Vectra Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 motyleqq napisał(a):my przyjedziemy na bank za jakiś czas i mam nadzieję, że nam się nie odwidzi :cool3: mnie to tam cieszy, że się rozmyślają :grins: ale ja nie podpisuje umów gwarancyjnych :diabloti: a do tego miotu będą specjalne zapisy .... raczej kodeks :grins: i zobowiązanie nabywcy i ogromną czcionką zapis , że hodowca nie odpowiada za to że psy są z mega ADHD i mimo prób wszelkich pies biega wciąż i wciąż :evil_lol:' jest niereformowalny , nieokiełnawalny i nie będzie łatwo , oj nie ;) już ja plan na to mam , by potem nie czytać gorzkich żali na hodowcę że wcisnął bubel :diabloti: a nie zrezygnowali , tylko wybiłam z głowy , bo wiem że nie poradzili by sobie , a ja nie jestem wypożyczalnia psów - psa bierze się odpowiedzialną decyzją na dobre i na złe. To są specyficzne linie hodowlane , o specyficznym charakterze , co wyjdzie , okaże się za jakiś czas. I tak wybór domów , będzie w ok 6-7 tygodniu życia szczeniąt ... Prawo pierwowyboru będzie miał Chris :) Niestety ale nie każdy sobie tu zdaje sprawę , co to jest energiczny holender :evil_lol: coś jak maliniak z dopalaczem i siłą czołgu ;) Quote
motyleqq Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Vectra napisał(a):ale ja nie podpisuje umów gwarancyjnych :diabloti: a do tego miotu będą specjalne zapisy .... raczej kodeks :grins: i zobowiązanie nabywcy i ogromną czcionką zapis , że hodowca nie odpowiada za to że psy są z mega ADHD i mimo prób wszelkich pies biega wciąż i wciąż :evil_lol:' jest niereformowalny , nieokiełnawalny i nie będzie łatwo , oj nie ;) już ja plan na to mam , by potem nie czytać gorzkich żali na hodowcę że wcisnął bubel :diabloti: a nie zrezygnowali , tylko wybiłam z głowy , bo wiem że nie poradzili by sobie , a ja nie jestem wypożyczalnia psów - psa bierze się odpowiedzialną decyzją na dobre i na złe. To są specyficzne linie hodowlane , o specyficznym charakterze , co wyjdzie , okaże się za jakiś czas. I tak wybór domów , będzie w ok 6-7 tygodniu życia szczeniąt ... Prawo pierwowyboru będzie miał Chris :) Niestety ale nie każdy sobie tu zdaje sprawę , co to jest energiczny holender :evil_lol: coś jak maliniak z dopalaczem i siłą czołgu ;) no jakoś zniesę brak gwarancji :diabloti: ADHD jakoś też, najwyżej zostawię z Etną sam na sam i róbta co chceta :evil_lol: jak się spotkamy, to sama ocenisz, po kim miot będzie do nas bardziej pasował :) chociaż oboje sprawiamy wrażenie osób spokojnych... ja jestem narwana strasznie :lol: no i nie mogę się doczekać kiedy poznam Twoje potworki, niedługo się odezwę w tej sprawie, szykuj się :cool3: można Cię odwiedzać z własnym psem? Quote
Vectra Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 z psami mnie ludzie odwiedzają , ale na miłość od wszystkich liczyć nie należy ;) lojalnie uprzedzam :) mam psy które są w domu niezamykalne , więc z psami pikniki na dworze ;) albo klateczka i gość odpoczywa na pięterku. wsio zależy też od Ethny :) owczarkowate w kontaktach bywają różne ;) do stadka jej nie wpuszczę :) bo jeden krzywy ruch i ruszają wsie przeciw obcemu - takie prawa buszu :evil_lol: Więc na pierwszą wizytę może bez psa ;) przeważnie jak ktoś pierwszy raz zobaczy mój las , a on zaczarowany , to wraca szybko :) Gwarantuje też nocleg :cool3: to dla tych co zza państwa warszawa Quote
motyleqq Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 z nią to w sumie niewiadomo, różne ma humorki. mi się wydaje, że Twoje stadko by ją onieśmieliło i trzymałaby się blisko mnie, żeby nikt jej nie pożarł :lol: albo by się bawiła, lubi psy mniejsze wzrostem, czyli staffiki są akuratne dla niej ;) no zobaczymy jeszcze :) Quote
Vectra Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 motyleqq napisał(a):z nią to w sumie niewiadomo, różne ma humorki. mi się wydaje, że Twoje stadko by ją onieśmieliło i trzymałaby się blisko mnie, żeby nikt jej nie pożarł :lol: albo by się bawiła, lubi psy mniejsze wzrostem, czyli staffiki są akuratne dla niej ;) no zobaczymy jeszcze :) Nie masz za grosz wyobraźni :diabloti: i chcesz staffika ? :evil_lol: a uważasz że staffik będzie cię omijał szerokim łukiem ? gwarantuje, że jak tylko siądziesz , będziesz miała wsie na głowie :diabloti: i pamiętaj że są bezczelne w powitaniach :diabloti:' Tym bardziej bez psa zapraszam , a potem next time ocenisz ..... Quote
motyleqq Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 wobec tego, będziemy bez psa, bo ona jest okropnie zaborcza :shake: co do bezczelności w powitaniach i skakaniu po głowie :evil_lol: to znam to doskonale i niektórzy przez to nie lubią Etny :lol: ale ja lubię takie ekspresyjne pieski :) Quote
FredziaFredzia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 O, motylkowej się staffik zamarzył? ;) Quote
RPG Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Vectra czy Ty aby nie jestes moja sasiadka ? Tak cos mi po glowie chodzi , bo niedaleko mnie jest hodowla stafikow we wsi o smiesznej pracowitej nazwie ;) Czy to Ty ? Zdjecia Jaroslawa jak zwykle super , ale miny za slabe dzisiaj jak dla mnie , prosze o wiecej durnowatych :lol: Quote
Vectra Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 RPG napisał(a):Vectra czy Ty aby nie jestes moja sasiadka ? Tak cos mi po glowie chodzi , bo niedaleko mnie jest hodowla stafikow we wsi o smiesznej pracowitej nazwie ;) Czy to Ty ? Zdjecia Jaroslawa jak zwykle super , ale miny za slabe dzisiaj jak dla mnie , prosze o wiecej durnowatych :lol: a może ? jestem z Prac Dużych :cool3: a Ty gdzie ? Quote
RPG Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Vectra napisał(a):a może ? jestem z Prac Dużych :cool3: a Ty gdzie ? Dlatego napisalam o pracowitej nazwie :lol: Tak myslalam a raczej sie domyslalam , w koncu stafikowy swiat maly jest . Jestesmy po sasiedzku :cool1: Mieszkam "przez droge " :loveu: . Spacerek musimy razem odpekac jak masz jakas dziewuszke dla mojego Czarnucha do towarzystwa :loveu: Quote
Vectra Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 RPG napisał(a):Dlatego napisalam o pracowitej nazwie :lol: Tak myslalam a raczej sie domyslalam , w koncu stafikowy swiat maly jest . Jestesmy po sasiedzku :cool1: Mieszkam "przez droge " :loveu: . Spacerek musimy razem odpekac jak masz jakas dziewuszke dla mojego Czarnucha do towarzystwa :loveu: hahaha zawsze mówiłam , że świat jest malutki , pewno że się pospacerujemy .... coś tam dobiorę do towarzystwa ;) Quote
RPG Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Vectro , moj chlopak jest grzeczny , ma jednak jedna wade , strasznie wącha dziewczynom pod ogonem , to jakas cierpliwa musi byc zatem :) Moga byc i dwie , damy rade . Kiedy masz czas na lazenie ? Ja jak pisalam na pw jutro przekazuje Lole i nie wiem jak mi zejdzie , ale po niedzieli jestesmy chetni bardzo . Quote
Vectra Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 To może jakoś i z Amber się zgramy ? :cool3: Ten weekend i następny i następny odpada , ale w tygodniu w ciągu dnia mogę się jakoś urwać. Andzia i Terrierzyca mogą iść ;) reszta niestety może nie być miła :evil_lol: Quote
RPG Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Vectra napisał(a):To może jakoś i z Amber się zgramy ? :cool3: Moj grzeczny jest , ale bez przesady hahha Z Jarkiem to raczej milo nie bedzie , chyba , ze Amber dziewczyny zabierze Quote
RPG Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Lola juz z nowa Rodzina . Prosze zdjecia , bo Amber chciala kilka wkleic tylko , ale niech bedzie wiecej radisci i wiecej zdjec :):):) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.381487688583923.78173.332596773473015&type=1 I jest tam na stronie album jak jezdzilam zrobic zdjecia do ogloszen , roznice widac golym okiem , i juz nie chodzi o to , ze zdjecia lipne bo w nerwach , ale o te smutne oczy a pozniej od razu takie radosne :):) Quote
Vectra Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 to cudownie , że Lola ma dużo trawy do kopania :diabloti: Quote
RPG Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 echhh sa chwile , ze zycie jest piekne , wlasnie wtedy kiedy widac takie szczescie . Ona sie nawet nie obejrzala , wsiadla do samochodu z nami i pojechalismy , a za przeproszeniem pan nawet slowa nie powiedzial na pozegnanie . zdrowko Loli po raz pierwszy :):):) To nie na moja glowe Quote
WATACHA Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Ale wspaniałe wiadomości, Lola jest przecudna :) Quote
Amber Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Trochę mnie nie było na swoim własnym wątku... No i w sumie nie mam fotek... Bo te co robiłam przez weekend raczej są nie psie i na pewno do pokazania szerszej publice się nie nadają :evil_lol: A działo się, działo :diabloti: Bardzo "mądrzy" sąsiedzi TŻ postanowili wpaść na imprezkę, ubrani w kominiarki i udając, że chcą nas pobić... Jari wyskoczył zza krzaka i gdyby nie refleks TŻ to by panowie mieli podziurawione tyłki :eviltong: To tak apropo mojego zastanawiania się czy by mnie pies obronił... Ale jak zdjęli maski i normalnie się zaczęli zachowywać to ich olał. Mądry pies :) Co do Lolci to bardzo się cieszę i czekam na dalsze relacje :) Na spacerek z Kotem to niestety tak jak Rena już wspomniała nie liczyłam bym niestety za bardzo ;) Na treningu chłopaki zawsze stoją w pewnej odległości od siebie. Ja jak wpadnę to w tyg, nie w weekend. A fotkę mam jedną :eviltong: Quote
gops Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 przypomnij mi jakiej obroży używasz na kleszcze? bardzo ładne foto . wątpiłaś w Jariego ? :mad: Quote
Amber Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Ja cały czas uważam, że on jest narwany i mu nie ufam, ale w takich dziwnych sytuacjach zachowuje się naprawdę dobrze. Niezrównoważony pies by albo gryzł na oślep albo się chował, a on patrzy, pilnuje i w razie podniesienia ręki dopiero się gotuje. Nie kłapie zębami bez powodu o ile ja zachowuje spokój. Obroża to Preventic. Quote
Vectra Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Bardzo dobrze że w tygodniu , bo ja weekendy do końca wakacji mam obstawione ;) Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Vectra napisał(a):Bardzo dobrze że w tygodniu , bo ja weekendy do końca wakacji mam obstawione ;) no nie, co za okropna wiadomość :placz: a z jakimi psami będziesz na wystawie międzynarodowej? Quote
Vectra Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 motyleqq napisał(a):no nie, co za okropna wiadomość :placz: a z jakimi psami będziesz na wystawie międzynarodowej? :evil_lol: obstawione , w sensie że nie ruszę się z domu ;) ale do domu zapraszam !!! Hanną i Terrierkiem :) Mieczysława nie będzie :) mimo iż zgłoszony .... Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Vectra napisał(a)::evil_lol: obstawione , w sensie że nie ruszę się z domu ;) ale do domu zapraszam !!! Hanną i Terrierkiem :) Mieczysława nie będzie :) mimo iż zgłoszony .... aa to zmienia postać rzeczy, już mi nie jest smutno i zaraz posyłam prywatną :lol: Quote
Recommended Posts