Jasza Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Andzia69 - tak jak poprawiłaś w drugim poście jest super. Dla tych, którzy nie mają outlooka - zaraz podam wszystkie [B][U]dokładne adresy[/U][/B] a nie tylko "stopki". Możesz dokleić. [B][U]RADIO ZET[/U][/B] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL] [SIZE=3][B][U]Radio Katowice[/U][/B][/SIZE] [SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE] [SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE] [SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE] [B][U][SIZE=3]Radio RMF FM[/SIZE][/U][/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] link do formularza zgłoszenia "gorąca linia": [URL]http://www.rmf24.pl/goraca-linia/przeslij-fakt[/URL] [B][U][FONT=Tahoma][SIZE=3]Gazety:[/SIZE][/FONT][/U][/B] [FONT=Tahoma][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][FONT=Tahoma] (Super Express)[/FONT] [URL="http://www.fakt.pl/kontakt/"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080]http://www.fakt.pl/kontakt/[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL][FONT=Times New Roman][SIZE=3] ( formularz kontaktowy – FAKT)[/SIZE][/FONT] [B][U][COLOR=black][FONT=Arial]METRO:[/FONT][/COLOR][/U][/B] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0c537a][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0c537a][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0c537a][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0c537a][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0c537a][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0c537a][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0c537a][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][B][COLOR=#0c537a][email protected][/COLOR][/B][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"]mailto:[email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=black][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0c537a][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0c537a][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][/FONT] [FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][B][COLOR=#0c537a][email protected][/COLOR][/B][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [SIZE=3][B][U]POLITYCY[/U][/B] [/SIZE][SIZE=2]( tu jestem ciemna jak tabaka w rogu...tylkokilka nazwisk mi przyszło do głowy..)[/SIZE] [SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE] [SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE] [SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE] [SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE] [SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE] [SIZE=2][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ( Bronisław Komorowski)[/SIZE] [B][SIZE=3][U]Polskie Radio i Telewizja[/U][/SIZE][/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B][U][SIZE=3]Gazeta Wyborcza:[/SIZE][/U][/B] [U][COLOR=#0000ff][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/U] [SIZE=3][COLOR=black][B][U]Znani::oops: [SIZE=1]tak mi przyszło do głowy...[/SIZE][/U][/B][/COLOR][/SIZE] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] (Agnieszka Chylińska) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] (Ekipa Dody) [URL]http://www.zofiaczerwinska.pl/index.php?page=ksiega[/URL] ( Księga gości Zofii Czerwińskiej) Quote
eneda Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Iskierka [tak nazwałam to maleństwo wyrwane ze schroniska] jej życie nadal jest zagrożone. Czy mógłby ktoś stworzyć jej wątek, bo boję się że nie podołam jemu prowadzeniu?? Z Iskierką jestem codziennie u weta, nie jest do końca zdiagnozowana. Dzisiaj ma mieć testy na parwo [bo wczoraj wetka jeszcze nie miała]. Suńka nie chcę nic jeść, cały czas się trzęsie, i oczopląs nic jej nie przechodzi. Siedzę z nią pod kroplówkami co chwilę, ale niestety w domu mam szpital i już się nie wyrabiam......Maleństwo wymiotuję. Quote
eneda Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Dla przypomnienia: [IMG]http://img821.imageshack.us/img821/9771/schron1.jpg[/IMG] [IMG]http://img109.imageshack.us/img109/807/schron2.jpg[/IMG] Wczoraj niestety nawet nie udało nam się pobrać krwi na morfologię :( Quote
Em_ Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Od nas (fundacje holenderskie) poszły: list do Prezydenta Kielc i zawiadomienie o tym, łącznie z rzeczonym listem i tlumaczeniem, na wszystkie podane nam adresy, urzędów, mediów i itd. Poza tym zawiadomiono członka parlamentu z prośba o jego interwencje z ramienia Parlamentu Europejskiego (ile mozna bowiem dopraszać sie o rozwiązanie sprawy trwającej od lat?!!!). Poszło! Moze to jest i pomysl dla Was? Pisac do naszych europoslow? Tu juz nie chodzi tylko o cierpienie zwierząt, ale o mechanizmy władzy (państwo w państwie) demokratycznej! Quote
Shania Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 jaka ta sunia jest piękna...cudna..zakochać się tylko:) Quote
Soema Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Shania pousuwaj te posty, bo naprawdę wątek jest znany na całą Polskę. A ważne informację giną w natłoku takich postów. Ciekawe, czy dziś ich wpuszczą i pomogą spisać psy. Eneda u Was jest surowica dostępna? Czy te wymioty bardzo śmierdzą, jest krew? Quote
eneda Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Już po inwentaryzacji, dzisiaj ona przebiegła:) Teraz musze psychicznie odpocząć bo niektóre oczęta nie pozwalają mi spać po nocach:( Co do surowicy, pytałam i nie ma, ale zaraz będę jechała znów z niunią i zobaczymy. Wymiotuje wodą z pianą i nie zauważyłam jakiegoś ostrego zapachu. Kupki na razie nie ma. Quote
eliza_sk Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Eneda, jeśli będzie potrzebna surowica spróbuj u Kwiecińskich, bo jakiś czas temu mieli zapas. Quote
eneda Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Eliza dzięki, zapytam. Z moich obliczeń wynika, że psów jest 145 i w szpitalu 6. Kotów brak [wczoraj zabrałam 4]. Zwierząt gospodarskich brak:) Do chłodni nie pozwolono mi wejść, W psach agresywnych był psiak, który na widok człowieka nie chciał wyjść z budy i duży dostojny bernardynm który najbardziej agresywny miał ogon, bo tak nim machał, że mało go nie urwał. Quote
woolfy Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 To mój pierwszy pos wiec prosze o wyrozumiałość;) Chciałem sie zapytac co z tym małym pieskiem czy ktoś sie nim opiekuje i gdzie on teraz przebywa? Jeśli potrzebna jest jakaś pomoc dla tego szczeniaka to mógłbym pare złotych przesłać proszę tylko o przesłanie mi numeru konta. Może gdzies jest to napisane ale w natłoku postów mogłem przeoczyć. Życzę wszystkim którzy walcza i pomagają wszystkim pieskom wytrwałości i dużo siły z walką o jak najlepszy los dla wszystkich piesków pozdrawiam serdecznie wszystkich dogomaniaków:lol: Quote
Shania Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 witaj na dogo:loveu::loveu::loveu: tu każda złotówka na wagę złota:) Quote
Odi Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Eneda, serdecznie dziękuję Tobie i TZ Ewab za tę inwentaryzację psów schroniskowych :modla: Jasza, dzięki wielkie za multum adresów. [quote name='"Ewab"']Bardzo Was proszę o pisma do NIK-u, które będą wyrazem, delikatnie mówiąc, dezaprobaty dla wystąpienia pokontrolnego zamieszczonego na stronach PUK-u.[/quote] Również bardzo proszę o nawet krótkie, wyrażone swoimi słowami, maile oznaczające brak zgody na takie wystąpienie pokontrolne. Mamy taką sytuację, że cały świat widzi zło w schronisku kieleckim pod rządami PUK, a jedynie kielecka Delegatura NIK postrzega rzeczywistość w sposób odrębny w stosunku do reszty świata. Podaję adresy mailowe do Najwyższej Izby Kontroli w Warszawie: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Jasza Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Witamy!:loveu: Najlepiej napisz PW do [B][U]Enedy[/U][/B]. (Wysłałam Ci jej adres mailowy jakby co..) Quote
woolfy Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Wysłałem Jej wiadomość na maila wielkie dzięki Quote
andzia69 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 w schronie w boksach dla psów "agresywnych" siedzi bernardyn...zgłoszenie z gminy mamy o kolejnego bernardyna...mamy tu zaglębie bernardynów:(:(...gdyby ktoś szukał:( Quote
malagos Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Dodam jeszcze jeden kontakt: "Prosto z Polski" [url]www.kontakt24.tvn.pl[/url] [email][email protected][/email] (22) 324 24 24 516 44 44 24 Quote
pietrucha204 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 " Kolejna moja prośba dotyczy zasypywania urzędników odpowiedzialnych za męczarnie tysięcy zwierząt mailami, my – członkowie organizacji prozwierzęcych – jesteśmy „naznaczeni piętnem oszołomów”, więc może jak zaczną dostawać maile od „niezrzeszonych” obywateli, to coś to pomoże. Wyraźcie Państwo w nich swoje oburzenie – zdjęcia i wszystko, co przesłałam jest do wykorzystania. Oto lista maili, które mogą Państwo wykorzystać: [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] " ze strony Tary Quote
Elka_Ka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Andzia69 proszę Cię wklej jeszcze tego linka [URL="http://picasaweb.google.com/emir.fundacja/SchroniskoWKielcach?feat=directlink#"]http://picasaweb.google.com/emir.fundacja/SchroniskoWKielcach?feat=directlink#[/URL] do tekstu do rozsyłania na pierwszej stronie. To są zdjęcia ze schronu jakie zebrałam na forum a Osiolek (wielkie dzięki:loveu:) wkleiła je w kupie na ogólnodostępną stronkę. Quote
eneda Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Iskierka miała dziś test na nosówkę, który jest ujemny. Wetka stwierdziła, że nie będziemy robić testu na parwo, ponieważ po objawach można ją wykluczyć. Także również surowica nie będzie potrzebna. Iskierka została dziś po raz pierwszy odrobaczona delikatnym środkiem. Jest duże prawdopodobieństwo, że przyczyną stanu szczeniaka jest zarobaczenie, które mogło zostać przeniesione przez łożysko bardzo zarobaczonej matki. Nie zmniejszający się oczopląs może być spowodowany zmianami neurologicznymi [uszkodzenie mózgu] przez duże zarobaczenie.........:( Quote
Osiolek Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Elka_Ka']Andzia69 proszę Cię wklej jeszcze tego linka [URL="http://picasaweb.google.com/emir.fundacja/SchroniskoWKielcach?feat=directlink#"]http://picasaweb.google.com/emir.fundacja/SchroniskoWKielcach?feat=directlink#[/URL] do tekstu do rozsyłania na pierwszej stronie. To są zdjęcia ze schronu jakie zebrałam na forum a Osiolek (wielkie dzięki:loveu:) wkleiła je w kupie na ogólnodostępną stronkę.[/QUOTE] Elka_Ka, to ja dziekuje :-) Jesli beda jeszcze jakies zdjecia - chetnie dorzuce do albumu, poprosze na maila Quote
Elka_Ka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Znalazłam kiedyś taką stronkę i pomyślałam, że przyda się również wkleić ją na pierwszą stronkę przy adresach mailowych do rozsyłania:razz: [URL="http://icppc.pl/stanowiska/?cat=20"]http://icppc.pl/stanowiska/?cat=20[/URL] Quote
ewab Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Benjamin Agresor, o którym pisała wcześniej Andzia69, kolejny lokator celi bez kontaktu ze światem. [IMG]http://img638.imageshack.us/img638/3720/imgp1595a.jpg[/IMG] Quote
Jasza Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Matko, siedzieć w takim dole betonowym...cholerny,cholerny świat...:placz::placz::placz: Quote
Osiolek Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='ewab']Benjamin Agresor, o którym pisała wcześniej Andzia69, kolejny lokator celi bez kontaktu ze światem. [IMG]http://img638.imageshack.us/img638/3720/imgp1595a.jpg[/IMG][/QUOTE] Czy moge prosic o dopisywanie przy zdjeciach z kiedy ono (mniej wiecej) jest? W ten sposob bedziemy miec jako tako chronologicznie ulozona historie "schroniska". Quote
Recommended Posts