paoiii Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Przepraszam za OFF! Zapraszam na bazarek! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251010-MISZ-MASZ-na-BDT-u-Kenny%21-do-28-02-14-22-00-%21%21%21%21[/url] Quote
Majkowska Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Odświeżę trochę temat. Jako że się przeprowadziłam szukam znów towarzystwa - tym razem okolice Opolskiej. Może jest ktoś chętny na jakiś spacer z nami? U mnie same maleńtasy w okolicy i puścić psa nie ma totalnie gdzie:shake: Quote
Wilczocha Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Witajcie. Potrzebuje psów do socjalizacji mojego 3 miesięcznego owczarka szkockiego collie. Który ciągle jest jeszcze trochę tchórzliwy, bo ma za mało integracji z psami i z ludźmi. Szukam psów dobrze zrównoważonych, które obchodzą się ze szczeniakami delikatne i nie są brutalne. Malutka jest po 2 szczepieniu wiec pieski powinny być wszystkie zdrowe. Będę wdzięczna jak ktoś się zgłosi. Możemy pospacerować np na błoniach. :) Quote
modest Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Hej! Mieszkańcy centrum, gdzie najchętniej spacerujecie? (okolice Basztowej, oprócz Plantów :P) Quote
Basia83 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Witam, jestem tu po raz pierwszy, i nie za bardzo wiem, gdzie mozna tu pisac, ale mysle ze jestem w dobrym miejscu:). Mam pytanie, to chętny na spacer z psiakiem, okolice Krakowa, najlepiej Modlnica i okolice, pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Quote
AjriszZona Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Wybieg dla psów Kraków Bronowice Szukamy nowego Administratora strony, zainteresowanych proszę o kontakt PW lub [email protected] Quote
Recommended Posts