Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlenko, czy maluszek wchodzi do swego posłanka- to ode mnie, zrób zdjęcie jeśli możesz.A odnośnie zmiany imienia to myśl intensywnie jakie by do niunia pasowało:loveu: i daj znać jak mam się do niego zwracać i muszę zmienić w tytule:multi:

Posted

Jeszcze nie wchodzi, bo mu troszkę wysoko, ale nauczy się - spokojna głowa :)
Dzisiaj został ochrzczony imieniem Volvo (Volver) :evil_lol:
Ale z imionami bywa różnie, z czasem charakter może sie bardziej dać we znaki i imię może samo się wybrać :eviltong:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Jeszcze nie wchodzi, bo mu troszkę wysoko, ale nauczy się - spokojna głowa :)
Dzisiaj został ochrzczony imieniem Volvo (Volver) :evil_lol:
Ale z imionami bywa różnie, z czasem charakter może sie bardziej dać we znaki i imię może samo się wybrać :eviltong:

a jak ogólnie się zachowuje, jakie są Twoje odczucia,jak z apetytem,bo,że jest bałaganiarz to widać:evil_lol:

Posted

Apetyt ma aż za duży - właśnie siedzi w kącie za podkradanie z cudzych misek. Jest bardzo rozumny, mówię na miejsce, siada pod ścianą i czeka
Właśnie idziemy na wieczorny spacer, odezwę się jak wrócę ;)

Posted

Heheh, no długi to on nie był, bo chłodno było - za to dzisiaj jak pięknie!
Młody od rana usilnie wyraża swoje opinie na każdy z możliwych tematów.
Psy dostały miski (dostają raz dziennie) on natomiast oburzony usiadł naprzeciwko mnie, patrzył mi głęboko w oczy aż zaczął szczekać. Wyrażał swoje okropne oburzenie za niesprawiedliwość świata (pewnie o polityce zdanie też wyraził). Właśnie oburza się, że nie może wejść na łóżko - a ma pecha, bo pomóc mu nie mogę, gdyż ponieważ tylko w tym miejscu moje psy mogą się przed nim schować :evil_lol:

Tak rozgadanego szczeniaka jeszcze nie widziałam. Poza szczekaniem często mruczy wyrażając swoje oburzenie :lol: Ogólnie jest rozbrykany, łapka okropnie mu przeszkadza, przewraca się, ale daje radę - jest bardzo dzielny! Jak każdy szczeniak uwielbia psoty, wczoraj wszedł do łóżka od Kingusi i spał w nim całą noc. Młody (potocznie zwany przez nas Ahmed terrorysta :diabloti: ) nie lubi sobie ułatwiać, więc do legowiska zwykle wchodzi przez najwyższą ze stron :roll:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Heheh, no długi to on nie był, bo chłodno było - za to dzisiaj jak pięknie!
Młody od rana usilnie wyraża swoje opinie na każdy z możliwych tematów.
Psy dostały miski (dostają raz dziennie) on natomiast oburzony usiadł naprzeciwko mnie, patrzył mi głęboko w oczy aż zaczął szczekać. Wyrażał swoje okropne oburzenie za niesprawiedliwość świata (pewnie o polityce zdanie też wyraził). Właśnie oburza się, że nie może wejść na łóżko - a ma pecha, bo pomóc mu nie mogę, gdyż ponieważ tylko w tym miejscu moje psy mogą się przed nim schować :evil_lol:

Tak rozgadanego szczeniaka jeszcze nie widziałam. Poza szczekaniem często mruczy wyrażając swoje oburzenie :lol: Ogólnie jest rozbrykany, łapka okropnie mu przeszkadza, przewraca się, ale daje radę - jest bardzo dzielny! Jak każdy szczeniak uwielbia psoty, wczoraj wszedł do łóżka od Kingusi i spał w nim całą noc. Młody (potocznie zwany przez nas Ahmed terrorysta :diabloti: ) nie lubi sobie ułatwiać, więc do legowiska zwykle wchodzi przez najwyższą ze stron :roll:

czylii noc minęła spokojnie;)?

Posted

[quote name='Marlena:)']Nika (sunia sąsiadki nie tolerująca psów w swoim domu) adoptowała małego terrorystę :loveu: :evil_lol:

czyli on nie jest takim terrorystą,skoro tak wybredna sunia wybrała właśnie jego:evil_lol: Fajnie,że może się wybrykać!!