Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinga, dziekuje za zaproszenie! Jakie malutkie biedactwo:-(
Narazie zapisze a jutro poczytam... dorzuce pare groszy na operacje malucha (wplace jutro wraz z deklaracja Fifiego na twoje konto)

Posted

[quote name='wasabi81']Kinga, dziekuje za zaproszenie! Jakie malutkie biedactwo:-(
Narazie zapisze a jutro poczytam... dorzuce pare groszy na operacje malucha (wplace jutro wraz z deklaracja Fifiego na twoje konto)

dzięki Wasabi!;)

Posted

otita napisał(a):
Bardzo chętnie zrobię maluszkowi allegro, ale dopiero wieczorem. Rozumiem, że chodzi o DS i pieniążki na operację.

o DT a nawet DS!! pieniążki jak najbardziej wchodzą w grę na operację i późniejszą rehabilitacje:)

Posted

To wieczorem coś wymodzę, ale będziesz musiała sprawdzić, czy nie pokręciłam. Nie wiem jak to jest ze zbieraniem pieniędzy na Allegro, więc napiszę coś w stylu: OSOBY ZAINTERESOWANE ADOPCJA LUB POMOCĄ FINANSOWĄ BARDZO PROSIMY O KONTAKT:

Posted

otita napisał(a):
To wieczorem coś wymodzę, ale będziesz musiała sprawdzić, czy nie pokręciłam. Nie wiem jak to jest ze zbieraniem pieniędzy na Allegro, więc napiszę coś w stylu: OSOBY ZAINTERESOWANE ADOPCJA LUB POMOCĄ FINANSOWĄ BARDZO PROSIMY O KONTAKT:

dobra,niech będzie tak!

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
puściutko u Pysia..

... bo zakichane przepisy regulaminowe z tymi podpisami i ich ograniczeniem. :-( Kiedyś można było wrzucić więcej i... to była doskonała reklama wątku.

Posted

Wydaje mi sie ,ze ladny banerek by sie przydal Pysiowi, zaraz poprosze na bazarku banerkowym...
Cioteczki mozna miec 2 banerki w podpisie to wklejcie sobie Pysia do kompletu jak bedzie banerek .

Posted

beataczl napisał(a):
(...) Cioteczki mozna miec 2 banerki w podpisie to wklejcie sobie Pysia do kompletu jak bedzie banerek .

A ile poza 2 banerkami linków? Miałam 2 banerki i jeden lub dwa linki (przepraszam, nie pamiętam) i skutecznie usunięto mi wszystko.