Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cortina ma smycz z IKEA. Jakby zobaczyli tę taśmę na obrożowym to chyba by się zapłakali. Taka cienka jest. Ale przy tym mocna, lekka i ją lubię bardzo ;)

Dzięki za komcie :loveu: :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
a tam cortina i jarek... TZ jaki fajny :cool3:

No myślisz że po co ja tu zaglądam :evil_lol:

Ona miała nam wrzucić tzta w slipach ale menda nie chce :placz::evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Będziecie miały na żywo za miesiąc... Oczywiście jak wam pozwolę patrzyć :eviltong:

Ty będziesz miała na głowie Jareczka na szczęście :evil_lol:

Posted

No raczej nie, myślicie, że po co biorę TŻ? :eviltong: Niech on się z nim szarpie, a ja będę biegać boso po rosie :loveu: :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
No raczej nie, myślicie, że po co biorę TŻ? :eviltong: Niech on się z nim szarpie, a ja będę biegać boso po rosie :loveu: :evil_lol:

:evil_lol:
a mówiłas, że Ty porosty to już tylko w celach naukowych :shake:

Posted

ha,ha mój Mentor też tak sika ze wszystkim w pysku
http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_5045_zps20e45368.jpg

Niebieska obróżka fajna, a ta na zlocik powinna być ze dwa razy szersza i z większymi kolcami.

Widziałam wczoraj ekstra dobka, biegał przy rowerze.Trochę śmiesznie przebierał tylnymi łapami , ale ogólnie był przepiękny potężny i zadbany, aż mi się przez chwile zachciało dobka;)

Posted

Będą na stronie instytutu :evil_lol:

A zdjęcia lepsze, owszem, pogrzebałam trochę w ustawieniach aparatu i przypomniałam sobie o zapomnianych funkcjach :eviltong:

Posted

Kto u was nosi aparat? :) Bo ja prawie nigdy nie biorę aparatu, bo nikomu nie chce się go nosić.. a jak jeszcze mam przekładać obiektywy to mój TZt w ogóle kręci nosem :)

Posted

zaba14 napisał(a):
Kto u was nosi aparat? :) Bo ja prawie nigdy nie biorę aparatu, bo nikomu nie chce się go nosić.. a jak jeszcze mam przekładać obiektywy to mój TZt w ogóle kręci nosem :)

A różnie, zależy kto akurat robi foty. Mój aparat jest lekki, z jednym obiektywem. Nie robi różnicy ;)

FredziaFredzia napisał(a):
Amberowa top model na pierwszym zdjęciu :lol: