fiorsteinbock Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Cioteczki, dziekuje za zyczenia swiateczne i od razu przepraszam, że z mojej strony nic do Was nie dotarło ale od czwartku wielmożna Pani (czyli ja) nie podeszla do komputera. Trwal pelen lans, fryzjer, kosmetyczka, ha! nawet dermatolog :) I oczywisice poscig za prezentami. Dzis jestem juz w pracy i moge sobie pozwolic, heheh na bezczynnosc ;) Dziekuje raz jeszcze za pamiec i za czas, ktory spedzacie na naszym watku :) Pozdrawiamy rzecz jasne z mega wypchanymi brzuchami! Quote
Igiełka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, dziekuje za zyczenia swiateczne i od razu przepraszam, że z mojej strony nic do Was nie dotarło ale od czwartku wielmożna Pani (czyli ja) nie podeszla do komputera. Trwal pelen lans, fryzjer, kosmetyczka, ha! nawet dermatolog :) I oczywisice poscig za prezentami. Dzis jestem juz w pracy i moge sobie pozwolic, heheh na bezczynnosc ;) Dziekuje raz jeszcze za pamiec i za czas, ktory spedzacie na naszym watku :) Pozdrawiamy rzecz jasne z mega wypchanymi brzuchami! Cioteczko nie martw się tym że nie odpisałaś- my wiemy jak bardzo napięty jest czas świąteczny i doskonale Cię rozumiemy :lol: Serdecznie Pozdrawiamy :lol: Quote
giselle4 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Życzymy Wam zabawy do białego rana, najlepszych piosenek, pysznego szampana! Choć nie jestśmy razem w noworoczną noc, pamiętajcie o nas przez następny rok. Quote
basia34 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Edytko wszystkiego naj naj w 2012 roku dla Was wszystkich. Quote
Igiełka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wszelkiej pomyślności i szczęścia w nowym 2012 roku życzę Wam Wszystkim :):) Quote
fiorsteinbock Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Kochane Cioteczki, dziekujemy za życzenia i za odwiedziny! My rowniez przesylam moc najserdeczniejszych życzen noworocznych. Aby rok 2012 byl choc odrobine łaskawszy dla naszych czworonoznych Przyjacioł a wowczas i my odnajdziemy spokoj i szczescie!!! Pozdrawiamy szampańsko, choc bezalkoholowo :) Quote
_ogonek_ Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Najlepszego wszystkim w Nowym Roku :) Quote
basia34 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Podrzucam Kaja i wszystkiego naj Edytko z rodzina. Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Dziękujemy Cioteczki. Kajek jak najbardziej ma sie dobrze. Bał sie bardzo w sylwestrową noc, na szczescie bylismy z nim w domu. Jego kolega, Filipek wciąz walczy o zdrowie, żeby nie powiedzieć o życie. Trzymajcie kciuki bo potrzebne nam wsparcie. Quote
NikaEla Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Zapraszam na kalendarzowy bazar dla baloniarek: http://www.dogomania.pl/threads/220420 Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 U nas w domu atmosfera smutna, nawet Kajek jest nieswój. Wczoraj odszedł Filipek, przegrał walke z czymś, czego nie umiemy nazwać. Kajek bardzo lubił malucha, lizał mu oczka, dupkę, chcial sie z nim bawić. Generalnie cieszyła go obecność psiaka. Jednakże Kajek jest wyczulony na nastrój człowieka i udzielił mu się nasz :( Jest taki skołowany, że zabrałam go ze sobą do pracy - abyśmy razem cieszyli się soba. Quote
martasekret Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 fiorsteinbock napisał(a):U nas w domu atmosfera smutna, nawet Kajek jest nieswój. Wczoraj odszedł Filipek, przegrał walke z czymś, czego nie umiemy nazwać. Kajek bardzo lubił malucha, lizał mu oczka, dupkę, chcial sie z nim bawić. Generalnie cieszyła go obecność psiaka. Jednakże Kajek jest wyczulony na nastrój człowieka i udzielił mu się nasz nastrój :( Jest taki skołowany, że zabrałam go ze sobą do pracy - abyśmy razem cieszyli się soba. Przykro:( Edytko, nie wierzę, że Kaj nadal bez domu! Życzę psiakowi z całego serca tyle szczęścia, ile miała Perełka! Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Marta, ważne, że Kajek przebywa w domu a nie tuła się po schroniskach :) A domek mu znajdziemy, najlepszy pod sloncem - inna opcja nie wchodzi w gre. Szczegolnie, ze nasz bohater jest serdecznym i bardzo wiernym towarzyszem! Musi zostać doceniony :) Quote
giselle4 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Marta, ważne, że Kajek przebywa w domu a nie tuła się po schroniskach :) A domek mu znajdziemy, najlepszy pod sloncem - inna opcja nie wchodzi w gre. Szczegolnie, ze nasz bohater jest serdecznym i bardzo wiernym towarzyszem! Musi zostać doceniony :) zgadzam sie z Toba znajdziesz jemu najlepsza chate na ziemi:0:) Quote
Drzagodha Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Albo za jakiś czas stwierdzisz, że zostaje u Was :evil_lol: Quote
martasekret Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Marta, ważne, że Kajek przebywa w domu a nie tuła się po schroniskach :) A domek mu znajdziemy, najlepszy pod sloncem - inna opcja nie wchodzi w gre. Szczegolnie, ze nasz bohater jest serdecznym i bardzo wiernym towarzyszem! Musi zostać doceniony :) no i właśnie dlatego się dziwię, że nadal bez domu! na dodatek młody, niewielki (o ile mnie pamięc nie myli), uroda jego też niczego sobie.. jasne, że ogromnym plusem w tej całej sytuacji jest fakt, że Kaj nie siedzi w schronie - bez dwóch zdań! Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Drzagodha napisał(a):Albo za jakiś czas stwierdzisz, że zostaje u Was :evil_lol: Ciotki, takie rozwiazanie jest brane pod uwage :) Na wiosne zaczynamy budowe, metraz sie powiekszy - jakos przetrwamy do przeprowadzki. Najwyzej DT na jakis czas zostanie zawieszone ;) Nie mam cisnienia aby szukac mu domu, gdyby trafil sie naprawde dobry to pewnie bym go oddala. Przeszkoda wczesniej bylo jego siusianie i skakanie do psow, odstraszalo potencjalne domki i tak sobie mysle, jesli to jest przeszkoda... to pocalujcie sie w d... Dlatego TZ odpowiada na moje pytania: czy zostawiamy u siebie Kaja - "przeciez i tak nikt go nie chce..." :) ................... Sytuacja sprzed 2 minut. Widze, ze Kaj bezglosnie straszy Nuke, czyli marszczy wargi pokazujac zeby! I pochyla sie nad czyms na dywanie! a na dywniae, kawalek wolowinki... kot Seti wyniosl z kuchni! Upolowal krowe a Kaj mu zabral :) Na szczescie wolowina przeznaczona jest dla zwierzat, inaczej zostalibysmy bez obiadu ;) Quote
mimblunka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 I chyba tak by wyszło najlepiej dla Kaja :):) Oby nikt się nie znalazł :lol: hehe Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Żegnaj Przyjacielu (*) Zostaniesz w naszych serca na zawsze! Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Mazowszanka napisał(a):Biedny szczylek:-( Dziekuje za te słowa. Niesamowicie ważnym jest dla nas, że nie stał sie anonimową kupą zdechłego miesa, jakiego w czestochowskim schronisku na tony... Quote
Recommended Posts