basia34 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Kaj podnosze i zapraszam twoja Pania po klucze. Quote
giselle4 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Kochane Cioteczki, Wy jesteście bardziej czujne niż rodzina :) Strasznie to miłe, dziękuję! U nas w porządku, calkowicie. Rozpoczelam dokształcanie w kier. próby opanowania podstaw grafiki ;) i poprostu nie mialam kiedy zajrzec na dogo, nawet z netu nie korzystalam co mąż uznał za CUD, hihihi. W wolnej chwili sie ucze - na stare lata ;)[/QUOTE] suuuper grafika potrzebna ....ucz sie dziecko ucz:) Quote
fochu Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 na naukę nigdy nie jest za późno :) i coś mi mówi że powinnaś zmienić tytuł wątku :P Quote
fiorsteinbock Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Hehehhee, nie moge bo Krzysiek podczytuje :D Cioteczki, zapraszamy na bazarek, z ktorego dochód jest przeznaczony dla Azylaków :) http://www.dogomania.pl/threads/223849-Kalendarze-2012-%C5%9Bcienne-dla-Azylak%C3%B3w-Do-22-00-10-marca-ZAPRASZAMY! Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Cioteczki u Kaja w porzadku, dupka rosnie, temperament równiez...na spacerach szuka zwady z innymi psami - ot, kawaler! Quote
adkaaaaa5 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki u Kaja w porzadku, dupka rosnie, temperament równiez...na spacerach szuka zwady z innymi psami - ot, kawaler! Musimy w koncu umowic sie na spacer z psiakami ;) jak ostatnio doszlysmy do wniosku kai i moja beska to podobne charakterki ;) moze sie dogadaja i wyszaleja :) Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Adusia, obowiązkowo! Kajowi brakuje ruchu a z Beśka będą mogli sie wyganiac. Quote
adkaaaaa5 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Adusia, obowiązkowo! Kajowi brakuje ruchu a z Beśka będą mogli sie wyganiac. Bezuni tez brakuje ruchu, wczoraj wzielam ja na spacer po miescie, ale to nie to samo co zabawa z drugim psiakiem ;) tylko trzeba ogarnac takie miejsce gdzie bede mogla spuscic ja ze smyczy, najlepiej zeby nie bylo tam innych psow procz kaia, bo nie wiem co besce strzeli do tej jej bialej kudlatej dyni ;) masz jakis pomysl? Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Wczoraj nie udało nam sie spotkac a Adką i Beska, poniewaz jestem zmarzluch i balam sie wyjsc po 18 z domu, hehehe Adusia, a moze sie umowimy w sobote - troszke wczesniej aby bylo w miare widno. Jakies fotki zrobimy? Watek Kaja troche zaniedbalam :/ Quote
adkaaaaa5 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Wczoraj nie udało nam sie spotkac a Adką i Beska, poniewaz jestem zmarzluch i balam sie wyjsc po 18 z domu, hehehe Adusia, a moze sie umowimy w sobote - troszke wczesniej aby bylo w miare widno. Jakies fotki zrobimy? Watek Kaja troche zaniedbalam :/ Spoko, to daj mi znac o ktorej Tobie pasuje i jakos sie ugadamy :) Fotki jak najbardziej :) Quote
basia34 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 No to czekamy dziewczyny na fotki ze spaceru . Quote
Igiełka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Odwiedzam super psiaka i cichutko czekam też na fotki :) Quote
fiorsteinbock Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 A my pozdrawiamy - z nosa mi kapie, ale psiaki i kociaki zdrowe - to najwazniejsze ;) Quote
Recommended Posts