Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu, czekam na decyzję Brzośki bo fanty są u niej, więc nie wiem czy na moje konto zrobimy czy na jej.
Jak tylko sie dogadamy, wyslemy powiadomienia :)
Kajek weekend spedzil w Berlinie. W dordze byl grzeczniutki, jak zawsze! A i ma swoj paszport, żeby nie było, że chlopak łamie prawo, hihihi ;)

Posted

Basiu, czekam na rozliczenie brzośki - pieniadze beda szly na jej konto - tak bedzie łatwiej rozliczyc :)
Prosze o cierpliwosc :)

A Kajek lezy obok mnie i chrapie! Przez okolo godzine tłukl sie z Setim, wiec pora na odpoczynek.

Posted

Jak duży jest Kaj? Czy nadawałby się do mieszkania w centrum Wrocławia? Czy umie zostawać sam? chodzić na smyczy? Domek szuka psa, który byłby na czas pani sam w domu albo byłby odwożony do jej niemłodych już rodziców,Stąd tyle pytań.

Posted

Kaj waży ponad 8kg, w kłebie ok. 40cm. Jak najbardziej nadaje sie do mieszkania w bloku, jednoczesnie uwielbiając wylegiwanie sie na swiezym powietrzu, dlatego domek z ogrodkiem również mile widziany.
Jak dlugo mialby zostawac sam?
Kaj czasami podsikuje w domu, przyczyna nie jest ustalona. Myslalam, że podloże chorobowe ale nie jestem juz pewna, poniewaz wczoraj zesikal sie 2 godz po spacerze ;/ a przeciez już tak długo byl spokoj w tej materii.
Chodzi jak najbardziej na smyczy z wylaczeniem opcji spuszczania, gdyż jest poszukiwaczem przygod i nie reaguje na komende "wracaj"...
Generalnie jest bardzo przyjaznym psem, choc zdarza sie, ze na spacerze skacze na ludzi - nie wiedziec czemu!

Poker, jak duzy mialby byc piesek? U Giselle4 zostala umieszczona mniejsza, ruda Luizka - dopiero co zabrana ze schronu, może Ona by sie rowniez nadawala?
http://www.dogomania.pl/threads/214619-Ada-powrot-do-schronu-Luiza-kl%C4%99bek-strach-...pomocy-%28

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Kaj waży ponad 8kg, w kłebie ok. 40cm. Jak najbardziej nadaje sie do mieszkania w bloku, jednoczesnie uwielbiając wylegiwanie sie na swiezym powietrzu, dlatego domek z ogrodkiem również mile widziany.
Jak dlugo mialby zostawac sam?
Kaj czasami podsikuje w domu, przyczyna nie jest ustalona. Myslalam, że podloże chorobowe ale nie jestem juz pewna, poniewaz wczoraj zesikal sie 2 godz po spacerze ;/ a przeciez już tak długo byl spokoj w tej materii.
Chodzi jak najbardziej na smyczy z wylaczeniem opcji spuszczania, gdyż jest poszukiwaczem przygod i nie reaguje na komende "wracaj"...
Generalnie jest bardzo przyjaznym psem, choc zdarza sie, ze na spacerze skacze na ludzi - nie wiedziec czemu!

Poker, jak duzy mialby byc piesek? U Giselle4 zostala umieszczona mniejsza, ruda Luizka - dopiero co zabrana ze schronu, może Ona by sie rowniez nadawala?
http://www.dogomania.pl/threads/214619-Ada-powrot-do-schronu-Luiza-kl%C4%99bek-strach-...pomocy-%28

Luizka jest cudowna
ale na dzien dzisiejszy nie dorowna Adce
Ada to aniolek i tylko ciut wieksza
zostaje sama ,chodzi po schodach,nie brudzi i sygnalizuje
wraca na zawolanie
wszystkie psy to przyjaciele
i nie szczeka pozostawiona sama w domku

Posted

Kochane Cioteczki, Wy jesteście bardziej czujne niż rodzina :) Strasznie to miłe, dziękuję!
U nas w porządku, calkowicie. Rozpoczelam dokształcanie w kier. próby opanowania podstaw grafiki ;) i poprostu nie mialam kiedy zajrzec na dogo, nawet z netu nie korzystalam co mąż uznał za CUD, hihihi. W wolnej chwili sie ucze - na stare lata ;)