tajger05 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 my też bardzo dziękujemy za spacer a jak dla mnie to chester był bardzo spokojny i bardzo grzeczny tajger jak ma patyka pokazuje że to tylko jego Quote
quick23 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Cześć dziewczyny ! :) Też chętnie przyłączyłabym się do Was, do spacerów.. bo moja psina to wulkan energii,a niestety na osiedlu mamy mało okazji do spotkań z innymi psiakami.. Quote
paoiii Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ojjj Avaloth zdecydowanie Krowa :D!!! Ja się cieszę że Wiki się z Korą dogadała w końcu mają zamieszkać w jednym domku :P A no i cieszę się że chociaż Tajger towarzyszył Wiki w wodzie !! Quote
tajger05 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 paoiii twój pies po wyjściu z wody cudnie wygląda :lol::lol: Quote
Avaloth Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Szkoda że poszłyście bez aparatu, chętnie bym zobaczyła Wikę w wersji zmokła kura :D a jak dla mnie to chester był bardzo spokojny i bardzo grzeczny tajger jak ma patyka pokazuje że to tylko jego dzięki, miło że Chester chociaż na kimś wywarł pozytywne wrażenie, w końcu quick23 zapraszamy :) zdjęć kilka: najmniejszy uczestnik spaceru :evil_lol: dla porównania, największy :D Kora próba uchwycenia kochanej parówci buszującej w trawie :evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Budrys, wypatrując swojej miłości Atos co robił Chester przez większość spaceru: :loveu: Gacek i Gapa :loveu: Quote
paoiii Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Avaloth uwierz będziesz miała jeszcze okazję, mam nadzieje ze pojdziemy jeszcz egdzies gdzie bedzie woda bo to musi być uwiecznione :D aa tak dla ścisłości psiaki kkanarekk To Gacei i GAPA, ale Gapcio też ładnie :P tajger05 dziękuje!! :) Quote
Avaloth Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='paoiii']Avaloth uwierz będziesz miała jeszcze okazję, mam nadzieje ze pojdziemy jeszcz egdzies gdzie bedzie woda bo to musi być uwiecznione :D aa tak dla ścisłości psiaki kkanarekk To Gacei i GAPA, ale Gapcio też ładnie :P mam nadzieję :) a jak nie to na zlocie już na pewno już poprawiła, przepraszam Jedna z psic Weszki. Weszka jest jedyną nieznaną mi wcześniej osobą której imię opanowałam, ale za to nie zapamiętałam imienia żadnej ze sznupek.. któryś kolega na G xd druga sznupka i drugi delikwent na G :D Saram czyli ta której nie było :D zjadająca trawę i Kora, której w końcu odkryłyśmy pochodzenie- jest mixem pinczera z astem, a tatusiem bądź mamusią jest Tajger :evil_lol::evil_lol: Quote
paoiii Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ooo a Wiki nie pozowała :D co do psiaków weszki do szara - Vesper, a czarna chyba - Furla? :) pierwszy psiak kkanarekk to Gacek z moich obserwacji, a na kolejnym jest Gapa :D Quote
Avaloth Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Sznupka z siostrzeńcem (?) Weszki. tak słodko się razem bawili, cudo normalnie :) Quote
kkanarekk Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Tak ten w biegu to Gacek ale paoiii Gapa to tak na prawdę Gapcio ma na imię tylko czasami nazywamy go Gapą :) więc obie wersje są poprawne super zdjęcia:) Quote
Avaloth Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Czyli Gacek to ten mniejszy w szelkach manmata.. postaram się zapamiętać :) Jest i Wiki balon nr 1:evil_lol: Tajger z inteligentną miną :diabloti: i Tajger znęcający się nad biednym drzewem :evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 z patysiem Wiki robi Paulinie darmowy demakijaż :D Ola usypia dziecko i atrakcja spaceru, czyli balon :D pierwsi zbadali go Gapcio i Gacek, potem Tajger, Atos i Chester. a Kora obszczekała z bezpiecznej odległości Quote
Avaloth Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 koledzy:diabloti: https://picasaweb.google.com/113605557126613410615/DogoSpacer# tu są wszystkie Ola wrzuć gdzieś zdjęcie grupowe w pełnym rozmiarze, proooszę :loveu: albo na maila chociaż. Quote
Patik Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Witam! szkoda,ze nie mogłam być na spacerku;( trochę daleko , ale może następny będzie bliżej. i pytanie ,bo nikt wcześniej nie odpowiedział idzie ktoś 22.05 na marsz azylowy o 11.30 pod Barbakanem się zaczyna?????? Quote
Avaloth Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Na pewno Paulina Paoii mówiła że będzie, Ank@2 (nie była na spacerze, ale pisała tu coś) też. Ja jeszcze nie jestem pewna czy dam radę, ale się postaram. A Ty się wybierasz ? :) Wiesz co, a ja czekałam na tego berneńczyka tak :D masz szczęście że były inne w miarę duże psy xd Quote
Evelka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Avaloth']Na pewno Paulina Paoii mówiła że będzie, Ank@2 (nie była na spacerze, ale pisała tu coś) też. Ja jeszcze nie jestem pewna czy dam radę, ale się postaram. A Ty się wybierasz ? :) Wiesz co, a ja czekałam na tego berneńczyka tak :D masz szczęście że były inne w miarę duże psy xd[/QUOTE] No my niestety nie dojechaliśmy z naszym bernolem, bo wczorajszy dzień był dla nas splotem jakiś dziwnych wydarzeń... Miałam zastępstwo w stajni i tam sie wyjątkowo działy jakieś kosmiczne rzeczy;p Poza tym później Soema podrzuciła nam jeszcze małą Molkę i już w ogóle zrobiło się zabawnie;) Tak czy inaczej bardzo przepraszamy, ogromnie (!) żałujemy, prosimy o wybaczenie i mamy nadzieję, że do zobaczenia następnym razem! Quote
Avaloth Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Co do marszu, to brakuje podobno wolontariuszy także chętnych zapraszamy :) Weszka- masz coś przeciwko (albo Twoja siostra) żebym wrzuciła zdjęcie Twojej sznupci z dzieciaczkiem na swojego photobloga ? Bo je strasznie lubię, ale rozumiem że nie każdy chce żeby zdjęcia jego dziecka były w internecie ;) Quote
Ank@ Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Na marszu jako wolontariusze mogą być osoby które są zarejestrowane w KTOZie jako wolontariusze. Może dostaniemy jakieś plakietki na czas tego marszu czy coś.... A innych serdecznie zapraszamy, będą pokazy szkolonych psów z naszego schroniska, aukcja psów, licytacje jakiś przedmiotów i inne atrakcje Quote
Ola164 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 I też pare mam, nie zbyt dobrych, ale co tam ^^ Klusia w namordniku: Quote
Ola164 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Reszta tu: https://picasaweb.google.com/101995257907573943601/Spacer?authkey=Gv1sRgCMnMydDuq4funQE# Quote
weszka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='paoiii'] co do psiaków weszki do szara - Vesper, a czarna chyba - Furla? :) [/QUOTE] Właśnie tak :) [quote name='Avaloth'] Weszka- masz coś przeciwko (albo Twoja siostra) żebym wrzuciła zdjęcie Twojej sznupci z dzieciaczkiem na swojego photobloga ? Bo je strasznie lubię, ale rozumiem że nie każdy chce żeby zdjęcia jego dziecka były w internecie ;)[/QUOTE] Furla i Bartek czyli jej mały pan są razem bezkonkurencyjni i wszystkich ich komitywa wzrusza. Poczęstuję się fotkami moich dziewczyn - ok??? Są świetne! Wszystkie zresztą nie tylko te gdzie moje brodziate ;) Zapytam Martę czy nie ma nic przeciwko ale pewnie nie ;) A podeślesz link tego blożka? Quote
Recommended Posts