Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie podobny.Jeśli go zobaczę na żywo to stwierdzę,ale dopiero w sobotę,
myślę że to on,miejsce się zgadza,powiedzmy....
mam nadzieję że jednak kleszcze go nie wykończyły i nie konał w męczarniach i Smoczuś żyje.

Posted

Smok żyje i jest zdrowy :multi: Był widziany jeszcze w sobotę, łaził z czekoladowa suką.
Mam jeszcze jedno info, ale dopiero za chwilę. W każdym razie szukam intensywnie sprawdzonego hotelu, do którego mógłby Smok trafić.

Posted

Koosiek a nie mogłabyś któregoś dnia podjechać na paluch i sprawdzić? Bo jakby mu zrobić zdjecia z przodu, to mogłoby się okazać, ze to on. Ujęcia zupełnie różne, więc trudno to ocenić bez oglądania.
No i pytanie, czy Twoja oferta zabrania go do hotelu jest aktualna, jeśli to on jest w schronisku?

Posted

Gdy do niego zajrzałam,leżał grzecznie w kąciku,spojrzenie miał raczej ciekawskie,nie był przerażony.Mieszka z takim czarno białym psiakiem.
Ponieważ pawilon jest w remoncie od zewnątrz,wybiegi są zablokowane i pieski były w środku.
Biedaczysko -nie ominął go Paluch.:shake:

Posted

koosiek napisał(a):
Ja się tylko dziwię, dlaczego go teraz odłowili? Podobno cała łapanka była...

A ja się nie dziwię,działkowicze szturmują działki i nie każdy moher jest zachwycony jak mu przybłęda leży koło furtki albo jeszcze kwiatki połamie :mad: nie wszyscy kochają zwierzęta niestety. Tylko dziwi mnie to :roll: że wyłapują psy a suka się szczeni na okrętkę i nikomu nie przeszkadza to że te biedne szczeniaki cierpią.

Posted

Lida napisał(a):
Podtrzymuję swoją deklarację - 100 zł. Bardzo proszę o info (może na pw) od kiedy wpłacać. Na Twoje konto Koosiek, tak?

Tak na moje. Ze zbieraniem czekam, aż Smoku będzie w hotelu.

Paluch może po adopcji zrobić za darmo kastrację, także chociaż ten koszt odpada.

Posted

Selenga napisał(a):
Kiedy i dokąd trzeba jechać?

Transport z Palucha już jest, jedna z wolontariuszek wraca w sobotę ze schroniska do Wilanowa właśnie :)
Ale jeśli miałabyś możliwość pomóc transportowo, to zaraz się odezwę na pw, bo potrzebuję jeszcze transportu karmy.

Posted

[SIZE="4"]Dostałam ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, ze jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jada do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Ceglarek Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !
(Od Edyta Ziemiańska)