fiorsteinbock Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 U Kajka wszystko w najlepszym porzadku, pomijajac, że notorycznie pod nasza nieobecnosc wynosi Karoliny zabawki i moje buty. On ma w sobie duzo niespożytkowanej energii! Gdybysmy mieli domek z ogrodkiem, nic wiecej do szczescia Kajkowi by nie potrzeba :) Quote
basia34 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 To dobrze Edytko ze wszystko okey ,kiedy bedziesz u Nas. Quote
fiorsteinbock Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Basiu, powoli wracam do regularnego trybu życia, hahaha bo Karolinka az 2 tygodnie chodzila do przedszkola i wciaz zdrowa :) Wiec moge pracowac jak czlowiek ;) W tygodniu chcialam podjechac ale auto mialam u mechanika bo mi sie hamulce skonczyly, na szczescie juz jest sprawne i w nast tygodniu postaram sie zajechac przed praca. Quote
basia34 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Witam panicza i czekamy na Ciebie Edytko. Quote
Igiełka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 fiorsteinbock napisał(a):U Kajka wszystko w najlepszym porzadku, pomijajac, że notorycznie pod nasza nieobecnosc wynosi Karoliny zabawki i moje buty. On ma w sobie duzo niespożytkowanej energii! Gdybysmy mieli domek z ogrodkiem, nic wiecej do szczescia Kajkowi by nie potrzeba :) super czytać tak dobre wieści :) przesyłamy mnóstwo ciepłych myśli i pięknie dziękujemy za wspaniałą niespodziankę dla Nesiulki i Gniewusii :) Quote
fiorsteinbock Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Igiełka napisał(a):super czytać tak dobre wieści :) przesyłamy mnóstwo ciepłych myśli i pięknie dziękujemy za wspaniałą niespodziankę dla Nesiulki i Gniewusii :) Igielko, oby przyniosla porzadany efekt. Ostatnio chyba nie ma za wiele adopcji z allegro, ale zawsze warto zrobic. Quote
fiorsteinbock Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Kaj pozdrawia wszystkie Cioteczki i pragnie doniesc, że ma malego kolegę pod opieką. Trzymajcie kciuki za kolegę i podpowiedzcie jakie imie wybrac, bo on bezimienny :( A to radosc wielka na widok nowego kompana ;) Najbardziej wymowna jest mina Cezara... a o to Maluszek: i zwróccie uwage na drugi plan :) na szczescie to byl tylko zart ze strony Kaja. Quote
mimblunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Edytko jesteś wielka! Jednak przygarnełaś malucha. Śliczniutki. Tak dla pewności to chłopczyk? Będę pytała o domek gdzie tylko mogę. Ładna gromadka :p będzie przynajmniej wesoło :) Kaj fajne żarciki robi. Uśmiałam się. Quote
fiorsteinbock Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Tak, u nas jest chlopczyk. Zaraz jade do weta odrobaczyc i cos na luzna kupke. Quote
Igiełka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Trzymamy mocno kciuki za maluszka -jest śliczny :loveu: Kaj ma poczucie humoru- super :lol: Quote
fiorsteinbock Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Dziewczyny, Kajek cos mi sie pochorowal. Wczoraj wieczorem zwymiotował, od rana nie chce jesc i wymiotuje od razu jak tylko napije sie wody. Dlatego wody juz nie dostaje aby poprzez wymioty nie odwadniac sie jeszcze bardziej. Jutro jestem umowiona u wetki, z maluchem i Kajem. Nie wiem czy cos zjadl, czy cos zalega mu zoladek :( Widac, ze cierpi - caly dzien jest osowialy i chodzi jakby sie garbil. Przed chwila doslownie wypil 3 łyki z miski i od razu wydalil :( Wczesniej dalam mu smecte, niestety - zwymiotowal. Quote
mimblunka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Podczepiam się pod pytanie. Mam nadzieję, że z chłopakiem dziś lepiej. Moja psina też wczoraj miała rewolucje i wymiotowała... :( Quote
NikaEla Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Skoro wymiotuje cały czas to rzeczywiście może się czymś struł :( a maluszek ma już imię?? Quote
_ogonek_ Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Nikaragua napisał(a):Skoro wymiotuje cały czas to rzeczywiście może się czymś struł :( a maluszek ma już imię?? Edyta ochrzciła maluszka Filipkiem ;) Quote
Recommended Posts