NikaEla Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 co wy z tymi ludzkimi imionami dla psów? Quote
basia34 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Podnosze Kaja i cala rodzinke pozdrawiam .Edytko i jak Kaj. Quote
Igiełka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Cioteczko Fiorsteinbock jak czuje się Kaj ? trzymamy mocno kciuki by wszystko było dobrze :) Quote
adkaaaaa5 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Edyta masz WIELKIE serce !!! Przygarnelas na dt kajka, teraz maluszka- aniol jestes nie czlowiek. Mi niestety nie udalo sie przekonac mamy na przygarniecie szczeniorka:(((( gdzie przebywa reszta szczeniaczkow? Musimy sie dogadac co do jutra- Wychuchamy kociaczka i znajdziemy nowy domek... Swoja droga zastanawiam sie jak przekonalas krzyska na kolejnego tymczasowicza;) twoje stadko wielkoscia juz prawie dobija do mojego, wiecej w domu zwierzakow niz ludzi;) Quote
fiorsteinbock Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Ciotki, z tą wielkością i anielstwem to ostrożnie bo mi odbije ;) a poki co zajmuje mało przestrzeni i skrzydła tez nie rosna, hehehe I musze dodac, że na całość sklada się rownież TZ, bez Krzyska nie wiele bym zdziałała. Działamy razem, na przemian :) A Kaj prawdopodobnie złapał wirusa. Niedziela byla już spokojna, nie mial apetytu ale przynajmniej nie wymiotował po piciu wody. Natomiast dzis, do poludnia znowu zwracal i jeszcze dostał biegunki. Wetka podała mu antybiotyk, jutro jedziemy znow na wizyte. Jednak jestem dobrej mysli, bo wrocil mu apetyt i chec do zabawy. W pewnym sensie to wyznacznik jego kondycji, hehehhe :) Zaraz wstawie kilka zdjęc abyscie zobaczyly jak chlopak sobie radzi ;) A przy okazji wspomne, że nasz podopieczny wykazuje niezwykla cierpliwosc w stosunku do maloletniego kolezki. Kaj jest fantastycznym psem, ma w sobie ogromne poklady milosci i delikatnosci... Jesli o mnie chodzi, to jestem zakochana po uszy, hehehhe :) Jeszcze dodam, ze mialam w sobote telefon ws. adopcji od bardzo fajnego domku. Dzieci tych Państwa wzieli z Azyla parke szczeniakow, rodzeństwo z lasu (pamietasz Basiu? wstawiali zdjecia na watek dolnośląski) i rodzice po starcie swojego pieska szukali nastepnego, gdyz sa wielbicielami zwierzat. Jak Pan to okreslil, dom bez psa jest pusty... Jednak podczas rozmowy wynikla kwestia nieobecnosci ludzi w domu. Panstwo pracuja po 9-10h, Kaj tyle nie wytrzyma jesli chodzi o sikanie...brudzilby w domu. Ale z tego co wiem, zaadoptowali 8letnia suczke z Uciechowa. Nie wybrzydzali, nie kombinowali, nie prosili o transport etc. etc... Podjeli decyzje o adopcji psa i w ciagu paru dni znalezli kandydata. Z Kajem sie nie udalo, a wiec wybrali inna sunie, wsiedli w auto i od razu po nia przyjechali. Jak sie chce, to mozna...prawda?! Quote
fiorsteinbock Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Nikaragua napisał(a):co wy z tymi ludzkimi imionami dla psów? Cioteczko, ja mam zestaw: Filip i Maja, kto do mnie trafia bezimienny skazany jest na takowe nazewnictwo. A skad taki zestaw. Maja jest przypadkowym wyborem a Filip - to pies mojej mlodosc, milosc życia. A, jeszcze byla Anitka. Swoja droga, rzeczywiscie jakies odchylenie od normy! Quote
fiorsteinbock Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Z dzisiejszego wieczora: Quote
fiorsteinbock Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Jak sie pojawilo żarełko Cezarowi już nawet pies nie przeszkadza :roll: Quote
mimblunka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='fiorsteinbock']I jeszcze kilka: rewelacja!!! słodki widok. W ogóle świetne fotki robisz Edytko... Z maluchem lepiej, oby Kajowi też się poprawiło. A nie chcesz Kaja na stałe już zostawić? Długo z Wami jest. Serce będzie Wam pękało i jemu też... gdyby jednak trafił się potencjalny domek. Quote
_ogonek_ Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 http://img687.imageshack.us/img687/7618/kaj28.jpg Do TOZu was zgłoszą :D Psy, koty na poslaniach się rozwalają, a szczeniakowi każą spać na zwiniętym dywanie :evil_lol: Quote
Mazowszanka13 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ja nie mogę!Ale cudne zdjęcie!:lol: Quote
_ogonek_ Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Nikaragua napisał(a):śliczne zdjęcia, wiosną czuć :) zimy jeszcze nie ma, a wy już o wiośnie :evil_lol: Quote
Igiełka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 super że Kaj czuje się już lepiej :) foty oglądam jednym tchem są THE BEST:):) Serdecznie Pozdrawiamy Quote
basia34 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 No Edytko zdjecia cudowne jak zawsze pomiziaj odemnie cala gromadke. Quote
giselle4 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Niech Wigilijny nastrój, pełen czarodziejskiego uroku, towarzyszy Wam każdego dnia w nadchodzącym Nowym Roku ! Jest w moim kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny, Przy wzejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie, Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie. Quote
Igiełka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Kiedy Świąteczny nastrój nas ogarnie, Kiedy na dworze pierwszy śnieg spadnie. Niech Nikt zapomniany samotnie ich nie spędza przy nakrytym skromnie stole puste miejsce czeka. Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia przesyłam z głębi swojego serca szczere życzenia. WESOŁYCH ŚWIĄT :tree1::tree1: Quote
iwstar58 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Witam. Świąteczne życzenia dla opiekunów Kaja i Kajowych cioteczek... Śliczne fotki, śliczny Kaj.. A maluszek cudny Pozdrawiam Edytko Quote
_ogonek_ Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim Wam życzę wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej, ciepłej atmosferze. :tree1::tree1::tree1: MERRY CHRISTMAS ! :x-mas: Ja oczywiście będę tutaj zaglądać podczas Świąt, ale nieobecnym życzę już dziś :loveu: Quote
fochu Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 piękne foty! Spokojnych świat dla calej gromadki i dla Was Edytko :* Quote
Recommended Posts