Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W piątek wrócilysmy do domu :) Jeszcze 4 dni antybiotyku i zakaz uczeszczania do przedszkola, do konca lutego :) Karola jest przeszczesliwa...dzisiaj pojechala do Babci. A u Babci...hulaj dusza, piekla nie ma :)
Dziekuje za cieple slowa i wsparcie - po tym pobycie w szpitalu jestesmy umeczone chyba bardziej psychicznie niz fizycznie bo z dwulatkiem w jednym pokoju przetrwac tydzien...jest ciezko :)

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
Edytko tych ludzi poslij w ,,szmaty,,
sory mam puste konto i nie mogę zatelefonowac:(

Wytlumacze :)
Mialam telefon w sp. Kaja. Ludzie gdzies spod Wrocławia, nie dopytywalam szczegolnie bo mnie tak wkurzyli, ze dym z uszu mi szedl :)
Dopytywali sie czy aby na pewno jest kastrowany, bo bardzo im sie widzi ale oni chca psa a nie kaleke... I dlaczego mysmy mu taka krzywde wyrzadzili, to nieludzkie. Jeszcze cos tam Pan sobie mamrotal w koncu poradzilam aby poszukal gdzie indziej bo ja zajmuje sie wylacznie psimi inwalidami!

Posted

Na poprawe humoru dodam, że Kajus jest idealnym psem łóżkowym. Potrafi spac na plecach z lapkami wyciagnietymi ponad kolderke. Jak sie budzimy rano, rozkosznie wyciaga te chuderlawe patyki a ogonkiem wali o materac. W ciagu dnia tez wyleguje sie w sypialni...na kolderce! Przeciez nie bedzie spal na narozniku!
Jego problemy z podsikiwaniem w domu skonczyly sie, nawet dluzej potrafi wytrzymac po nocy. Nie wiem czym bylo to spowodowane, moze rzeczywiscie mial jakies zapalenie a antybiotyk podany przy klopotach zoladkowych mu pomogl i w tej materii :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Na poprawe humoru dodam, że Kajus jest idealnym psem łóżkowym. Potrafi spac na plecach z lapkami wyciagnietymi ponad kolderke. Jak sie budzimy rano, rozkosznie wyciaga te chuderlawe patyki a ogonkiem wali o materac. W ciagu dnia tez wyleguje sie w sypialni...na kolderce! Przeciez nie bedzie spal na narozniku!
Jego problemy z podsikiwaniem w domu skonczyly sie, nawet dluzej potrafi wytrzymac po nocy. Nie wiem czym bylo to spowodowane, moze rzeczywiscie mial jakies zapalenie a antybiotyk podany przy klopotach zoladkowych mu pomogl i w tej materii :)

wspaniały, pocieszny psiak :)
życzę dużo zdrówka dla Twojej córci :)

Posted

Cioteczki, Kaja czeka bardzo odpowiedzialne zadanie. Otóż, moja koleżanka adoptuje kocurka, Jacusia - od Ulv i ktoś musi go tam odtransportować. Jakoże, już dawno wybieramy sie w odwiedziny, upieczemy dwie pieczenie przy jednym ogniu :) Oczywiscie kolezanka i jej corka znają Kajusia wiec nie bylo opcji, że On nie jedzie... Dlatego w nast weekend pakujemy manatki, bierzemy Jacusia i szturmem uderzamy na Berlin ;)
A co nasz Chuligan bedzie zwiedzal? jak znam życie przyklei sie do Moniki i jej corki i tyle mu do szczescia starczy :)

Posted

Nikaragua napisał(a):
a na długo pojedzie ? będzie nam pocztówki przysyłał ;) ?

Jedziemy Cioteczko tylko na weekend. Reszta czworonoznego towarzystwa zostaje w domu, nie dostali zaproszenia ;) Tak wiec pocztowki nie zdązy podeslac, ale mysle, że jakąś fotke sobie trzaśnie na pamiątke :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Cioteczki, Kaja czeka bardzo odpowiedzialne zadanie. Otóż, moja koleżanka adoptuje kocurka, Jacusia - od Ulv i ktoś musi go tam odtransportować. Jakoże, już dawno wybieramy sie w odwiedziny, upieczemy dwie pieczenie przy jednym ogniu :) Oczywiscie kolezanka i jej corka znają Kajusia wiec nie bylo opcji, że On nie jedzie... Dlatego w nast weekend pakujemy manatki, bierzemy Jacusia i szturmem uderzamy na Berlin ;)
A co nasz Chuligan bedzie zwiedzal? jak znam życie przyklei sie do Moniki i jej corki i tyle mu do szczescia starczy :)

to ja sie cesze nareeeeeeeeeeeeeeeeszcie
i czekamy na karte z pozdrowieniami
szczescia Kaju
szczesliwej adopcji Edytko:)

Posted

giselle4 napisał(a):
to ja sie cesze nareeeeeeeeeeeeeeeeszcie
i czekamy na karte z pozdrowieniami
szczescia Kaju
szczesliwej adopcji Edytko:)

Cioteczko Kochana, chyba zle zrozumialas :) Kaj jedzie zawiezc kota do adopcji a On sam nadal zostaje z nami :) Hehehe - nie chce sie wyprowadzic!