Jump to content
Dogomania

Kto na spacer, spotkanie Kraków i okolice??????

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny ! :)
Też chętnie przyłączyłabym się do Was, do spacerów.. bo moja psina to wulkan energii,a niestety na osiedlu mamy mało okazji do spotkań z innymi psiakami..

Posted

Ojjj Avaloth zdecydowanie Krowa :D!!!
Ja się cieszę że Wiki się z Korą dogadała w końcu mają zamieszkać w jednym domku :P
A no i cieszę się że chociaż Tajger towarzyszył Wiki w wodzie !!

Posted

Szkoda że poszłyście bez aparatu, chętnie bym zobaczyła Wikę w wersji zmokła kura :D

a jak dla mnie to chester był bardzo spokojny i bardzo grzeczny
tajger jak ma patyka pokazuje że to tylko jego
dzięki, miło że Chester chociaż na kimś wywarł pozytywne wrażenie, w końcu

quick23 zapraszamy :)

zdjęć kilka:
najmniejszy uczestnik spaceru :evil_lol:

dla porównania, największy :D

Kora

próba uchwycenia kochanej parówci buszującej w trawie :evil_lol:

Posted

Avaloth uwierz będziesz miała jeszcze okazję, mam nadzieje ze pojdziemy jeszcz egdzies gdzie bedzie woda bo to musi być uwiecznione :D

aa tak dla ścisłości psiaki kkanarekk To Gacei i GAPA, ale Gapcio też ładnie :P

tajger05 dziękuje!! :)

Posted

[quote name='paoiii']Avaloth uwierz będziesz miała jeszcze okazję, mam nadzieje ze pojdziemy jeszcz egdzies gdzie bedzie woda bo to musi być uwiecznione :D

aa tak dla ścisłości psiaki kkanarekk To Gacei i GAPA, ale Gapcio też ładnie :P

mam nadzieję :) a jak nie to na zlocie już na pewno

już poprawiła, przepraszam

Jedna z psic Weszki. Weszka jest jedyną nieznaną mi wcześniej osobą której imię opanowałam, ale za to nie zapamiętałam imienia żadnej ze sznupek..

któryś kolega na G xd

druga sznupka i drugi delikwent na G :D

Saram czyli ta której nie było :D zjadająca trawę

i Kora, której w końcu odkryłyśmy pochodzenie- jest mixem pinczera z astem, a tatusiem bądź mamusią jest Tajger :evil_lol::evil_lol:

Posted

ooo a Wiki nie pozowała :D

co do psiaków weszki do szara - Vesper, a czarna chyba - Furla? :)
pierwszy psiak kkanarekk to Gacek z moich obserwacji, a na kolejnym jest Gapa :D

Posted

Czyli Gacek to ten mniejszy w szelkach manmata.. postaram się zapamiętać :)

Jest i Wiki

balon nr 1:evil_lol:

Tajger z inteligentną miną :diabloti:

i Tajger znęcający się nad biednym drzewem :evil_lol:

Posted

z patysiem

Wiki robi Paulinie darmowy demakijaż :D

Ola usypia dziecko

i atrakcja spaceru, czyli balon :D pierwsi zbadali go Gapcio i Gacek, potem Tajger, Atos i Chester. a Kora obszczekała z bezpiecznej odległości

Posted

Witam! szkoda,ze nie mogłam być na spacerku;( trochę daleko , ale może następny będzie bliżej. i pytanie ,bo nikt wcześniej nie odpowiedział idzie ktoś 22.05 na marsz azylowy o 11.30 pod Barbakanem się zaczyna??????

Posted

Na pewno Paulina Paoii mówiła że będzie, Ank@2 (nie była na spacerze, ale pisała tu coś) też. Ja jeszcze nie jestem pewna czy dam radę, ale się postaram. A Ty się wybierasz ? :)

Wiesz co, a ja czekałam na tego berneńczyka tak :D masz szczęście że były inne w miarę duże psy xd

Posted

[quote name='Avaloth']Na pewno Paulina Paoii mówiła że będzie, Ank@2 (nie była na spacerze, ale pisała tu coś) też. Ja jeszcze nie jestem pewna czy dam radę, ale się postaram. A Ty się wybierasz ? :)

Wiesz co, a ja czekałam na tego berneńczyka tak :D masz szczęście że były inne w miarę duże psy xd[/QUOTE]

No my niestety nie dojechaliśmy z naszym bernolem, bo wczorajszy dzień był dla nas splotem jakiś dziwnych wydarzeń... Miałam zastępstwo w stajni i tam sie wyjątkowo działy jakieś kosmiczne rzeczy;p Poza tym później Soema podrzuciła nam jeszcze małą Molkę i już w ogóle zrobiło się zabawnie;)
Tak czy inaczej bardzo przepraszamy, ogromnie (!) żałujemy, prosimy o wybaczenie i mamy nadzieję, że do zobaczenia następnym razem!

Posted

Co do marszu, to brakuje podobno wolontariuszy także chętnych zapraszamy :)

Weszka- masz coś przeciwko (albo Twoja siostra) żebym wrzuciła zdjęcie Twojej sznupci z dzieciaczkiem na swojego photobloga ? Bo je strasznie lubię, ale rozumiem że nie każdy chce żeby zdjęcia jego dziecka były w internecie ;)

Posted

Na marszu jako wolontariusze mogą być osoby które są zarejestrowane w KTOZie jako wolontariusze.
Może dostaniemy jakieś plakietki na czas tego marszu czy coś....
A innych serdecznie zapraszamy, będą pokazy szkolonych psów z naszego schroniska, aukcja psów, licytacje jakiś przedmiotów i inne atrakcje

Posted

[quote name='paoiii']
co do psiaków weszki do szara - Vesper, a czarna chyba - Furla? :)
[/QUOTE]

Właśnie tak :)

[quote name='Avaloth']
Weszka- masz coś przeciwko (albo Twoja siostra) żebym wrzuciła zdjęcie Twojej sznupci z dzieciaczkiem na swojego photobloga ? Bo je strasznie lubię, ale rozumiem że nie każdy chce żeby zdjęcia jego dziecka były w internecie ;)[/QUOTE]

Furla i Bartek czyli jej mały pan są razem bezkonkurencyjni i wszystkich ich komitywa wzrusza. Poczęstuję się fotkami moich dziewczyn - ok??? Są świetne! Wszystkie zresztą nie tylko te gdzie moje brodziate ;)
Zapytam Martę czy nie ma nic przeciwko ale pewnie nie ;) A podeślesz link tego blożka?