Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MARLENKO! wyprawka dla psinki jest już gotowa:) nawet maluszek będzie zaskoczony.:evil_lol:
Myślę, że od soboty to Ty będziesz prowadziła wątek , bo kto inny może lepiej zdawać relacje z zachowania niunia, liczę też na zdjęcia!!! - Nowa Pańcia Pysia (chociaż tymczasowa )

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie dobre wieści :multi:

Marlena:) napisał(a):
Liczę juz dni do przyjazdu maluszka, noi w tym miejscu mam wielką , przeogromną prośbę do wszystkich cioć i wujków - jeśli będę myślała o adopcji Pysia, każcie mi się puknąć w czółko - tak porządnie!

Marlena, jakby ktoś chciał spełnić tę prośbę, to ja go wtedy puknę :evil_lol:
A ten maluszek to niesamowita mądrala - szybko owinie sobie Ciebie dookoła łapki :loveu:

Posted

Dzięki :lol:
Swoją drogą dzięki dziewczynom z Białej Podlaskiej poznałam Elmirę i jej TZ'ta :loveu:
Wspaniali ludzie :cool3:

A to fakt :) wspaniali. I niezastąpieni ;)

Posted

Ciocie Warszawskie , transport mi właśnie odpadł - czy któraś z Was dałaby radę w sobotę w godzinach południowych pojechać ze mną do Starej Miłosnej i przewieźć maluszka do mnie do Ursusa?

Posted

Ciocie Warszawskie , transport mi właśnie odpadł - czy któraś z Was dałaby radę w sobotę w godzinach południowych pojechać ze mną do Starej Miłosnej i przewieźć maluszka do mnie do Ursusa?

Już transport mamy, dzięki kochanym sąsiadom! :)

Posted

Już transport mamy, dzięki kochanym sąsiadom! :)

czyli jutro Marlenko czekamy tu na wieści i zdjęcia maluszka.Jesteś kochana, że dajesz mu taką szansę, gdyby coś Wam brakowało to pisz:modla::modla::ylsuper:

Posted

zapisuje sobie wątek, a ponieważ totalny brak czasu powoduje że nawet przez te kilka stron nie mogę przebrnąć to napiszcie jak wygląda sytuacja ze zbieraniem kasy na operacje łapki tego okruszka ... maluszka. Może uda mi sie coś dorzucic jednorazowo.

Posted

No dobra, zapraszamy też tych z daleka :P

Z tego co mi wiadomo zebrano na dzień dzisiejszy około 500zł, ale nie wiem ile z tego wykorzystano na zakup karmy i artykułów dla malucha.

Posted

Z tego co mi wiadomo zebrano na dzień dzisiejszy około 500zł, ale nie wiem ile z tego wykorzystano na zakup karmy i artykułów dla malucha.

wszystkie pieniążki uzbierane na wątku są! wyprawkę Pysio dostał gratis;) czyli na sam zabieg jeszcze brakuje 300,-zł +rehabilitacja,myślę,że dzięki hojności drogich cioteczek i wujków nazbieramy brakującą kwotę

Posted

W samochodzie mały dyskutował, usilnie próbował nam wyjaśnić, że nie jest zadowolony z tych ciągłych wycieczek i chciałby odpocząć. Dyskutował z nami tak uroczo, że uśmialiśmy się do łez :lol:
Ogólnie jest bardzo rozmowny, gaduła okropna, ciągle wtrąca swoje zdanie :evil_lol:
Dokucznik i rozbójnik :loveu:
Z miejsca podbił nasze serca - psie dziecko kochające cały świat, ale umiejące postawić na swoim - wie czego chce i podejrzewam, że imię Pysio niedługo nie będzie do niego pasowało :diabloti: