Jump to content
Dogomania

Kto na spacer, spotkanie Kraków i okolice??????

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za OFF!
Zapraszam na bazarek!
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251010-MISZ-MASZ-na-BDT-u-Kenny%21-do-28-02-14-22-00-%21%21%21%21[/url]

• 6 months later...
  • Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odświeżę trochę temat.

Jako że się przeprowadziłam szukam znów towarzystwa - tym razem okolice Opolskiej. Może jest ktoś chętny na jakiś spacer z nami? U mnie same maleńtasy w okolicy i puścić psa nie ma totalnie gdzie:shake:

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie.
Potrzebuje psów do socjalizacji mojego 3 miesięcznego owczarka szkockiego collie. Który ciągle jest jeszcze trochę tchórzliwy, bo ma za mało integracji z psami i z ludźmi.
Szukam psów dobrze zrównoważonych, które obchodzą się ze szczeniakami delikatne i nie są brutalne. Malutka jest po 2 szczepieniu wiec pieski powinny być wszystkie zdrowe.
Będę wdzięczna jak ktoś się zgłosi. Możemy pospacerować np na błoniach. :)

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Witam, jestem tu po raz pierwszy, i nie za bardzo wiem, gdzie mozna tu pisac, ale mysle ze jestem w dobrym miejscu:). Mam pytanie, to chętny na spacer z psiakiem, okolice Krakowa, najlepiej Modlnica i okolice, pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.