Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, narazie cisza i spokój ;) Pewnie czeka, az przywieziemy czysta, pachnaca koldre z pralni.
A i nadal cisza w sferze adopcyjnej, Kajuś nikomu nie przypadł do gustu.
Ludzie...ileż mozna prosic sie o milosc dla psa!!!

W grudniu ruszam z ogloszeniami, zobaczymy czy ktos sie odezwie...

Pozdrawiamy z mroznej Bielawy :)

Posted

ja myślę że jak czuje pismo nosem i że szukacie mu domku a on za nic na świecie nie chce go zmieniać :P
kurczę Edytko to ja myślałam że Tośka zostanie u mnie na wieki a Kaj nowy domek będzie miał a tu klapa ....
Tośka ma swoją rodzinę a Kaj?? Coś mi się wydaje że zostanie z Wami :P bo Ty tak gdzieś tam w głębi oddać go nie chcesz ,ja to wiem ...;)

Posted

fochu napisał(a):
ja myślę że jak czuje pismo nosem i że szukacie mu domku a on za nic na świecie nie chce go zmieniać :P
kurczę Edytko to ja myślałam że Tośka zostanie u mnie na wieki a Kaj nowy domek będzie miał a tu klapa ....
Tośka ma swoją rodzinę a Kaj?? Coś mi się wydaje że zostanie z Wami :P bo Ty tak gdzieś tam w głębi oddać go nie chcesz ,ja to wiem ...;)

Gosiu, ja tez myslalam, ze on szybko znajdzie dom. Perelke wyslalismy do ZuziM a jego do domku bo myslalam, ze psiaki adopcyjne wiec zaraz beda domki sie bily. O Perelke to i moze ale o niego... :)
Duet Perla i Kaj to wprost wymarzone chuliganerstwo...czasem wspominam i ogladam filmiki ze spaceru, eh...gdybym miala warunki to i Perly bym nie dala do hoteliku :)

Posted

basia34 napisał(a):
Kaj wie ze Edytka i jej rodzinka kochaja jego.

Kochamy, a jakze...Mamy nawet obawy, ze w przypadku adopcji najmniejsza z Traczy bedzie ryczec w nieboglosy.
Czasem wspominam, ze Kaj bedzie mieszkał u dziadka albo do cioci pojedzie i tam zostanie i natrafiam na gwaltowny protest! Niedawno nie zauwazyla go na poslaniu i powiedzialam, ze pojechal do dziadka - tlumaczyla mi, ze mam jechac po niego, kaj z nami jest (czyt. mieszka ;))...A dzisiaj sasiad pytal czy ma go zabrac ze soba i uslyszal stanowcze NIE. Przy czym dodam, ze Karolina nie odpowiadala na jego zaczepki, wstydzila sie...jedyne co ja zainteresowalo to temat Kaja.

Posted

Zapraszamy :)
Dzisiaj Kaj w trakcie zabawy chapnął Karole...i to bardzo nieładnie bo w okolice oka. Zostaly malenkie slady po zebach, do wesela sie zagoi ale musze jednak kontrolowac co sie wyprawia w moim domu, aby nie doszlo do niemilych sytuacji. Kaj w trakcie wygłupów łapie za ręke, za noga - w przypadku Karoli jak widac skacze do buzi. U nas takie zachowanie przejdzie ale inny dom moglby snuc teorie o agresywnym psie itd ;)

Posted

Ciotki, Kaj dzisiaj znowu zesikał sie na łóżku i co najgorsze on to zrobił nieswiadomie :( Lezał i nagle sie zesiusial. Cały byl mokry i szczerze zaskoczony.
Chyba w pon pojde do weta popytac co moze byc przyczyna, czy to sprawy neurologiczne? Nie wiem...wydaje mi sie, ze ostatnim razem tez stalo sie to bez jego swiadomosci :(