kinga_kinga7 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 MARLENKO! wyprawka dla psinki jest już gotowa:) nawet maluszek będzie zaskoczony.:evil_lol: Myślę, że od soboty to Ty będziesz prowadziła wątek , bo kto inny może lepiej zdawać relacje z zachowania niunia, liczę też na zdjęcia!!! - Nowa Pańcia Pysia (chociaż tymczasowa ) Quote
Marlena:) Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Soema napisał(a):Ja Cię puknę osobiście! Masz to jak w banku ;) Jedna mądra :] Kinguś, zdjęcia będą nawet codziennie ;) Quote
cavani Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jakie dobre wieści :multi: Marlena:) napisał(a):Liczę juz dni do przyjazdu maluszka, noi w tym miejscu mam wielką , przeogromną prośbę do wszystkich cioć i wujków - jeśli będę myślała o adopcji Pysia, każcie mi się puknąć w czółko - tak porządnie! Marlena, jakby ktoś chciał spełnić tę prośbę, to ja go wtedy puknę :evil_lol: A ten maluszek to niesamowita mądrala - szybko owinie sobie Ciebie dookoła łapki :loveu: Quote
Soema Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Marlena:) napisał(a):Jedna mądra :] :loveu::loveu: wiesz, że ja o Cię zawsze będę dbała. Czekamy na wieści i foty ;) Quote
Marlena:) Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dzięki :lol: Swoją drogą dzięki dziewczynom z Białej Podlaskiej poznałam Elmirę i jej TZ'ta :loveu: Wspaniali ludzie :cool3: Quote
Soema Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Marlena:) napisał(a):Dzięki :lol: Swoją drogą dzięki dziewczynom z Białej Podlaskiej poznałam Elmirę i jej TZ'ta :loveu: Wspaniali ludzie :cool3: A to fakt :) wspaniali. I niezastąpieni ;) Quote
Marlena:) Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ciocie Warszawskie , transport mi właśnie odpadł - czy któraś z Was dałaby radę w sobotę w godzinach południowych pojechać ze mną do Starej Miłosnej i przewieźć maluszka do mnie do Ursusa? Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dziekuje za zaproszenie..... Czy w skrocie da sie napisac jak tam maluszek? Quote
Marlena:) Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Marlena:) napisał(a):Ciocie Warszawskie , transport mi właśnie odpadł - czy któraś z Was dałaby radę w sobotę w godzinach południowych pojechać ze mną do Starej Miłosnej i przewieźć maluszka do mnie do Ursusa? Już transport mamy, dzięki kochanym sąsiadom! :) Quote
kinga_kinga7 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Marlena:) napisał(a):Już transport mamy, dzięki kochanym sąsiadom! :) czyli jutro Marlenko czekamy tu na wieści i zdjęcia maluszka.Jesteś kochana, że dajesz mu taką szansę, gdyby coś Wam brakowało to pisz:modla::modla::ylsuper: Quote
Marlena:) Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jasne, a Ciocie i Wujków z okolicy zapraszamy w odwiedziny ;) Quote
kinga_kinga7 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Marlena:) napisał(a):Jasne, a Ciocie i Wujków z okolicy zapraszamy w odwiedziny ;) jaka szkoda,że ja nie jestem z okolic!! Byłabym u Was codziennie:evil_lol: Quote
Soema Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Marlena:) napisał(a):Jasne, a Ciocie i Wujków z okolicy zapraszamy w odwiedziny ;) :grins: Świnia! Quote
marysia55 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 zapisuje sobie wątek, a ponieważ totalny brak czasu powoduje że nawet przez te kilka stron nie mogę przebrnąć to napiszcie jak wygląda sytuacja ze zbieraniem kasy na operacje łapki tego okruszka ... maluszka. Może uda mi sie coś dorzucic jednorazowo. Quote
Marlena:) Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 No dobra, zapraszamy też tych z daleka :P Z tego co mi wiadomo zebrano na dzień dzisiejszy około 500zł, ale nie wiem ile z tego wykorzystano na zakup karmy i artykułów dla malucha. Quote
kinga_kinga7 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Z tego co mi wiadomo zebrano na dzień dzisiejszy około 500zł, ale nie wiem ile z tego wykorzystano na zakup karmy i artykułów dla malucha. wszystkie pieniążki uzbierane na wątku są! wyprawkę Pysio dostał gratis;) czyli na sam zabieg jeszcze brakuje 300,-zł +rehabilitacja,myślę,że dzięki hojności drogich cioteczek i wujków nazbieramy brakującą kwotę Quote
jostel5 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 No,faktycznie...NIESPODZIANKA!:) Ale jak samopoczucie małego? Jak Twoje wrażenia...? Napisz ,proooooszę!:) Quote
Marlena:) Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 W samochodzie mały dyskutował, usilnie próbował nam wyjaśnić, że nie jest zadowolony z tych ciągłych wycieczek i chciałby odpocząć. Dyskutował z nami tak uroczo, że uśmialiśmy się do łez :lol: Ogólnie jest bardzo rozmowny, gaduła okropna, ciągle wtrąca swoje zdanie :evil_lol: Dokucznik i rozbójnik :loveu: Z miejsca podbił nasze serca - psie dziecko kochające cały świat, ale umiejące postawić na swoim - wie czego chce i podejrzewam, że imię Pysio niedługo nie będzie do niego pasowało :diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Czudny Pysio! Uroczy Maluszek :)! Sciskamy łapki z Korunią, żeby wszystko sie udało :):):) Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Alez niesamowity slodziak z mistrzunia.......:) Quote
Marlena:) Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 I trochę fantazji - jak to u mnie :P I z językiem :) Quote
IVV Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 fajnie ,ze juz bezpieczny :) smutno ta jego lapeczka wyglada ...:( Quote
Olga7 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Zglaszam się na prośbę kinga_kinga7 -zapisuję wątek.Slodki sliczny maluch z Pysia,oby tylko ta łapka była zdrowa i operacja pomogła. Quote
Recommended Posts