P78 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 koosiek napisał(a):A, no i na te działki nie pojechałam, mój pies zmienił leki, nieciekawie na to reaguje i samego go zostawić nie mogłam :( Jutro też nie dam rady, zawożę szczeniaki na tymczas... Najwcześniej w niedzielę. Czy ktoś może podjechać na działki i rozejrzeć się za suką i małymi? Mam tel. do osoby, która mam tam działkę i kojarzy psiaki, może z jej pomocą dałoby się je odnaleźć... My jutro jedziemy łapać do wiązownej... :( Quote
koosiek Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Słuchajcie, czy naprawdę nie ma nikogo, kto mógłby pomóc w transporcie? Ja naprawdę mogę i te pół dnia siedzieć i czekać, aż się złapie, ale na plecach go do hotelu nie zaniosę... Quote
malvaaa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 u mnie z kasa cienko, chyba ze za zwrot kosztow ale u was tez nie wesolo :( Quote
Selenga Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 koosiek napisał(a):Słuchajcie, czy naprawdę nie ma nikogo, kto mógłby pomóc w transporcie? Ja naprawdę mogę i te pół dnia siedzieć i czekać, aż się złapie, ale na plecach go do hotelu nie zaniosę... ja mogę :) do łapania psa się nie przydam, ale za kierowcę mogę robić, przynajmniej do 3.05 bo potem samochód idzie do reanimacji tylko kiedy? w ten weekend święta... Quote
koosiek Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Byłoby super :) Tylko teraz z kolei znowu jest problem z hotelem, bo do Jamora pojechał inny pies, Smoku jest przesunięty w kolejce... Ale to już mniejszy problem, trzeba w takim razie załatwić klatkę... Quote
Selenga Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Pytanie tylko czy klatka się zmieści do mojego malutkiego samochodu... Quote
koosiek Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Nie zmieści się, do tej klatki potrzebna jest przyczepa. Ale to po świętach, wcześniej nie dam rady :( Quote
Selenga Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 koosiek napisał(a):Nie zmieści się, do tej klatki potrzebna jest przyczepa. Ale to po świętach, wcześniej nie dam rady :( No to problem, bo ja nie mam haka... Quote
ludwa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 wpłynęło 20 zł od Katekermiy na Smoka i Rudego czyli po 10 na psa:) Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Niestety sytuacja jest trochę patowa. Nie ma hotelu, nie ma transportu... Mam jeszcze jeden pomysł, ale więcej będę wiedziała w poniedziałek. Trochę zaoffuję... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Quote
malvaaa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 mam pytanko, czy w zwiazku z tym ze nie ma miejsca dla Smoka w hoteliku i nadal jest na dzialkach, mam przelac swoja deklaracje za ten miesiac? bo juz nie wiem. Quote
savahna Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Przepraszam za offik, ale natknęłam się na fajny bazarek z treningiem tai chi (na żywo z instruktorka).Dla mnie niestety za daleko, bo to Warszawa. Może ktos go wśród warszawskich dogomaniaków zareklamuje.:p http://www.dogomania.pl/threads/207227-Odm%C5%82adzaj%C4%85ce-antystresowe-%C4%87wiczenia-tai-chi-dla-ka%C5%BCdego-dla-Pokera-do15.05-g-20?p=16854503#post16854503 Quote
koosiek Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Póki co nie przelewaj, albo przelej na Rudego. Hotelu niestety nie ma. Quote
ludwa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 a co z tym miejscem u jamora? Nie można tam go zawieźć? Quote
sambo_os1 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Kudłatego Smoka też już nie ma:shake:,ani w zeszłą niedzielę ani w tygodniu ani dzisiaj go tam nie spotkałam.Pytałam faceta ale ten powiedział że nic nie wie i nie widział go już od jakiegoś czasu.Obawiam się,czy on już nie za TM :-( dzięki kleszczom. Quote
ludwa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Patrząc na Rudego, można się było spodziewać, skoro takie kleszcze tam bytują....Szkoda każdego kolejnego psa. TYlko jak to wszystko ogarnąć? Quote
azalia Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ręce opadają,cholerne kleszcze,tak żal psiaków,smoku kudłaty biedaku,czy ty żyjesz? Quote
koosiek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Kurde no :( Nie daruję sobie, jeśli go nie ma :( Tyle razy była możliwość go złapać i zabrać, i się nie udawało... Ale można było jeszcze spróbować. Kurde :( Quote
sambo_os1 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Mam nadzieję,że skoro nie ma tam Wirki (suni z cieczką) to Smoku przemieścił się w jakieś inne miejsce,choć sama w to nie wierzę :roll: Quote
koosiek Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Zastanawiam się jeszcze, czy jest taka możliwość, że Smok trafił na Paluch? Ponieważ kolejne próby złapania Smoka nie przynosiły rezultatu tymczasowo przeniosłam część zebranych pieniędzy na Cosmo: http://www.dogomania.pl/threads/204624, ale w takiej sytuacji jestem zmuszona spytać Was, co zrobić z tymi pieniędzmi? Czy przekazać na jakieś inne psiaki? Chociaż mam nadzieję, że Smoku się jeszcze odnajdzie :( W tygodniu postaram się podjechać na działki. Quote
sambo_os1 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 http://www.psyzpalucha.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=29&Itemid=35 no to szukamy,przejrzyjcie i wy zwierzęta w kwarantannie,ja mogę coś przeoczyć. Pieniążki ode mnie możesz przekazać na Cosmo,bez problemu. Quote
ludwa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Nie ma sensu trzymać pieniędzy, niech pomagają potrzebującym psom;) Co reszta Ciotek na to? Też mam nadzieję, że Smok gdzieś się odnajdzie ale są inne psiaki w potrzebie Quote
Recommended Posts