kinga_kinga7 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 dopiero wróciłam i od razu jestem u Was!! Fajnie,że wszystko już się układa,czekamy na relacje i zdjęcia -te są przecudne,a maluszek boski:sweetCyb::sweetCyb::Cool!: Quote
kinga_kinga7 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Marlenko, czy maluszek wchodzi do swego posłanka- to ode mnie, zrób zdjęcie jeśli możesz.A odnośnie zmiany imienia to myśl intensywnie jakie by do niunia pasowało:loveu: i daj znać jak mam się do niego zwracać i muszę zmienić w tytule:multi: Quote
Marlena:) Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jeszcze nie wchodzi, bo mu troszkę wysoko, ale nauczy się - spokojna głowa :) Dzisiaj został ochrzczony imieniem Volvo (Volver) :evil_lol: Ale z imionami bywa różnie, z czasem charakter może sie bardziej dać we znaki i imię może samo się wybrać :eviltong: Quote
kinga_kinga7 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Marlena:) napisał(a):Jeszcze nie wchodzi, bo mu troszkę wysoko, ale nauczy się - spokojna głowa :) Dzisiaj został ochrzczony imieniem Volvo (Volver) :evil_lol: Ale z imionami bywa różnie, z czasem charakter może sie bardziej dać we znaki i imię może samo się wybrać :eviltong: a jak ogólnie się zachowuje, jakie są Twoje odczucia,jak z apetytem,bo,że jest bałaganiarz to widać:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Apetyt ma aż za duży - właśnie siedzi w kącie za podkradanie z cudzych misek. Jest bardzo rozumny, mówię na miejsce, siada pod ścianą i czeka Właśnie idziemy na wieczorny spacer, odezwę się jak wrócę ;) Quote
kinga_kinga7 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Właśnie idziemy na wieczorny spacer, odezwę się jak wrócę ;)jakiś długi ten spacer..:cool3: Quote
Marlena:) Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Heheh, no długi to on nie był, bo chłodno było - za to dzisiaj jak pięknie! Młody od rana usilnie wyraża swoje opinie na każdy z możliwych tematów. Psy dostały miski (dostają raz dziennie) on natomiast oburzony usiadł naprzeciwko mnie, patrzył mi głęboko w oczy aż zaczął szczekać. Wyrażał swoje okropne oburzenie za niesprawiedliwość świata (pewnie o polityce zdanie też wyraził). Właśnie oburza się, że nie może wejść na łóżko - a ma pecha, bo pomóc mu nie mogę, gdyż ponieważ tylko w tym miejscu moje psy mogą się przed nim schować :evil_lol: Tak rozgadanego szczeniaka jeszcze nie widziałam. Poza szczekaniem często mruczy wyrażając swoje oburzenie :lol: Ogólnie jest rozbrykany, łapka okropnie mu przeszkadza, przewraca się, ale daje radę - jest bardzo dzielny! Jak każdy szczeniak uwielbia psoty, wczoraj wszedł do łóżka od Kingusi i spał w nim całą noc. Młody (potocznie zwany przez nas Ahmed terrorysta :diabloti: ) nie lubi sobie ułatwiać, więc do legowiska zwykle wchodzi przez najwyższą ze stron :roll: Quote
kinga_kinga7 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Marlena:) napisał(a):Heheh, no długi to on nie był, bo chłodno było - za to dzisiaj jak pięknie! Młody od rana usilnie wyraża swoje opinie na każdy z możliwych tematów. Psy dostały miski (dostają raz dziennie) on natomiast oburzony usiadł naprzeciwko mnie, patrzył mi głęboko w oczy aż zaczął szczekać. Wyrażał swoje okropne oburzenie za niesprawiedliwość świata (pewnie o polityce zdanie też wyraził). Właśnie oburza się, że nie może wejść na łóżko - a ma pecha, bo pomóc mu nie mogę, gdyż ponieważ tylko w tym miejscu moje psy mogą się przed nim schować :evil_lol: Tak rozgadanego szczeniaka jeszcze nie widziałam. Poza szczekaniem często mruczy wyrażając swoje oburzenie :lol: Ogólnie jest rozbrykany, łapka okropnie mu przeszkadza, przewraca się, ale daje radę - jest bardzo dzielny! Jak każdy szczeniak uwielbia psoty, wczoraj wszedł do łóżka od Kingusi i spał w nim całą noc. Młody (potocznie zwany przez nas Ahmed terrorysta :diabloti: ) nie lubi sobie ułatwiać, więc do legowiska zwykle wchodzi przez najwyższą ze stron :roll: czylii noc minęła spokojnie;)? Quote
Marlena:) Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Tak, maluch obudził mnie dopiero o 5 żeby zaalarmować, że już wstał i chce jeść :P Quote
jostel5 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Czyli-rozumiem-charakterrrrny szczylek ;) ! Cudnie o nim opowiadasz,a zdjęcia-artystyczne!:) Quote
Marlena:) Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Postaram się dzisiaj nagrać jego dokonania :) Pośmiejecie się razem z nami :P Quote
kinga_kinga7 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Marlena:) napisał(a):Postaram się dzisiaj nagrać jego dokonania :) Pośmiejecie się razem z nami :P oo,bardzo prosimy:modla: Quote
kinga_kinga7 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Pysio zaprasza na bazarek!! http://www.dogomania.pl/threads/204924-%C5%BCebym-m%C3%B3g%C5%82-biega%C4%87-kup-co%C5%9B!-Pysio-z-wrodzon%C4%85-wad%C4%85-%C5%82apki-do-11.04.br-Zapraszamy!!?p=16578462#post16578462 Quote
Marlena:) Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Nika (sunia sąsiadki nie tolerująca psów w swoim domu) adoptowała małego terrorystę :loveu: :evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Marlena:)']Nika (sunia sąsiadki nie tolerująca psów w swoim domu) adoptowała małego terrorystę :loveu: :evil_lol: czyli on nie jest takim terrorystą,skoro tak wybredna sunia wybrała właśnie jego:evil_lol: Fajnie,że może się wybrykać!! Quote
jostel5 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Eeee....sterroryzował sunię!:)Zatchnął ją urok osobisty Ahmeda! Każda broń i wszystkie formy nacisku są dobre,jeśli okazują się skuteczne...;) Quote
Marlena:) Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ES3SNrOMLEY tu terror :P Quote
jostel5 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Faktycznie-pyskaty!;) Ale i radosny,z bystrym spojrzeniem....KOMICZNY!:) Quote
kinga_kinga7 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Marlena:)']http://www.youtube.com/watch?v=ES3SNrOMLEY tu terror :P Biedny maluszek z tą łapinką, ale jest radosny faktycznie nieźle się zadomowił:loveu::multi: więcej takich filmików proszę. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Marlena:)']http://www.youtube.com/watch?v=ES3SNrOMLEY tu terror :P Uorczy Szkrabuś :):):) !!! Taki radosny Skarbek :):):) Żeby tylko udało się wyleczyć Mu tę łapeczkę... Quote
Agnieszka_K Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 jaki on jest cudny i rozkoszny! strasznie mi go szkoda - niewiele mogę pomóc - prześlę 20 zł, poproszę nr konta Quote
kinga_kinga7 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Agnieszka_K']jaki on jest cudny i rozkoszny! strasznie mi go szkoda - niewiele mogę pomóc - prześlę 20 zł, poproszę nr konta wysłałam na pw! Bardzo dziękujemy:multi: Quote
Recommended Posts