Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jak z tą sunią i sterylką? Zabierzecie w tygodniu czy mam w weekend coś załatwiać? Jeśli zabierzcie, to komu wpłacić pieniądze (i ile) za sterylkę?

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Awit napisał(a):
To taką większą klatkę chcecie kupić?

Nie wiem czy ona większa, ale składana i nowa, i przynajmniej zawsze na miejscu...
Na razie mało kto się dorzucił :(
A to jakby nie było WE WSPÓLNYM INTERESIE...

Posted

Lida napisał(a):
To jak z tą sunią i sterylką? Zabierzecie w tygodniu czy mam w weekend coś załatwiać? Jeśli zabierzcie, to komu wpłacić pieniądze (i ile) za sterylkę?

Jutro...???

Posted

koosiek mam kilka pytań :)
czy jak jutro uda się złapać Smoka to dokąd go?
czy jeśli marek by go gdzieś zawoził to dostanie zwrot kasy? wtedy my byśmy mogli zabrać sukę :)

Posted

no i kicha...

wszystko było idealnie: Smok [pod płotem tej pani, my z klatką... rozstawiliśmy... ale Smok jak nas zobaczył - dał w długa gdzieś nie wiem dokąd i zniknął i już nie wrócił...

tej pani musiało nie być, nie wiem...

wszystko na marne, pół dnia, klatka i przyczepka. tak to się możemy bawić do usranej śmierci :/

moja propozycja:

co do Smoka.
wypożyczyć jeszcze raz dużą klatkę z Azylu. może w weekend? żeby ktoś mógł przy niej jakiś czas siedzieć - da ktoś radę? wtedy moglibyśmy klatkę rozstawić przy ogrodzeniu tych ludzi... żeby Smok na spokojnie, nie patrząc na mnie, Pawła ani Paulinę mógł sobie do niej wejść...

co do suni w ciąży.
umówić się z panią na któryś dzień, żeby była. żeby mogła sunię wydać komuś, my nie wiem kiedy damy radę, bo P. ma zapalenie oskrzeli i gorączkę :( sunię będzie można w dowolnym teraminie zawieźć do "naszej" lecznicy - to tylko 10 km. od Palucha w stronę Magdalenki... wszystko będzie umówione :) i cena promocyjna... da ktoś radę?

Posted

i z hakiem :( ale to się pomyśli, poszuka...
Smok ma się na dzień dzisiejszy dobrze, ucieka żwawo :( tylko strasznie go szkoda, bo wiek juz nie ten mimo wszystko...

Posted

Masakra :(
Ile trzeba oddać za benzynę?

Ja w ten weekend kompletnie nie dam rady :( Najprędzej w następny...
Czy ktoś jeszcze mógłby w przyszły weekend?

Posted

na razie się na pewno nie pali, znaczy wiadomo że im szybciej tym lepiej, ale np. wczoraj zastaliśmy Smoka śpiącego bardzo głęboko pod płotem :)

za benzynę jeszcze nie wiem, marek jeszcze nie mówił.

a może ktoś da sukę radę zabrać do lecznicy? lecznica czeka.

Posted

W weekend to chyba ja będe mogła zabrać Wirkę do lecznicy. Nie wiem tylko, czy będę miała samochód, a mój TZ już śpi i nie mam jak się upewnić. Mru, prześlij mi proszę na pw kontakt do lecznicy, i na wszelki wypadek do siebie.

Posted

Smok nie zdaje sobie sprawy jakie tu jest zamieszanie za jego plecami :)
a widzialyscie ta suke? ja mam w tym i polowa nastepnego tyg szkolenie wiec nie mam jak podjechac, zanim dostane sie do warszawy w godz18 i przejade na druga strone to mnie ciemna noc zastanie.
a i deklaracje przesle jutro, kurcze nie pamietam czy ja dawalam na Smoka czy Rudego ale zaraz to sprawdze :)

Posted

sambo_os1 napisał(a):
co z suką? mru załatwiła lecznicę,a tu taka cisza....Lida dasz jakieś info?

HALO, ta suka zaraz urodzi!!! :(