mar.gajko Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Faktury powalające. A oba okruszki przepiękne. Takie w moim typie 30+ w kg. Im więcej tym lepiej :) 1 Quote
ona03 Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 9 godzin temu, togaa napisał: A w żywieckiej Lecznicy czeka na wygojenie po sterylce i odbiór , ta oto babcinka, EWITA. Też z interwencji. Ta czarna skorupa, to rozmiękły od deszczu flot bądź muł, w którym stała i leżała. Pies ewidentnie z domowych warunków. Zna co to piłeczka i komendy. Jak tak piękny pies dostał się do chłopa na łańcuch, pozostaje zagadką? Kompletnie nie mamy co z Nią zrobić. Charakter równie cudowny jak Grizli . Podczas interwencji było mocno nerwowo i żadnej możliwości zrobienie choćby jednego zdjęcia. Tak poradziła sobie nasza Irena. Czyż nie cudnie ? Jak na amerykańskich salach rozpraw :-) Przeraźliwie smutne...... i cudne...... Quote
memory Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Dnia 27.03.2017 o 21:28, memory napisał: Z bazarku przelałam na konto Stowarzyszenia kwotę 110 zł. Proszę o potwierdzenie wpływu na wątku bazarku :) Quote
togaa Posted April 13, 2017 Author Posted April 13, 2017 Dnia 11.04.2017 o 12:24, memory napisał: Z bazarku przelałam na konto Stowarzyszenia kwotę 110 zł. Ogromnie Ci dziękuję , memory. Bazarkowa wpłata 110,00 zł doszła już 11.04.2017 , a jeszcze wcześniej bo 6.04.2017 sfrunęło konto 'Mniejszych" 100,00 zł. od MikaAga. Jesteście WIELKIE, dziewczyny ! W biedzie zawsze można na Was liczyć .! :-) Bardzo dziękuję ! Quote
togaa Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 Nasz Grizli vel Dużak zdrowieje i pięknie się pod ogonkiem goi. Nie zanosi się , by szybko znalazł się dla Niego dom . Założę mu wątek, bo biedniusi bardzo. Quote
togaa Posted May 3, 2017 Author Posted May 3, 2017 Poker kochana, ogromnie jesteśmy Ci wdzięczni za wsparcie, a konkretnie za 130,00 zł które 27.04.2017 zasiliło puste konto Stowarzyszenia . Jesteśmy w dramatycznej sytuacji. Długi, długi, długi… Już nawet nie piszę, nie proszę. Po prostu ręce opadły . Quote
Poker Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Każdy grosz się przyda. Pisz, pisz ile brakuje. Inaczej nikt nie będzie wpłacał. W tym roku nasz 1% poleciał na Eva2406. Quote
togaa Posted May 25, 2017 Author Posted May 25, 2017 Dnia 24.05.2017 o 11:46, malagos napisał: A ta starsza sunia Ewita znalazła dom? Ewita vel Abi na początku maja trafiła do domu tymczasowego. Właśnie wczoraj dowiedziałam się że domek zakochał się w sunieczce i zostanie już tam na zawsze...;-) Niestety, został do zapłacenia rachunek z Lecznicy za sterylkę, hotelikowanie( od 21.03-3.05.2017), badania, szczep. itp... Dnia 3.05.2017 o 17:02, Poker napisał: Każdy grosz się przyda. Pisz, pisz ile brakuje. Inaczej nikt nie będzie wpłacał. W tym roku nasz 1% poleciał na Eva2406. To zrozumiałe Pokerku że w tym roku to nasza EVA była priorytetem. Z tego też powodu nie zamieszczałam tu żadnych naszych 1% ulotek.... Ciężko jest w tym roku. Jak nigdy. Już zapowiedzieliśmy kilka tyg. temu że na razie koniec z przyjmowaniem nowych zwierzaków do czasu wykaraskania się z długów, no to są kolejne dwa psy, o kotach nie wspomnę.. Szczeniak terierowaty10 m-cy odebrany rodzince z sześciorgiem małych dzieci i sunia z łańcucha ( Eli) z chorym noskiem. Szukamy na gwałt szczeniakowi tymczasu .. Na szczęście Eli ma dt i to taki naj..naj... Tylko nosek nie chce się goić. Dnia 24.05.2017 o 08:36, ona03 napisał: togusiu, jakie macie długi w lecznicach ? Zliczę Oneczko, ale będzie ponad 8 tyś jak nic. Quote
Poker Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 biedny nosek. wiadomo co to za paskudztwo się przyplątało ? A ta sunia z uśmiechem , to co za stworek? Quote
Malgoska Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Czy ktoś robi bazarki na stowarzyszenie? Ja już nie bardzo mam czas a miałabym trochę fantów. Chętnie przekażę komuś najlepiej z Krakowa lub okolic. Quote
togaa Posted June 13, 2017 Author Posted June 13, 2017 Dnia 25.05.2017 o 21:52, Poker napisał: biedny nosek. wiadomo co to za paskudztwo się przyplątało ? A ta sunia z uśmiechem , to co za stworek? Nosek u Eli podobno się goi. Nadal czeka na dom. Uśmiechnięty, terierowaty stworek to Kajtek, ten od 6 dzieciarów. Wczoraj poszedł do nowego, krakowskiego domu i to takiego z naj...naj...wyższej półki. Kajtek wycałowany, wyściskany zaraz na dzień dobry. Państwo nie tylko zapłacili Kajtkowy pobyt w hoteliku ale też wsparli stowarzyszenie konkretną sumką. Coś mi On wygląda na łobuziaka. Oj, nie będą się z nim nowi Państwo nudzić ;-) Dla jasności, adopcja nie z ogłoszenia a z polecenia zaprzyjaźnionej Lecznicy. 2 Quote
togaa Posted June 13, 2017 Author Posted June 13, 2017 Dnia 4.06.2017 o 23:08, Malgoska napisał: Czy ktoś robi bazarki na stowarzyszenie? Ja już nie bardzo mam czas a miałabym trochę fantów. Chętnie przekażę komuś najlepiej z Krakowa lub okolic. Oj, dużo dziewczyn wspomagało bazarkami :-) Ostatnio anetek100 oferowała pomoc, ale to było wiosną a teraz nasza Anetka stroi się do ślubu który tuż, tuż. Malgoska, wyśle pw. :-) i dziękuję kochana za chęć pomocy. Quote
NikaEla Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 5 godzin temu, togaa napisał: Oj, dużo dziewczyn wspomagało bazarkami :-) Ostatnio anetek100 oferowała pomoc, ale to było wiosną a teraz nasza Anetka stroi się do ślubu który tuż, tuż. Malgoska, wyśle pw. :-) i dziękuję kochana za chęć pomocy. Może tort weselny na bazarku będzie ;) 1 Quote
togaa Posted June 16, 2017 Author Posted June 16, 2017 RATUNKU ! DOM TYMCZASOWY NA CITO POTRZEBNY !!! Suczka z lasu , takie 5-6 kg. Dzikuska, wypłoszek. Dokarmiana przez Panią mieszkającą w ostatnim domu w dolince. Potem już leśne drogi i masyw Skrzycznego. Cud że ją coś w tym lesie nie pożarło. Koczowała tam z drugim, yorkowatym psiakiem, ale nie znam jego losów. :-( Miesiąc temu oszczeniła się a maluchy przeniosła do nory pod szopą.Podobno jest ich 4. Pomalutku wychodzą na zewnątrz. Pani ma blisko 90 lat, za 4 dni wyjeżdża i tyle mamy czasu na zabranie rodzinki, tylko dokąd ? Potrzebny na gwałt dom tymczasowy, kojec w ogrodzie, cokolwiek... Mój tel.502329612 B-B Quote
Poker Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Nie mam jak pomóc. Kitka jeszcze u mnie. Mogłabym potem wziąć samą sunię. W jakim wieku mogą być szczeniaki ? Otworzyłam drugi bazarek, w podpisie. Quote
togaa Posted June 16, 2017 Author Posted June 16, 2017 3 godziny temu, Poker napisał: Nie mam jak pomóc. Kitka jeszcze u mnie. Mogłabym potem wziąć samą sunię. W jakim wieku mogą być szczeniaki ? Otworzyłam drugi bazarek, w podpisie. Szczeniaki mają ok. 4 tyg. Dwa już próbują jeść samodzielnie. Dobrze by było gdyby zostały z mamą drugie tyle. Sunieczka to duże wyzwanie Pokerku, w sam raz dla Ciebie ;-). Zobaczymy jak się ich losy potoczą. Bardzo dziękuję za bazarek. Quote
togaa Posted June 26, 2017 Author Posted June 26, 2017 Dnia 25.06.2017 o 15:22, WiosnaA napisał: Zapraszam serdecznie na bazarek dla SBM, Wiosenko kochana, pięknie dziękujemy. Obszerny Grizli vel Dużak zamieszkał w nowym apartamencie. Co to za cudowny pies ! Irenka nie może się GO nachwalić Pod ogonkiem wszystko wygojone. Jest szansa że starszy Pan jeszcze pożyje... 1 Quote
ona03 Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Ale super chałupkę ma dziadzio, sypia w niej chociaż ? Quote
togaa Posted July 3, 2017 Author Posted July 3, 2017 Dnia 28.06.2017 o 22:23, ona03 napisał: Ale super chałupkę ma dziadzio, sypia w niej chociaż ? Sypia Oneczko, sypia. Toż ON budny pies całe życie. Z adopcji, po blisko 5 latach wraca Letycja. Idzie się zastrzelić.... :-( Quote
Recommended Posts