Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Kochane Cioteczki, Wy jesteście bardziej czujne niż rodzina :) Strasznie to miłe, dziękuję!
U nas w porządku, calkowicie. Rozpoczelam dokształcanie w kier. próby opanowania podstaw grafiki ;) i poprostu nie mialam kiedy zajrzec na dogo, nawet z netu nie korzystalam co mąż uznał za CUD, hihihi. W wolnej chwili sie ucze - na stare lata ;)[/QUOTE]

suuuper
grafika potrzebna ....ucz sie dziecko ucz:)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Cioteczki u Kaja w porzadku, dupka rosnie, temperament równiez...na spacerach szuka zwady z innymi psami - ot, kawaler!

Musimy w koncu umowic sie na spacer z psiakami ;) jak ostatnio doszlysmy do wniosku kai i moja beska to podobne charakterki ;) moze sie dogadaja i wyszaleja :)

Posted

Adusia, obowiązkowo! Kajowi brakuje ruchu a z Beśka będą mogli sie wyganiac.

Bezuni tez brakuje ruchu, wczoraj wzielam ja na spacer po miescie, ale to nie to samo co zabawa z drugim psiakiem ;) tylko trzeba ogarnac takie miejsce gdzie bede mogla spuscic ja ze smyczy, najlepiej zeby nie bylo tam innych psow procz kaia, bo nie wiem co besce strzeli do tej jej bialej kudlatej dyni ;) masz jakis pomysl?

Posted

Wczoraj nie udało nam sie spotkac a Adką i Beska, poniewaz jestem zmarzluch i balam sie wyjsc po 18 z domu, hehehe
Adusia, a moze sie umowimy w sobote - troszke wczesniej aby bylo w miare widno. Jakies fotki zrobimy?
Watek Kaja troche zaniedbalam :/

Posted

Wczoraj nie udało nam sie spotkac a Adką i Beska, poniewaz jestem zmarzluch i balam sie wyjsc po 18 z domu, hehehe
Adusia, a moze sie umowimy w sobote - troszke wczesniej aby bylo w miare widno. Jakies fotki zrobimy?
Watek Kaja troche zaniedbalam :/

Spoko, to daj mi znac o ktorej Tobie pasuje i jakos sie ugadamy :) Fotki jak najbardziej :)