Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Kajka wszystko w najlepszym porzadku, pomijajac, że notorycznie pod nasza nieobecnosc wynosi Karoliny zabawki i moje buty. On ma w sobie duzo niespożytkowanej energii! Gdybysmy mieli domek z ogrodkiem, nic wiecej do szczescia Kajkowi by nie potrzeba :)

Posted

Basiu, powoli wracam do regularnego trybu życia, hahaha bo Karolinka az 2 tygodnie chodzila do przedszkola i wciaz zdrowa :) Wiec moge pracowac jak czlowiek ;)
W tygodniu chcialam podjechac ale auto mialam u mechanika bo mi sie hamulce skonczyly, na szczescie juz jest sprawne i w nast tygodniu postaram sie zajechac przed praca.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
U Kajka wszystko w najlepszym porzadku, pomijajac, że notorycznie pod nasza nieobecnosc wynosi Karoliny zabawki i moje buty. On ma w sobie duzo niespożytkowanej energii! Gdybysmy mieli domek z ogrodkiem, nic wiecej do szczescia Kajkowi by nie potrzeba :)

super czytać tak dobre wieści :) przesyłamy mnóstwo ciepłych myśli i pięknie dziękujemy za wspaniałą niespodziankę dla Nesiulki i Gniewusii :)

Posted

Igiełka napisał(a):
super czytać tak dobre wieści :) przesyłamy mnóstwo ciepłych myśli i pięknie dziękujemy za wspaniałą niespodziankę dla Nesiulki i Gniewusii :)

Igielko, oby przyniosla porzadany efekt. Ostatnio chyba nie ma za wiele adopcji z allegro, ale zawsze warto zrobic.

Posted

Kaj pozdrawia wszystkie Cioteczki i pragnie doniesc, że ma malego kolegę pod opieką. Trzymajcie kciuki za kolegę i podpowiedzcie jakie imie wybrac, bo on bezimienny :(

A to radosc wielka na widok nowego kompana ;) Najbardziej wymowna jest mina Cezara...

a o to Maluszek:

i zwróccie uwage na drugi plan :)

na szczescie to byl tylko zart ze strony Kaja.

Posted

Edytko jesteś wielka! Jednak przygarnełaś malucha. Śliczniutki. Tak dla pewności to chłopczyk? Będę pytała o domek gdzie tylko mogę.
Ładna gromadka :p będzie przynajmniej wesoło :)
Kaj fajne żarciki robi. Uśmiałam się.

Posted

Dziewczyny, Kajek cos mi sie pochorowal. Wczoraj wieczorem zwymiotował, od rana nie chce jesc i wymiotuje od razu jak tylko napije sie wody. Dlatego wody juz nie dostaje aby poprzez wymioty nie odwadniac sie jeszcze bardziej.
Jutro jestem umowiona u wetki, z maluchem i Kajem. Nie wiem czy cos zjadl, czy cos zalega mu zoladek :( Widac, ze cierpi - caly dzien jest osowialy i chodzi jakby sie garbil.
Przed chwila doslownie wypil 3 łyki z miski i od razu wydalil :(
Wczesniej dalam mu smecte, niestety - zwymiotowal.