Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakby gram miał jamnicze nóżki to jego braki w budowie byłyby niewidoczne:cool3:A o Brum nie da się powiedzieć ,że jest brzydka.Poza tym JRT z ogonem wygląda spoko ,a BC naturalnie ma wszystko.A "hejt" tyczył się naleśników i bicza.

Posted

[quote name='Unbelievable']A ja rozumiem Klementynkę ;) to jakby ktoś powiedział, że Brum jest paskudna bo jest mała, lekka i nie ma kupy futra, i tak samo jak wiem, że Gram jest dosyć słabo zbudowany pod kątem wzorca, ale za to potrafi zapierdzielać jak dziki szatan. I też bym się odezwała, jakby ktoś objeżdżał na jakimś forum mojego psa myśląc, że o tym nie wiem :evil_lol:[/QUOTE]
Też tak uważam ;) Gdybym zobaczyła gdzieś wklejone zdjęcie mojego psa, a pod tym komentarze, czy auta w pobliżu nie było, żeby go pod nie wrzucić - no, przyjemnie to na pewno by mi nie było :)

Posted

[quote name='Aleks89']Jakby gram miał jamnicze nóżki to jego braki w budowie byłyby niewidoczne:cool3:A o Brum nie da się powiedzieć ,że jest brzydka.Poza tym JRT z ogonem wygląda spoko ,a BC naturalnie ma wszystko.A "hejt" tyczył się naleśników i bicza.[/QUOTE]
jak dla mnie typ psa jaki się ludziom podoba to jedno i to samo, i tyczy się zarówno budowy, jak i kopiowania/ niekopiowania, sposobu noszenia uszu etc.
A że chyba jeszcze nie było osoby, której moje psy by się nie podobały jako całość, a nie typ psa, to inna sprawa :evil_lol:

a Gram niestety jakby miał krótsze nóżki to wyglądałby jeszcze gorzej niż teraz :evil_lol:

Posted

Bawić by mnie mogło, gdyby ktoś w mojej galerii skomentował tak zdjęcie, które wrzuciłam. Ale co innego znaleźć je gdzieś, gdzie się nie udzielam ani nawet nie zaglądam, a gdzie mi objeżdżają psa ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']jak dla mnie typ psa jaki się ludziom podoba to jedno i to samo, i tyczy się zarówno budowy, jak i kopiowania/ niekopiowania, sposobu noszenia uszu etc.
A że chyba jeszcze nie było osoby, której moje psy by się nie podobały jako całość, a nie typ psa, to inna sprawa :evil_lol:

a Gram niestety jakby miał krótsze nóżki to wyglądałby jeszcze gorzej niż teraz :evil_lol:[/QUOTE]

No więc właśnie.Jak komuś może się kretynka Bruma nie podobać ,albo Gramuś :loveu:

Dog1500019000-ale do Jupika też się nie ma o co przyczepić:evil_lol:Poza tym fota strzelona na imprezie grupowej i pies był noł nejm.

Posted

[quote name='Aleks89']
Dog1500019000-ale do Jupika też się nie ma o co przyczepić:evil_lol:Poza tym fota strzelona na imprezie grupowej i pies był noł nejm.[/QUOTE]

Ja to wiem :lol: Tak hipotetycznie pisałam :D

Posted

E, pode mnie się już nawet ktoś podszywał w razem z fotami Jariego, bynajmniej bez mojej wiedzy - pamiętna akcja, net to dżungla :eviltong:

Poza tym jak to jest, że wszystkie drogi prowadzą do mojej galerii? :loveu: :evil_lol:

jak dla mnie typ psa jaki się ludziom podoba to jedno i to samo, i tyczy się zarówno budowy, jak i kopiowania/ niekopiowania, sposobu noszenia uszu etc.

Nie. Gdyby wszystkie niekopiowane psy były kopiowane, bo były by ładne, a tak są brzydkie :eviltong:

Posted

A no właśnie miałam pisać, że to pies Klementynki, ale widzę, że sama się odezwała ;) Tak wyglądają psy z linii pracujących i na pewno przerośnięte łby i cielska + 50 kg nie pomagają im w pracy zresztą wielkie przedpiersia też nie są im do tego potrzebne.
Pies Klementynki jest ekstra, poznaliśmy go 2 lata temu na DS i w tym roku Piotrek jechał na DS głównie po to, żeby go zobaczyć (mi nie było to dane, bo cały dzień fotkowałam w ringu). Dodam jeszcze, że to ulubieniec mojego Piotrka :)

Posted

[quote name='dog193']Bawić by mnie mogło, gdyby ktoś w mojej galerii skomentował tak zdjęcie, które wrzuciłam. Ale co innego znaleźć je gdzieś, gdzie się nie udzielam ani nawet nie zaglądam, a gdzie mi objeżdżają psa ;)[/QUOTE]

zgadzam się ;) nie jest mi przykro jak ktoś u mnie w galerii pisze, że Ti to brzydal czy coś, ale tutaj sytuacja mało zabawna ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Ti już nie jest brzydki!Sam to ostatnio odszczekalem :P[/QUOTE]

racja :loveu: w takim razie powinnam była napisać, że jak ktoś kiedyś pisał że Ti jest brzydki, kiedyś :evil_lol:

Posted

Nie zaglądam na dogo kilka dni a tu takie życiowe problemy :evil_lol:

Wy macie brzydkie psy? A co ja mam powiedzieć Świń nie jest ani ładna ani wzorcowa a tym bardziej rasowa :placz::diabloti:

Posted

No kurcze przesadziliście troszeczkę tym razem i nie ma co ukrywać :razz:
Z mojej Tekili najbardziej się ludzie nabijają, ja też się nabijam, ale jakbym przeczytała gdzieś w sieci takie teksty do jej zdjęć to na pewno bym się nie śmiała.

Posted

Ej, ja tam nie wiem o co całe to zamieszanie :roll:
Pies niepodpisany, na jakiejs zbiorowej imprezie, kazdy ma prawo się wypowiedzieć i tak się składa, że ma prawo się nie podobać, pomimo tego, że może byc super wzrocowo i z ekstra charakterem.

Indywidualne preferencje każdy ma inne, co psu wcale nie umniejsza, bo ani od tego nie zbiednieje, ani nie straci zapału do roboty. A tu chodziło li tylko i to, że pies bio. Nikt mu tam nie wytykał, że za chudy, czy łapki ma krzywe, tylko, że ma uszy i ogon. A forma, serio? No kurde, serio tak bardzo macie na punkcie swoich psów kompleksy?

Mnie tam wali czy moje suki są w opinii obcego piękne czy okropne, i nawet gdyby ktoś gdzies komentował ich fotki to by mnie to bawiło, jeszcze pewnie sama bym im kilda wad wytknęła :diabloti:. Psu to niczego nie dodaje, ani nie odejmuje, a mi opinia obcych nie potrzebna, bo moje pieski są naj naj naj :loveu: i takie w moich oczach zawsze będą. Co wcale nie znaczy, że każdy ma tak samo sądzić.

a tak poza tym, to mam do was pretensje, czemu się nie zaczynacie tłuc jak w robocie jestem tylko wieczorami?!?!?! Znowu mnie hejt ominął :-( :evil_lol:

Posted

No ja mam podejście jak Kasia.Nie wiem o co taki rumor.Moje psy można hejtować gdzie się tylko chce ,byle hejt był uzasadniony a nie gadka pt. zaniedbane ,bo to wierutna bzdura.:lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Ej, ja tam nie wiem o co całe to zamieszanie :roll:
Pies niepodpisany, na jakiejs zbiorowej imprezie, kazdy ma prawo się wypowiedzieć i tak się składa, że ma prawo się nie podobać, pomimo tego, że może byc super wzrocowo i z ekstra charakterem.

Indywidualne preferencje każdy ma inne, co psu wcale nie umniejsza, bo ani od tego nie zbiednieje, ani nie straci zapału do roboty. A tu chodziło li tylko i to, że pies bio. Nikt mu tam nie wytykał, że za chudy, czy łapki ma krzywe, tylko, że ma uszy i ogon. A forma, serio? No kurde, serio tak bardzo macie na punkcie swoich psów kompleksy?

Mnie tam wali czy moje suki są w opinii obcego piękne czy okropne, i nawet gdyby ktoś gdzies komentował ich fotki to by mnie to bawiło, jeszcze pewnie sama bym im kilda wad wytknęła :diabloti:. Psu to niczego nie dodaje, ani nie odejmuje, a mi opinia obcych nie potrzebna, bo moje pieski są naj naj naj :loveu: i takie w moich oczach zawsze będą. Co wcale nie znaczy, że każdy ma tak samo sądzić.

a tak poza tym, to mam do was pretensje, czemu się nie zaczynacie tłuc jak w robocie jestem tylko wieczorami?!?!?! Znowu mnie hejt ominął :-( :evil_lol:[/QUOTE]
Co innego przeczytac ze pies sie nie podoba bo naturalny a co innego ze by sie go pod auto wrzucilo bo razi w oczy ... Roznica oczywista i sie nie dziwie oburzenia tez by mnie to wkurzylo gdybym takie cos przeczytala o swoim psie a kompleksow na jego punkcie nie mam mimo ze widze wady ;)

Posted

Ale jak ktoś w ogole może wziąć na serio takie stwierdzenie? :crazyeye:
Poza tym jedyną osoba, która tutaj swojego psa pod auto wrzuciła to Amber :diabloti:

Ja chyba tez nadaje na jakiś wypaczonych falach :-(

Posted

[quote name='Aleks89']No ja chyba też mam jakieś dziwne poczucie humoru:shake:Kasia który psychiatryk?Lubliniec ,Toszek czy Wronki?[/QUOTE]

Najbliżej mam do Wronek wiec wiesz, wybór oczywisty :diabloti:

ale serio, jak ktoś mogł wziac na serio to co my tu klepiemy? Przecież to taka sama gadka jak o kopaniu psa w pysk jak jest niegrzeczny, czy głodzeniu/tuczeniu w imię miłości. Serio...nie łapie jak w ogole ktoś mógł się poczuć dotknięty takim naszym durnym pitoleniem.
Gdyby to jeszcze była jakas merytoryczna dyskusja, a nie takie durnoty :roll:

No ale może ja na tej mojej wsi to straciłam resztki empatii i rozumku :evil_lol:

Posted

No to ja też do Wronek będziemy towarzyszyć sobie w terapii.:lol:
Nie no nie mogę:lol:Święte oburzenie ,bo doberman został myszką ,jamniczkiem i łyżwem.:shake:

Posted

Mnie to kolo ucha lata kto co pisze bo forum zrobilo sie juz w ogole malo przydatne :) ale jest roznica nad zartem ktory bawi wszystkich a nad niesmacznym zartem .. Jesli tego nie widzicie to juz wasz problem :) mozecie sie smiac i nabijac z kogos/czegos ale kazdy kij ma dwa konce i trzeba widziec dwie strony a nie tylko jedna ktora bedzie dla nas wygodna ...

Posted

no patrz, bedziemy sąsiadami przez kartki :loveu: chociaz nie wiem czy mi to w terapii pomoże czy zaszkodzi. :evil_lol:

łyżew i jajniczek to nie są obraźliwe określenia, parówki są fajne, a wyżełki to wiadomo, tez mogą byc zacne. Także o ile pieska beda trzymali z daleka od Amberowej to nic mu się nie stanie ;) Gorzej, jak w akcie desperacji bedzie znowu próbowała Finkę eksterminować :diabloti:

Mam takie przypuszczenia, że ona po prostu szykuje miejsce na nowego, rasowego pieseczka i kupi obróżkę z OhMyPet czy jak im tam, a się pozbędzie starego śmierdzącego psa:eviltong:

(chyba popełniłam w poście wszystkie możliwe "zbrodnie" z dogo :diabloti:)

Posted

BAN DLA NIEJ BAN.Nieczuła suka:lol:Stare pieski wcale nie śmierdzą:shake::lol:

P.S.Wróble uprawiają dziki seks na satelicie:evil_lol:romantycznie w strugach deszczu ,ale zapina ją jak łysy z brazzers

Posted

[quote name='zaba14']Co innego przeczytac ze pies sie nie podoba bo naturalny a co innego ze by sie go pod auto wrzucilo bo razi w oczy ... Roznica oczywista i sie nie dziwie oburzenia tez by mnie to wkurzylo gdybym takie cos przeczytala o swoim psie a kompleksow na jego punkcie nie mam mimo ze widze wady ;)[/QUOTE]

popieram ;)
ktoś kto tu sobie wpadnie po pierwsze nie wie, że tu panują inne poczucia humoru :eviltong: poza tym, no sorry, śmiesznie w necie, ale podejść i powiedzieć w oczy już trudniej? ;)