Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koosiek napisał(a):
A, no i na te działki nie pojechałam, mój pies zmienił leki, nieciekawie na to reaguje i samego go zostawić nie mogłam :( Jutro też nie dam rady, zawożę szczeniaki na tymczas... Najwcześniej w niedzielę. Czy ktoś może podjechać na działki i rozejrzeć się za suką i małymi? Mam tel. do osoby, która mam tam działkę i kojarzy psiaki, może z jej pomocą dałoby się je odnaleźć...

My jutro jedziemy łapać do wiązownej... :(

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, czy naprawdę nie ma nikogo, kto mógłby pomóc w transporcie? Ja naprawdę mogę i te pół dnia siedzieć i czekać, aż się złapie, ale na plecach go do hotelu nie zaniosę...

Posted

koosiek napisał(a):
Słuchajcie, czy naprawdę nie ma nikogo, kto mógłby pomóc w transporcie? Ja naprawdę mogę i te pół dnia siedzieć i czekać, aż się złapie, ale na plecach go do hotelu nie zaniosę...

ja mogę :) do łapania psa się nie przydam, ale za kierowcę mogę robić, przynajmniej do 3.05 bo potem samochód idzie do reanimacji
tylko kiedy? w ten weekend święta...

Posted

Byłoby super :) Tylko teraz z kolei znowu jest problem z hotelem, bo do Jamora pojechał inny pies, Smoku jest przesunięty w kolejce... Ale to już mniejszy problem, trzeba w takim razie załatwić klatkę...

Posted

koosiek napisał(a):
Nie zmieści się, do tej klatki potrzebna jest przyczepa. Ale to po świętach, wcześniej nie dam rady :(

No to problem, bo ja nie mam haka...

• 2 weeks later...
Posted

mam pytanko, czy w zwiazku z tym ze nie ma miejsca dla Smoka w hoteliku i nadal jest na dzialkach, mam przelac swoja deklaracje za ten miesiac? bo juz nie wiem.

Posted

Kudłatego Smoka też już nie ma:shake:,ani w zeszłą niedzielę ani w tygodniu ani dzisiaj go tam nie spotkałam.Pytałam faceta ale ten powiedział że nic nie wie i nie widział go już od jakiegoś czasu.Obawiam się,czy on już nie za TM :-( dzięki kleszczom.

Posted

Patrząc na Rudego, można się było spodziewać, skoro takie kleszcze tam bytują....Szkoda każdego kolejnego psa. TYlko jak to wszystko ogarnąć?

Posted

Kurde no :( Nie daruję sobie, jeśli go nie ma :( Tyle razy była możliwość go złapać i zabrać, i się nie udawało... Ale można było jeszcze spróbować. Kurde :(

Posted

Zastanawiam się jeszcze, czy jest taka możliwość, że Smok trafił na Paluch?

Ponieważ kolejne próby złapania Smoka nie przynosiły rezultatu tymczasowo przeniosłam część zebranych pieniędzy na Cosmo: http://www.dogomania.pl/threads/204624, ale w takiej sytuacji jestem zmuszona spytać Was, co zrobić z tymi pieniędzmi? Czy przekazać na jakieś inne psiaki?
Chociaż mam nadzieję, że Smoku się jeszcze odnajdzie :( W tygodniu postaram się podjechać na działki.

Posted

Nie ma sensu trzymać pieniędzy, niech pomagają potrzebującym psom;)
Co reszta Ciotek na to?
Też mam nadzieję, że Smok gdzieś się odnajdzie ale są inne psiaki w potrzebie