Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Znamy dyspozycje EM_ w kwestii pieniędzy z Holandii - co natomiast życzą sobie pozostali darczyńcy? Proszę dajcie znać.[/QUOTE]
Eliza_sk moja wpłata jest tak mikroskopijna, że nie ma czym dysponować:lol: Przeznaczcie ją zgodnie z własnym uznaniem.
Cieszę się, że ten list nie został opublikowany w gazecie, bo zebrała się spora kwota i przynajmniej psiaki na tym skorzystają:happy1:

Posted

[CENTER][SIZE=6]wszystkich ktorzy chca wziac udzial w zorganizowaniu akcji zbierania rzeczy dla zwierzakow z dymin zapraszam do tego watku:

[/SIZE][URL]http://www.dogomania.pl/threads/196834-Na-psy-z-dymin-akcje-w-szkolach-kielce?p=15779776#post15779776[/URL]
[/CENTER]

Posted

[quote name='snorkel']Ok Tobie wystarczy , ale to nie Ty będziesz wyrażać zgodę ............Pomyślałaś o tym???????????????????????[/QUOTE]

Ty, milsza/milszy nie potrafisz być?

Jak masz zamiar awanturować się do wszystkich mieć pretensje to wymiksuj się może do Gdańskiego promyczka, bo podobno tez nie najlepiej się tam dzieje,...

Posted

Tak jak pisałem zostałem poproszony przez li1 w sprawie suni i tylko o Niej pisałem.

Przez trzy ostatnie miesiące przerabiałem temat jednego psa. Zaniedbałem wątki swoje i inne.

Niejedną lekcję wziąłem na dogo. I wiem, że takie wątkowe dyskusje więcej szkodzą niż pomagają. Załatwcie to poza wątkiem.

Posted

[quote name='Cajus JB']
Niejedną lekcję wziąłem na dogo. I wiem, że takie wątkowe dyskusje więcej szkodzą niż pomagają. Załatwcie to poza wątkiem.[/QUOTE]

Podpisuję się pod tym 4 łapami.

Zapraszam tez na wątek tych Słoneczek:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/196833-2-żółte-Słoneczka-wyrzucone-z-samochodu-szukają-domu[/URL]

Posted

[quote name='Cajus JB']Tak jak pisałem zostałem poproszony przez li1 w sprawie suni i tylko o Niej pisałem.

Przez trzy ostatnie miesiące przerabiałem temat jednego psa. Zaniedbałem wątki swoje i inne.

Niejedną lekcję wziąłem na dogo. I wiem, że takie wątkowe dyskusje więcej szkodzą niż pomagają. Załatwcie to poza wątkiem.[/QUOTE]
dokładnie masz rację

Posted

[quote name='snorkel']nie znacie mnie załóżmy że taka osoba jak ja ma poważną firmę i chciałaby przekazać 100000 tys złotych na schronisko hmmmmm po takiej odpowiedzi powie w d4 bujajcie się .[/QUOTE]
Zalatwcie to na pw bo robi sie balagan i watek wielotematowy.
Nie ma sensu ciagnac klotni szczegolnie na forum.
Skonczcie bo w waszej klotni gina wazne posty a nikt nie bedzie pisal non stop najwieksza czcionka by go zauwazono

Posted

[quote name='Ada-jeje']Pieniazki przekazane przez Fundacje Pro Animals, prosze podzielic po polwie pomiedzy org. SOZ i STOZ[/QUOTE]

Oooooo, no proszę :) :)
A na bullowate z Klembowa na hotelik nadal nie ma? Cudna pani jest! Cudna!!!!

Gdyby się ktoś nie orientował to napiszę: z Klembowa został wyciągnięty bulek, za którego Ada-jeje miała zapłacić za hotel. Do dnia dzisiejszego złamanego grosza nie ma, ale jak widać tutaj Fundacja ma pieniążki. Rewelacja.

Posted

Kilka dni temu SOZ otrzymało kilkaset kilo karmy ze zbiórki doknanej przez przedszkolaki z Astronautów 5 w Kielcach. Powiedziano mi, że wybrali nasze Stowarzyszenie i chcieliby z nami współpracować - umówmy się, że kilka następnych zbiórek trafi do Dymin.

Posted

[B]kochani...bardzo proszę o powstrzymanie paluszków i języków - to nic nie wnosi w sprawie... A zaraz się wszyscy z wszystkimi pokłócą - a kto na tym ucierpi? psy!!!!

Zmobilizujmy się, współpracujmy proszę - ale w jednym celu.....[/B]

Posted

Andziu a jak ogólny stan karmy??W Dyminach, tej mordowni..sorry , ale jeszcze nie mogę się powstrzymać...masz jakies dane odnośnie karmy?/Czy jest potrzebna czy jakbym zbierała to na inny schron, bo tutaj zapas jest???

Posted

[quote name='andzia69'][B]kochani...bardzo proszę o powstrzymanie paluszków i języków - to nic nie wnosi w sprawie... A zaraz się wszyscy z wszystkimi pokłócą - a kto na tym ucierpi? psy!!!!

Zmobilizujmy się, współpracujmy proszę - ale w jednym celu.....[/B][/QUOTE]
czyście wszyscy powariowali,przyszliscie prac swoje brudy na ten wątek.dziewczyny i tak mają duzo roboty ,więc im nie przeszkadzajmy.

Posted

matko skad ty sie urwales ? ;o
wynos sie stad i nie rob balaganu.
Jakby tobie czy twoim wymyslonym jak sadze znajomym zalezalo na zwierzetach, to by nie bylo gadania na temat ludzi z forum.

[B]nie mozna takiej osoby zbanowac? tylko burdel robi. [/B]

Posted

[SIZE=5][B]SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE]

zastanówcie się! wątek jest czytany przez osoby z zewnątrz...co sobie pomyślą...odwrócą się z pomocą jakąkolwiek:-(:-(:-(

Posted

Ja tylko podam, ze suczka w ciazy, ktora przyjechala dzis w nocy a ktora ja i moj sasiad opiekuje sie w Warszawie, ma sie dobrze.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/196823-PSY-KIELECKIE-DO-ADOPCJI-wątek-zbiorczy-psów-z-Dymin-i-tych-które-ich-uniknęły/page2[/URL]