Igiełka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 fiorsteinbock napisał(a):U nas w domu atmosfera smutna, nawet Kajek jest nieswój. Wczoraj odszedł Filipek, przegrał walke z czymś, czego nie umiemy nazwać. Kajek bardzo lubił malucha, lizał mu oczka, dupkę, chcial sie z nim bawić. Generalnie cieszyła go obecność psiaka. Jednakże Kajek jest wyczulony na nastrój człowieka i udzielił mu się nasz :( Jest taki skołowany, że zabrałam go ze sobą do pracy - abyśmy razem cieszyli się soba. Bardzo mi przykro z powodu odejścia Filipka* mimo choroby spędził u Was najlepsze momenty swojego krótkiego życia- co najważniejsze był kochany Edytko przytulam na odległość Quote
basia34 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Edytko przykro mi z powodu Filipka a Kaj na pierwsza. Quote
fiorsteinbock Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Basiu, u nas w porzadku. Kajek sie rozleniwil na calego, spi w łóżku pod kolderka i udaje, że zimowe chlody jego nie dotycza :) Stal sie mega leniem! Na tyle pokochał spanie, ze nawet w ciagu dnia maszeruje do sypialni, na łóżku - nie chce mu sie lezec zwyczajnie, na narozniku, nie mowiac o legowisku :) Quote
adkaaaaa5 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Basiu, u nas w porzadku. Kajek sie rozleniwil na calego, spi w łóżku pod kolderka i udaje, że zimowe chlody jego nie dotycza :) Stal sie mega leniem! Na tyle pokochał spanie, ze nawet w ciagu dnia maszeruje do sypialni, na łóżku - nie chce mu sie lezec zwyczajnie, na narozniku, nie mowiac o legowisku :) zwierzaki to niesamowite cwaniaczki ;) u mnie to samo- powykładane na łóżkach, nie ma mowy o leżakowaniu w swoich legowiskach ;) Tylko Westik biedaczek nie daje rady sam wskoczyć... ale nie bój sie skutecznie sie domaga wniesienia go na lozko ;D Quote
fiorsteinbock Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Taa... nas Nuka już sie tak upasła, że ledwo ma siłe wskoczyc, ale jeszcze daje rade. Jednak najsprytniejszym zwierzakiem jest Seti, kocur wstrętny ;) On bije na głowe pozostalych! Szybki, bystry - wielokrotnie upolowal mieso w kuchni ;) Quote
fiorsteinbock Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Zapraszam na bazarek z czasopismami: http://www.dogomania.pl/threads/220809-Czasopisma-Zwierciad%C5%82o-Sens-MensHealth-Sztuka-%C5%BBycia-PHOTOSHOP-Practical-do-20.01 Quote
adkaaaaa5 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Taa... nas Nuka już sie tak upasła, że ledwo ma siłe wskoczyc, ale jeszcze daje rade. Jednak najsprytniejszym zwierzakiem jest Seti, kocur wstrętny ;) On bije na głowe pozostalych! Szybki, bystry - wielokrotnie upolowal mieso w kuchni ;) Koty to juz wstydu za grosz nie maja;p dzisiejsza sytuacja: jako ze jestem na diecie postanowilam przekosic cos malego tzn. pare plasterkow chudej szyneczki, a ze zapach swiezej szynki rozprzestrzenił sie szybko cala armie zebrzacych mialam za kila sekund tuz obok siebie- no oprocz westika, ktory skamlał, bo tez chcial sie dopchac do mojej michy;) Jednak najlepsza byla Tośka- ona postanowila, ze nie bedzie czekac- wskoczyla na oparcie kanapy i doslownie zaczela mi pchac łapke do talerza:P to nie poskutkowało, wiec zaczela mi wymachiwac lapka przed nosem chcac skubnac mi kawałek szynki ;) no i fakt faktem udalo jej sie, bo szynka spadła mi z widelca- co prawda biegiem podleciała Beska i zjadła kąsek, ale zrobiło mi sie zal Toski, ze tyle sie scierała, wiec ostatecznie sama ją poczestowalam... ;p Quote
fiorsteinbock Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Temat kotów to temat rzeka! One się pastwią nad psami!!! :) Seti pazurami wymachuje przed Kajem, wiedząc, że Kaj nie wygra z takim orężem... Przechodzą w ogonami wysoko uniesionymi przed psami i dosłownie szukają dymu!!! Quote
basia34 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ja wiem ze On u Ciebie Edytko ma dobrze ,a i Wy tez sie do niego przyzwyczaliscie . Quote
giselle4 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Taa... nas Nuka już sie tak upasła, że ledwo ma siłe wskoczyc, ale jeszcze daje rade. Jednak najsprytniejszym zwierzakiem jest Seti, kocur wstrętny ;) On bije na głowe pozostalych! Szybki, bystry - wielokrotnie upolowal mieso w kuchni ;)[/QUOTE] suuuper jak Florek On wszystko wypatrzy i zje:) Quote
giselle4 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Edytko ,niech KAROLKA WRACA DO ZDROWIA A TY DO NAS Quote
fiorsteinbock Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Witajcie Cioteczki :) U nas rzeczywiście choróbsko dopadlo Karolke, lezymy od piątku w szpitalu, w Bielawie. Zaczelo sie od zaplenia krtani i silnych dusznosci a konczy na zapaleniu pluc :( Chyba caly oddzial to dzieciaczki z zapaleniem pluc :( Jeden z pacjentow to malenki noworodek (nie wiem jaki powod hospitalizowania), ktory nie ma Mamy - lezy sam. Nie chcialam dopytywac czy jest z domu dziecka :( Widok samotnego malucha w wozku, bujanego na dyzurce jest tak strasznie dołujący, że chyba nikt nie jest w stanie przejść obojętnie. Jak tylko slysze jego kwilenie serce mi sciska. Taka mala istota pozbawiona matczynego ciepla... zycie jest okrutne, dlaczego niewinni musza najbardziej cierpiec. Nie moge przestac myslec o tym dziecku, co ono czuje :( Quote
basia34 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Zycze aby Karolcia szybciutko wrocila do zdrowia Edytko. Quote
giselle4 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Edytko tych ludzi poslij w ,,szmaty,, sory mam puste konto i nie mogę zatelefonowac:( Quote
basia34 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Pozdrawiam wszystkich i niech Karola wraca do zdrowia. Quote
Recommended Posts