fiorsteinbock Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Basiu, odnośnie fantów z bazarku - zapomniałam Ci poweidziec, że to są rzeczy oferowane przez Brzośkę i ona będzie rozsyłac do Kupujących. Quote
giselle4 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Prosze o pomoc w piatek zostal przywieziony pieseczek maly z interwencji ma chipa ale to jakis dziwny chip Prosze pomozcie jego odczytac TROVAN UNIQUE 000 621 37 F4 Quote
basia34 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Kaju mizianko i pozdrowienia dla calej rodzinki. Quote
basia34 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Edytko nie wiem gdzie wyslac pieniadze i na jakie konto.Pomoz. Quote
fiorsteinbock Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Basiu, czekam na decyzję Brzośki bo fanty są u niej, więc nie wiem czy na moje konto zrobimy czy na jej. Jak tylko sie dogadamy, wyslemy powiadomienia :) Kajek weekend spedzil w Berlinie. W dordze byl grzeczniutki, jak zawsze! A i ma swoj paszport, żeby nie było, że chlopak łamie prawo, hihihi ;) Quote
basia34 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Edyciu zagladam do Was i czekam aby Grasia wyslala pieniazki. Quote
basia34 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Pozdrawiam i czekam gdzie wyslac pieniazki. Quote
fiorsteinbock Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Basiu, czekam na rozliczenie brzośki - pieniadze beda szly na jej konto - tak bedzie łatwiej rozliczyc :) Prosze o cierpliwosc :) A Kajek lezy obok mnie i chrapie! Przez okolo godzine tłukl sie z Setim, wiec pora na odpoczynek. Quote
Poker Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Jak duży jest Kaj? Czy nadawałby się do mieszkania w centrum Wrocławia? Czy umie zostawać sam? chodzić na smyczy? Domek szuka psa, który byłby na czas pani sam w domu albo byłby odwożony do jej niemłodych już rodziców,Stąd tyle pytań. Quote
fiorsteinbock Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Kaj waży ponad 8kg, w kłebie ok. 40cm. Jak najbardziej nadaje sie do mieszkania w bloku, jednoczesnie uwielbiając wylegiwanie sie na swiezym powietrzu, dlatego domek z ogrodkiem również mile widziany. Jak dlugo mialby zostawac sam? Kaj czasami podsikuje w domu, przyczyna nie jest ustalona. Myslalam, że podloże chorobowe ale nie jestem juz pewna, poniewaz wczoraj zesikal sie 2 godz po spacerze ;/ a przeciez już tak długo byl spokoj w tej materii. Chodzi jak najbardziej na smyczy z wylaczeniem opcji spuszczania, gdyż jest poszukiwaczem przygod i nie reaguje na komende "wracaj"... Generalnie jest bardzo przyjaznym psem, choc zdarza sie, ze na spacerze skacze na ludzi - nie wiedziec czemu! Poker, jak duzy mialby byc piesek? U Giselle4 zostala umieszczona mniejsza, ruda Luizka - dopiero co zabrana ze schronu, może Ona by sie rowniez nadawala? http://www.dogomania.pl/threads/214619-Ada-powrot-do-schronu-Luiza-kl%C4%99bek-strach-...pomocy-%28 Quote
giselle4 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Kaj waży ponad 8kg, w kłebie ok. 40cm. Jak najbardziej nadaje sie do mieszkania w bloku, jednoczesnie uwielbiając wylegiwanie sie na swiezym powietrzu, dlatego domek z ogrodkiem również mile widziany. Jak dlugo mialby zostawac sam? Kaj czasami podsikuje w domu, przyczyna nie jest ustalona. Myslalam, że podloże chorobowe ale nie jestem juz pewna, poniewaz wczoraj zesikal sie 2 godz po spacerze ;/ a przeciez już tak długo byl spokoj w tej materii. Chodzi jak najbardziej na smyczy z wylaczeniem opcji spuszczania, gdyż jest poszukiwaczem przygod i nie reaguje na komende "wracaj"... Generalnie jest bardzo przyjaznym psem, choc zdarza sie, ze na spacerze skacze na ludzi - nie wiedziec czemu! Poker, jak duzy mialby byc piesek? U Giselle4 zostala umieszczona mniejsza, ruda Luizka - dopiero co zabrana ze schronu, może Ona by sie rowniez nadawala? http://www.dogomania.pl/threads/214619-Ada-powrot-do-schronu-Luiza-kl%C4%99bek-strach-...pomocy-%28 Luizka jest cudowna ale na dzien dzisiejszy nie dorowna Adce Ada to aniolek i tylko ciut wieksza zostaje sama ,chodzi po schodach,nie brudzi i sygnalizuje wraca na zawolanie wszystkie psy to przyjaciele i nie szczeka pozostawiona sama w domku Quote
basia34 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Podrzucam Kaja i snieznie pozdrawiam. Quote
basia34 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 W sobote zagladam do calej rodzinki Kaja. Quote
giselle4 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Edi odezwij się Czy wszystko ok u Ciebie? Quote
fiorsteinbock Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Kochane Cioteczki, Wy jesteście bardziej czujne niż rodzina :) Strasznie to miłe, dziękuję! U nas w porządku, calkowicie. Rozpoczelam dokształcanie w kier. próby opanowania podstaw grafiki ;) i poprostu nie mialam kiedy zajrzec na dogo, nawet z netu nie korzystalam co mąż uznał za CUD, hihihi. W wolnej chwili sie ucze - na stare lata ;) Quote
basia34 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 No to wybaczamy Tobie ale zagladaj na dogo lub odezwij sie telefonicznie.Buziaki dla wszystkich. Quote
Recommended Posts