wiedza gdzie szukac ;)

Posted

No fajne są ,ale mają jeden mankament no z czymś takim na ulice za cholere nie wyjde.
Mam też podobne do tych z linka ,ale tak gniotą mi uszy ,że mam całe czerwone i zdrętwiałe :/