Jump to content
Dogomania

Kto na spacer, spotkanie Kraków i okolice??????

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witam,
ja właśnie też przeglądam forum i poszukuję "psiarzy" chętnych na spotkania naszych psów w Krakowie, bo słyszałam, że takie mają miejsca, ale niestety nie wiem co i jak :) I troszkę obawiam się, ze moje psiaki nie nadają się do życia w stadzie :)

Posted

Jeśli mi nic nie wypadnie to ja może też :)
nie wiem jak z psem, bo jeśli tata mnie nie będzie mógł zawieźć to go tam nie dotacham, ale jak nie to sama przyjdę, z aparatem zamiast psa :D
roześlę dalej dziewczynom z Krakowa ;)

Posted

:shake: moja sunia ma cieczkę która się zaczęła kilka dni temu... jak się skończy to może przyjdę, ale to będzie takie rozpraszające dla psów.... no chyba że kastraty to chętnie :evil_lol: jak w późniejszym terminie jeszcze będzie to bardzo chętnie

Posted

greatmadwomen napisał(a):
:shake: moja sunia ma cieczkę która się zaczęła kilka dni temu... jak się skończy to może przyjdę, ale to będzie takie rozpraszające dla psów.... no chyba że kastraty to chętnie :evil_lol: jak w późniejszym terminie jeszcze będzie to bardzo chętnie

Oj, dla mojego psa to byłoby stanowczo zbyt rozpraszające :D

Posted

hihihi zobaczymy :D bo już powinna być kilka dni po... ale jeśli kilka tygodni później jeszcze coś takiego się odbędzie to napewno przyjdę :)

Posted

A jakiej wielkości macie psy ?
Bo mój jeśli oprócz niego nie ma 2 lub więcej dużych psów a są małe suki to je zagania, albo na nie poluje.
A mała suka z cieczką/po/przed ma przerąbane. Albo raczej ja mam bo muszę go pilnować ^^ W sumie to najlepiej będzie jak po prostu ja nie wezmę psa :D

Posted

:evil_lol: to chyba ja nie wezmę bo nie będziecie mieć życia :D ja mam sunię sznaucerkę miniaturkę(większa miniaturkę, bo to "wersja amerykańska"). Lecz jak byście się wybierały później to ja naprawdę bardzo chętnie :roll:

Posted

Ja mam dwa małe kundelki :) Pieska, który właśnie bardzo chętnie nawiązuje kontakty z innymi i grubą :P suczkę po sterylizacji, która ogólnie jest dość apsiarska (jak można tak powiedzieć :P) I na spacerach gdzie jest więcej psów siedzi za moimi nogami, ale wszędzie biorę oba bo są nierozłączne :)

Posted

Gdyby co to ja będę na błoniach w niedziele ok. 11 jeżeli nie będzie padać deszcz oczywiście.
Może ktoś do niedzieli się jeszcze namyśli i przyjdzie :D
A jak nie, to na pewno się jakiś psiarzy spotka...

greatmadwomen- po wielkanocy też się jakiś spacerek zorganizuje :)

Posted

Ja na najbliższy weekend też odpadam, pies złapał odkleszczowe paskudztwo ( na szczęście nie babeszjoza ani bolerioza) i ma problemy z chodzeniem.
Po wielkanocy znowu to ja będę matury mieć więc dopiero pod koniec maja będę mogła się wybrac.
Miłych spacerków na razie życzę :)